2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne alırsa ayaktan alır der büyükler sende oda ayaklarınızı sırtınızı üşütmeyin yeter.. altını değiştirirken çabuk bağla öylede çok üşür..
Bak öyle üşütmüş olabilir çok hoşlanıyor altı açık kalmasından hem hava alsın biraz açık bırakıyordun belkide ozaman üşüttüm çocuğu bırakmayayım bari

Bak öyle üşütmüş olabilir çok hoşlanıyor altı açık kalmasından hem hava alsın biraz açık bırakıyordun belkide ozaman üşüttüm çocuğu bırakmayayım bari
Ben hava alsın diyordum baktım buz gibi oluyor içeri sıcak olmasına rağmen şimdi öyle yapmıyorum hemen bağlıyorum.. pişik olsa yine kurtuluşum var hastaneye düşsek maf olur.. 1 hafta hastanede kaldı kızı delik deşik ettiler vücuttaki tüm kanını test o bu diyip hep aldılar kızda hal kalmadı

Anladım canım inşallah yoktur ama bakalım normal doğum sözde ama bunun da başka dertleri oluyor ya
Doğumda olan hemoroidler ilerlemezmiş canım doğumdan bir süre sonra sıkıntısı geçermiş genelinde öyle duydum bende de var ama ben kabızlıktan ve çok ayakta durmaktan olmuştu ve oldukçada ilerledi hatta sezeyandan hemen sonra sanki normal doğum yapmışım gibi tekrar nüksetti karnımın acısını kat kat bastırdı popo acısı allah kimseye vermesin iprenç bişey

Oyy kıyamam yavruma allah birdaha göstermesin gerçekten bende sağlık ocağındaki ebeyi gözlerimle resmen yedim topuk kanı diye iki kere deldi topuğu çıkaramadı kanı halbuki hastanede tek seferde hallettiler insanın içi kaldırmıyor haklısın popo pişsin geçer ben de açık bırakmayayım sağolasın canım

Yani bağlarken az da olsa hava alıyor.. sende saol canım...

Lahana brokoli pırasa turp soğan bunlar hem sana hem çocuğa gaz yapıyor.. mandalina portakal bunlar da gaz yapıyor 4 aylık olana kadar dişini sık ben yemiyorum yani yersen de sen bilirsin..
Bol bol soğan ye diyorlar süt için mercimek bulgur falanda gaz dediler süt ve süt ürünleri ondan öyle dedim ne yiycez diye hergün et tavuk balık ohhhh :) gerçi artık sebzelerin yanına da yaklaşılmıyor et tavuk fiyatını görücez heralde

Kizlar demistim ya bebegim gece hic uyanmiyor 9 saat ac kaliyor uykuda bile besliyemiyorum butun tahlillerini yapmistik sorun cikmamisti ama bebegim giderek dahada istahsiz hale geldi gunduzleri bile az besleniyor dun baska bir doktora daha gittik anlattim tahlilleri gosterdim doktor dedi ki gorunurde gayet saglikli bir bebek ama tabi 9 saat ac kalmasi normal degil yuzune bakti kizariklik vardi ama zaten atopik dermatiti var bu yuzden inek sutu alerjisi olabilir dedi rapotlu bir mama verdi bunu kullan dedi haftaya gel dedi gercu bana pek mantikli gelmedi ama doktorun dedigini yapmassam esimle kavga ederiz cunku ben israrla baska doktorada gidelim dedim o yuzden denemek zorundayim ama kizim icmiyor hep ac ne yapacagimi sasirdim biberon sevmiyor avent ve lansinoh biberon var ikisinide sevmedi ben ne yapicam bilmiyorum fikirleriniz varsa paylasin lutfen cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…