2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kasikla diringayla zorlafa olsa besleniyor tabi gunduz gece hic uyanmiyorki kasikla besliyeyim uykuda olmazki
kaç günlük bebeğin.ve sonradan boylenl oldu değil mi.bnim kizimda hep emerken uyyakaliyor bugün 40 gunluguz hala ayni.biberon filan içerken uyumuyor mememde iki ccekip uyyo.emzirirken sürekli uyandırma cabasi içindeyim.umarim ikiziminkide bir an once duzelir

Doğum yapınca her şeyi bıraktım ama dün kan tahlili yaptırdım yine her şeyim düşük çıktı

İçeriği daha temiz diye ocean terch ettim ben
Bende dün tahlil yaptirdim sadece d vitaminim düşük çıktı doktoruma söyledim o da d vitamini kullan dedi.

koltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
bende koku hiç kullanmıyorum bebeğim redd eder diye veya ağır gelir diye. ama artık kullanmak istiyorum çünkü kendimce kokuyorum terliyorum da :/ eczanelerde roll on satıyorlar onlardan almayı düşünüyorum

Canim benimbemegim buyuk once boyle degildi sonradan oldu 2 ay bir haftalik umarim hepimizin duzelir

Canim cok sagol ucreti nasil cok yuksekse asar beni suan maddi anlamda sikisigiz ben su hastanesinde bir doktora goturdum ana senin doktora bakayim
Muayene ücreti 300 tl fazla biraz. Özel sağlık varsa anca uygun oluyo. Aradim simdi sgk bakmiyolarmis. ( guzel bi doktor bulmaniz lazim. Bazilari gercekten hic ilgilenmiyor. Umarim bian once toprlar bebegin kiyamam ona ya. ben bi iğne de ağladı diye kaç saat ağladım. Seni düşünemiyorum (

Of canim cok pahalliymis evet iyi bir doktor bulmam lazim cok sagol ilgilendigin icin evet cok zor iki cocuk buyuttum hic boyle birsey gormedim insallahhh duzelir rabbim bebegini bagislasin nerde oturuyon ben karsiyskadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…