- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.461
Eline çıkıntı geliyorsa odur canimBende hemoroid yoktu ama şuna belirtiler onu gösteriyor sanki
Bak öyle üşütmüş olabilir çok hoşlanıyor altı açık kalmasından hem hava alsın biraz açık bırakıyordun belkide ozaman üşüttüm çocuğu bırakmayayım bariNe alırsa ayaktan alır der büyükler sende oda ayaklarınızı sırtınızı üşütmeyin yeter.. altını değiştirirken çabuk bağla öylede çok üşür..
Anladım canım teşekkürlerSadece üşütmekten olmaz. Fazla süt içip hazmedemezse de olabilir, gazı varsa da yeşil yapabilirmiş kızımin da bazen yeşil oluyor. Bir de yeşillik yersen de yeşil yapar.
Anladım canım sağolasın teşekkürlerDoktor bana sen üşütmüşsündür bebeğe geçmiştir dedi. Farklı sebepleri vardır tabi ki. Yeşil sebze yediysen onda geçermiş mesela
Benim aynı adet günlerim de ki ilerliyor pes sayısı akıntı yoğunluğu bence kesin adet döngümüz başladıBenimki full kırmızı, günde 3-4 ped doluyor tam.
Bir daha olduğunda bakayım canım bendeEline çıkıntı geliyorsa odur canim
Kesin valla. Benim sutumde değişiklik yok ama şükür.Benim aynı adet günlerim de ki ilerliyor pes sayısı akıntı yoğunluğu bence kesin adet döngümüz başladı
Sıkıntı cektigin gün eline gelir canım. Geçince girer içeriyeBir daha olduğunda bakayım canım bende
Anladım canım inşallah yoktur ama bakalım normal doğum sözde ama bunun da başka dertleri oluyor yaSıkıntı cektigin gün eline gelir canım. Geçince girer içeriye
Sütte değişiklik oluyor muymuş acabaKesin valla. Benim sutumde değişiklik yok ama şükür.
Benim öyle değil seninki adet olabilir benim ki ne bilmiyorumBenimki full kırmızı, günde 3-4 ped doluyor tam.
Ben hava alsın diyordum baktım buz gibi oluyor içeri sıcak olmasına rağmen şimdi öyle yapmıyorum hemen bağlıyorum.. pişik olsa yine kurtuluşum var hastaneye düşsek maf olur.. 1 hafta hastanede kaldı kızı delik deşik ettiler vücuttaki tüm kanını test o bu diyip hep aldılar kızda hal kalmadıBak öyle üşütmüş olabilir çok hoşlanıyor altı açık kalmasından hem hava alsın biraz açık bırakıyordun belkide ozaman üşüttüm çocuğu bırakmayayım bari
Doğumda olan hemoroidler ilerlemezmiş canım doğumdan bir süre sonra sıkıntısı geçermiş genelinde öyle duydum bende de var ama ben kabızlıktan ve çok ayakta durmaktan olmuştu ve oldukçada ilerledi hatta sezeyandan hemen sonra sanki normal doğum yapmışım gibi tekrar nüksetti karnımın acısını kat kat bastırdı popo acısı allah kimseye vermesin iprenç bişeyAnladım canım inşallah yoktur ama bakalım normal doğum sözde ama bunun da başka dertleri oluyor ya
Lahana brokoli pırasa turp soğan bunlar hem sana hem çocuğa gaz yapıyor.. mandalina portakal bunlar da gaz yapıyor 4 aylık olana kadar dişini sık ben yemiyorum yani yersen de sen bilirsin..O da mı gaz yapıyor e ne yiyeceğim herşey gaz yapıyor kimyon kullanıyorum yerken
Oyy kıyamam yavruma allah birdaha göstermesin gerçekten bende sağlık ocağındaki ebeyi gözlerimle resmen yedim topuk kanı diye iki kere deldi topuğu çıkaramadı kanı halbuki hastanede tek seferde hallettiler insanın içi kaldırmıyor haklısın popo pişsin geçer ben de açık bırakmayayım sağolasın canımBen hava alsın diyordum baktım buz gibi oluyor içeri sıcak olmasına rağmen şimdi öyle yapmıyorum hemen bağlıyorum.. pişik olsa yine kurtuluşum var hastaneye düşsek maf olur.. 1 hafta hastanede kaldı kızı delik deşik ettiler vücuttaki tüm kanını test o bu diyip hep aldılar kızda hal kalmadı
Yani bağlarken az da olsa hava alıyor.. sende saol canım...Oyy kıyamam yavruma allah birdaha göstermesin gerçekten bende sağlık ocağındaki ebeyi gözlerimle resmen yedim topuk kanı diye iki kere deldi topuğu çıkaramadı kanı halbuki hastanede tek seferde hallettiler insanın içi kaldırmıyor haklısın popo pişsin geçer ben de açık bırakmayayım sağolasın canım
Bol bol soğan ye diyorlar süt için mercimek bulgur falanda gaz dediler süt ve süt ürünleri ondan öyle dedim ne yiycez diye hergün et tavuk balık ohhhh :) gerçi artık sebzelerin yanına da yaklaşılmıyor et tavuk fiyatını görücez heraldeLahana brokoli pırasa turp soğan bunlar hem sana hem çocuğa gaz yapıyor.. mandalina portakal bunlar da gaz yapıyor 4 aylık olana kadar dişini sık ben yemiyorum yani yersen de sen bilirsin..
Evet canım, doğumdan çok sonrası zor geldi bana. Dikişler sıkıntılı oluyoAnladım canım inşallah yoktur ama bakalım normal doğum sözde ama bunun da başka dertleri oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?