- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.561
Dıy toy du canım şimdi baktım tukenmisHangisinden canım
yere açıp sizde bebişle mi yatıyorsunuz canım.. odaya yatak odasına taşınan portatif beşik gibi şeyler varmış ama bilemedim bende acaba biraz aramızda yatıp direk odasına mı geçsek diye ama herkes daha çok güzel olur bir yaşına gelsin diyor . Benim de yatak odam ile odası hemen yan yana kolay duyarım sesini diyorum ama deneyip görmek lazım tabi
Cnm ben de aldım sanırım uyku yapıyor yadaKı,lar oğlum bugün gün boyu sürekli uyudu. Annem gaz damlası almış zincodiye, o uyku yapıyor galiba. Nerdeyse emmedi bile kullanan var mı bu damlayı
cnm geçmiş olsun benim bebeğimde emmek istemiyor ama uykuyla ilgili değil uyumuyor çok fazla uyanık ama emmiyor itiyor beni mama hazırladım onu da emmedi biz hastanede yattık geçen hafta 8 gün kullanılan ilaçlar mı iştah kesti anlamadım ama yavrum aç senin ki gibi dermatit vardı zaten sür ürünleri yiyip içmiyordum baktım olacağı yok sütüm da azaldı hastanede yatarken başladım peynire şimdi bakıyorum da bir kaç kişi bu durumu yaşıyor bunların iştahları mı kesildi ne oldu dr kontrolü haftaya bu sabahta göz kapağı şiimişti inş bir sıkıntı yokturKizlar demistim ya bebegim gece hic uyanmiyor 9 saat ac kaliyor uykuda bile besliyemiyorum butun tahlillerini yapmistik sorun cikmamisti ama bebegim giderek dahada istahsiz hale geldi gunduzleri bile az besleniyor dun baska bir doktora daha gittik anlattim tahlilleri gosterdim doktor dedi ki gorunurde gayet saglikli bir bebek ama tabi 9 saat ac kalmasi normal degil yuzune bakti kizariklik vardi ama zaten atopik dermatiti var bu yuzden inek sutu alerjisi olabilir dedi rapotlu bir mama verdi bunu kullan dedi haftaya gel dedi gercu bana pek mantikli gelmedi ama doktorun dedigini yapmassam esimle kavga ederiz cunku ben israrla baska doktorada gidelim dedim o yuzden denemek zorundayim ama kizim icmiyor hep ac ne yapacagimi sasirdim biberon sevmiyor avent ve lansinoh biberon var ikisinide sevmedi ben ne yapicam bilmiyorum fikirleriniz varsa paylasin lutfen cok uzgunum
Of canim ya ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum bu kadar kucukkrn istahsiz bebek hic gormemistim zaten dedimya gjnduz uyanikken de istahi yok ben inek sutu alerjimiz olduguna inanmiyorum ayrica olsa bile istahsizlik yaparmikjCnm ben de aldım sanırım uyku yapıyor yada
cnm geçmiş olsun benim bebeğimde emmek istemiyor ama uykuyla ilgili değil uyumuyor çok fazla uyanık ama emmiyor itiyor beni mama hazırladım onu da emmedi biz hastanede yattık geçen hafta 8 gün kullanılan ilaçlar mı iştah kesti anlamadım ama yavrum aç senin ki gibi dermatit vardı zaten sür ürünleri yiyip içmiyordum baktım olacağı yok sütüm da azaldı hastanede yatarken başladım peynire şimdi bakıyorum da bir kaç kişi bu durumu yaşıyor bunların iştahları mı kesildi ne oldu dr kontrolü haftaya bu sabahta göz kapağı şiimişti inş bir sıkıntı yoktur
Bizim 2.kaza oldu zaten birdahada esime asla guvenemem bu konuda mecburen ben korunuyorum. Doktorum yan etkisinin olmadigini spiralle ayni oldugunu soyledi diger haplar gibi ostorojen hormonu yokmus ismi cerazette. Arastir bakalim cnmOnun yan etkisi var mi acaba ismi ne bide canim arastirayim. Kaza ile çok hamile kalan var korkuyorum çok valla.
43 olduk bizde ama gece sürekli uyanıyor ne bilim ya şimdi içime dert olduGün içinde toplasan 3 4 saat uyur ama gece uykumuz iyi. 42 günlük olduk
Benim kızımın küçük küçük tüm yüzünde var.. ben geçen hafta antibiyotik kullandım ondan olabilir mi.. senin kiler az mı çok mu ?Bebeğimin yüzündeki sivilceler geçmiyor içi iltihaplı böyle olan var mı?
Ben staj yaparken doktorlara sordum yarısı kıl yapıyor dedi yarısı yapmıyor ama kullandım yapıyor sizde yaparmı bilmiyorumKim dedi ki kuzum onu. Ben daha önce de onu kullandım
Ben staj yaptım hastanede insanı oda etkiliyorHerkese uygun başka bir yöntem var işte.
Ben yıllarca hapla korundum, ne kilo aldım ne başka bir şey. Ama saatli oluo her gün olunca artık zorlaştı, şu an hiç uğraşamam hapla.
Doktoruma da danıştım aslında implant veya iğne istiyordum ama adet kanaman çok değilse spiral deneyelim dedi. İlk adetimde bir problem yoktu gayet normal oldu.
Tamam canim çok sağol. Benim eşim kendine güvenmiyor o konuda ben nasıl guveneyim :)))) önceden hiç korunmuyorduk ilk çocuk olduğu için olursa olur diyoduk şimdi durum farklı tabi.Bizim 2.kaza oldu zaten birdahada esime asla guvenemem bu konuda mecburen ben korunuyorum. Doktorum yan etkisinin olmadigini spiralle ayni oldugunu soyledi diger haplar gibi ostorojen hormonu yokmus ismi cerazette. Arastir bakalim cnm
O neden oluyormuşGoturdum inek sutu alerjisi olabilir dedi ama bana hic mantikli gelmedi cuma tekrar gidicez
Spiral diğerlerine göre mahsum bende korkuyorum ya kalırım falan iyi olmaz bakamamBen eşimin korunmasına rağmen korkuyorum çok. Ebe çok korkuttu 2. Ci çocuk çok kolay oluyor iğne ol diye baskı yaptı her gittiğimde. Yan etkisi o kadar fazla ki hiç düşünmedim en iyisi eş korunması.
Doktoru da ben anlamıyorum sorun sütte değil ki sorun çocuğun hiç içmemesi. Sutunde problem olsa içmez ama ağlar. Ac çocuk nasıl dursun. Başka bişey vardır canim. Sen sorun çözüme ulaşana kadar peşini bırakma. Başka doktora da git derim ben. Nerde oturuyorsun bu arada ?Peki canim o degeri nasil dusurdunuz canim ama doktor beni anlamiyor hic bir mamayi suan kabul etmiyorki bebegim uykuda bile besliyemiyorum cok uzgunum iki evladim daha var hic boyle bur sorun yasamamistim buyuk kizim istahsiz bir bebekti ama ek gidaya gectikten sonra oyle oldu daha iki aylik bebek nasil bu kadar saat yemez anlamiyorum gunduzleri bile zor besliyorum cok uzgunum cunku doktorlar bile anlamiyor
Ekşi bozulmuş süt gibi kokuyor bizimkinin. Oyle mi sizinde ?Kızlar benim kızımın kakası çok kötü kokuyor sizin öyle mi ?
Sık sık degistir ben sorunun kaynagini bulana kadar 1 ay devam ettim primaya macır kremini çok methediyolar bende merak ediyorum denersen sonucu söyle :)Hayda ben de öyle prima kullanıyorum 1 de hiç bişey yoktu 2 ye geçtik altı kızarık. Son çare macır kremi de denicem. O kadar çok 2 numara bez var ki elimde napcan çöpe mi atcam bunları 200 tane falan var. Kullanmak zorundayım. 30-40 tane olsa neyse
Göçmenin ben canim zdraveden bahsediyorsun sanırım. Bende var ama pisik olmadığı için daha kullanmadım hiç. Bulamazsan sana alıp gönderirim.Sık sık degistir ben sorunun kaynagini bulana kadar 1 ay devam ettim primaya macır kremini çok methediyolar bende merak ediyorum denersen sonucu söyle :)
2.ay aşıları 2 bacaktan 1 koldan mi vuruluyor acabaDün 2. Ay aşilarimizi olduk çok şükür ateş falan ağrı yapmadı. Ama aşidan geldigimizden beri oğlum uyuyo bi karnı aciktiginda uyanıyor karnını doyuruyor uyuyo geri. Normal mi bu kadarı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?