- 21 Kasım 2012
- 521
- 472
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.501
Bizim ki kendi kendine çıkartıyor genelde gazını bazen ıkınırken bacaklarından destek veriyorum. Bizim boyu 58 cm kilosu da 5500 dü canım.1 aylikken bebeğinizin boyu ve kilosu ne kadardi?vicol gaz damlasi kullanıp fayda goren varmı
Emzirme danışmanları(Ödemiş devlet hastanesi) diye facebookda bir grup var benim hoşuma gitti güzel bilgilendiriyorlar birde oraya bak sor istersenCanim her seyi yapiyorum inan artik bir yerini morarticam diye korkuyorum
Maşallah canım kaç kilo doğmuştu benim kızım 2 aylık 5.300 gr 58 cmBizim ki kendi kendine çıkartıyor genelde gazını bazen ıkınırken bacaklarından destek veriyorum. Bizim boyu 58 cm kilosu da 5500 dü canım.
Canim ben bi erona alismasini istiyorumEmzirme danışmanları(Ödemiş devlet hastanesi) diye facebookda bir grup var benim hoşuma gitti güzel bilgilendiriyorlar birde oraya bak sor istersen
Biberon yazicaktimCanim ben bi erona alismasini istiyorum
Canım biraz su değdirsen uyanmaz miCanim her seyi yapiyorum inan artik bir yerini morarticam diye korkuyorum
Canim dun cok canini acittim uyandirdim ama yinede biberonu reddetti hemen geri uyuyor ya doktorda sacmaladi istahsiz bebegim diyorum cok uyuyor diyorum koydugu teshis inek sutu alerjisi ben ne yapicam hic bilmiyorum biberona nasil tam alistiririm bilmiyorum gerci basinda beri anne sutu arti mama kullaniyorduk sonradan boyle olduCanım biraz su değdirsen uyanmaz mi
Tamam anladım zaten orda genel olarak bu konularda bilgi veriyorlar neden mama verdiğini biberonu almadığını uzun saatler aç kaldığını falan yazabilirsinCanim ben bi erona alismasini istiyorum
Canım bende taktırmayı düşünüyorum ama dr 6 aylık falan olsun gel takalım demişti nasıl kolay takılıyor mu ağrı falan oluyor muBen 10 günlükken, 1 aylıkken ve 40 günlükken gittim. Yaklaşık 35. Günde kanamam kesildi. 40 günlükken gittiğim kontrolde her şey normaldi sspiral taktırdım. Sonra adet kanamam bşladı, 5 gün kadar sürüp bitti. Doktor kanama olmaması yumurta yok anlamına gelmez hamile de kalınabilir o şekilde, süt korur diye asla düşünme spiral takalım dedi tamam dedim ben de.
Anladım canım olmaz inşallajTam bilmiyorum canım, burda okuyorum azalma oldu diye
Tamam canim cok sagolTamam anladım zaten orda genel olarak bu konularda bilgi veriyorlar neden mama verdiğini biberonu almadığını uzun saatler aç kaldığını falan yazabilirsin
Benim yatak odam da müsait değil canım sıkıntımız biraz da o oldu. O yüzden reflü yatağındaydım aramızda yatsın diye ama o da küçük gelmeye başlayacak gibiKızlar evde sabun tozu bitti
Canım bizde park yatak var yatak odamız soğuk oluyor maalesef o yüzden salonda yatıyorum ben bebeğim de park yatakta. Gündüz gerekirse yatağı diğer odaya götürüyoruz misafir geleceği zaman da götürüyorum. Onun dışında onun içinde hep bir de eğim verdim yatağına yine reflü yatağı gibi oldu .
Açıkcası banada tuhaf geldi ben 9 saat uyuduğumda acıkıyorum çok fazla uykusuda açlığıda bence başka doktorada mı göstersen acaba ebesine sordunmu sağlık ocağında onlarda oldukça tecrübeli oluyorlar yaCanim dun cok canini acittim uyandirdim ama yinede biberonu reddetti hemen geri uyuyor ya doktorda sacmaladi istahsiz bebegim diyorum cok uyuyor diyorum koydugu teshis inek sutu alerjisi ben ne yapicam hic bilmiyorum biberona nasil tam alistiririm bilmiyorum gerci basinda beri anne sutu arti mama kullaniyorduk sonradan boyle oldu
Maalesef canım yatak odamızda küçük o yüzden reflü yatağı almıştık aramızda yatsın diye . Şimdi ne yapacağız şaşırdımEğer yatak odan müsaitse hamak beşik al canım çok kullanışlı
Hangisinden aldın canım nereden aldın. Bende ona bakıyorum şuan . Netten almayı düşünüyorumKızlar zeka kartları sipariş verdim. 41 günlüğüz. Siz ne zaman kullanmaya başladınız?
Canım trendyolda ikili set var ondan verdim biraz önceHangisinden aldın canım nereden aldın. Bende ona bakıyorum şuan . Netten almayı düşünüyorum
Ben hap basladimBende Cuma günü gitçem bakalım ne diyecek spiral kullanmaktan yana değilim insanın doğasını bozuyor
Of canim bu kacinci doktor hersey yapildi jan tahlilleri kalbine kadar idrarina herseye bakildi ama birsey cikmadi bu doktorda birsey bulamadi sut alerjisi dediAçıkcası banada tuhaf geldi ben 9 saat uyuduğumda acıkıyorum çok fazla uykusuda açlığıda bence başka doktorada mı göstersen acaba ebesine sordunmu sağlık ocağında onlarda oldukça tecrübeli oluyorlar ya
Benim eşim korunuyor. Çok araştırdım dışardan bize yapılan her müdahalede bi yan etkisi oluyor. O yüzden en mantiklısı bu geldi bize.Kızlar nasıl korunacaksınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?