- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.601
Ya bakacağım bende bakim ne diyor doktorumKanama artışı oluyor onda da. Ama yine doktora gidince bi sorucam. Kadın korunma yontemlerinde en masumu dediğin gibi canim.
Ben arada kullaniyorum.koltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
Evet canım benimkinin öyle annem mamadandır diyor ben bilmiyorumEkşi bozulmuş süt gibi kokuyor bizimkinin. Oyle mi sizinde ?
Kasikla diringayla zorlafa olsa besleniyor tabi gunduz gece hic uyanmiyorki kasikla besliyeyim uykuda olmazkikasiklada mi beslenemiyor canim
Sagol canimGeçmiş olsun canım
kaç günlük bebeğin.ve sonradan boylenl oldu değil mi.bnim kizimda hep emerken uyyakaliyor bugün 40 gunluguz hala ayni.biberon filan içerken uyumuyor mememde iki ccekip uyyo.emzirirken sürekli uyandırma cabasi içindeyim.umarim ikiziminkide bir an once duzelirKasikla diringayla zorlafa olsa besleniyor tabi gunduz gece hic uyanmiyorki kasikla besliyeyim uykuda olmazki
Doğum yapınca her şeyi bıraktım ama dün kan tahlili yaptırdım yine her şeyim düşük çıktıYok bebege değil kendimiz için
İçeriği daha temiz diye ocean terch ettim bensağlık ocağınınkini neden kullanmıyorsunuz bizonu kullanıyoruz eğer sebebi varsa bizde kullanmayalım
Yok canim doktor öyle demişti ama şimdi baktım da netten verem aşının üstünden 1 ay geçince de oluyormuş.Bizim doktor öyle bişey demedi canm. O söyledi 3.ay diye. Öyle Bi zorunluluk mu varmiş.
Aynen normal canim öyle olması bizimki hep öyle kokuyor hele bazen daha fena :)))(bizimkide eksi yoğurt gibi kokuyor
Bende dün tahlil yaptirdim sadece d vitaminim düşük çıktı doktoruma söyledim o da d vitamini kullan dedi.Doğum yapınca her şeyi bıraktım ama dün kan tahlili yaptırdım yine her şeyim düşük çıktı
İçeriği daha temiz diye ocean terch ettim ben
Hadi ya bende çok rahatım evde kısa kollu çıplak ayak. Biraz dikkat edeyim bakalım canim cok sağolAnne usutuncede eksi gibi kokuyo hem sut hem kaka cnm
Doktorumu onerebilirim yeni doğan doktoru doçent. Istersen instegramin varsa link bırakayım bi yazarsin. Alsancak kent hastanesinde çalışıyor.Sagol canim tabiki ugrasacam izmirdeyim canim
Bana koku normal geliyor sonuçta süt içiyor. Ama benim usutmemeden olabilirmiş bu dikkat edicem kendime bakalım.Evet canım benimkinin öyle annem mamadandır diyor ben bilmiyorum
bende koku hiç kullanmıyorum bebeğim redd eder diye veya ağır gelir diye. ama artık kullanmak istiyorum çünkü kendimce kokuyorum terliyorum da :/ eczanelerde roll on satıyorlar onlardan almayı düşünüyorumkoltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
İdrar tahlili yapıldı mı canım?Kasikla diringayla zorlafa olsa besleniyor tabi gunduz gece hic uyanmiyorki kasikla besliyeyim uykuda olmazki
Canim benimbemegim buyuk once boyle degildi sonradan oldu 2 ay bir haftalik umarim hepimizin duzelirkaç günlük bebeğin.ve sonradan boylenl oldu değil mi.bnim kizimda hep emerken uyyakaliyor bugün 40 gunluguz hala ayni.biberon filan içerken uyumuyor mememde iki ccekip uyyo.emzirirken sürekli uyandırma cabasi içindeyim.umarim ikiziminkide bir an once duzelir
Canim cok sagol ucreti nasil cok yuksekse asar beni suan maddi anlamda sikisigiz ben su hastanesinde bir doktora goturdum ana senin doktora bakayimDoktorumu onerebilirim yeni doğan doktoru doçent. Istersen instegramin varsa link bırakayım bi yazarsin. Alsancak kent hastanesinde çalışıyor.
https://instagram.com/doc.dr.aydinerdemir?utm_source=ig_profile_share&igshid=1i32ytc2lujbx
Evet temiz ciktiİdrar tahlili yapıldı mı canım?
Muayene ücreti 300 tl fazla biraz. Özel sağlık varsa anca uygun oluyo. Aradim simdi sgk bakmiyolarmis.Canim cok sagol ucreti nasil cok yuksekse asar beni suan maddi anlamda sikisigiz ben su hastanesinde bir doktora goturdum ana senin doktora bakayim
Of canim cok pahalliymis evet iyi bir doktor bulmam lazim cok sagol ilgilendigin icin evet cok zor iki cocuk buyuttum hic boyle birsey gormedim insallahhh duzelir rabbim bebegini bagislasin nerde oturuyon ben karsiyskadayimMuayene ücreti 300 tl fazla biraz. Özel sağlık varsa anca uygun oluyo. Aradim simdi sgk bakmiyolarmis.( guzel bi doktor bulmaniz lazim. Bazilari gercekten hic ilgilenmiyor. Umarim bian once toprlar bebegin kiyamam ona ya. ben bi iğne de ağladı diye kaç saat ağladım. Seni düşünemiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?