2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim bu kacinci doktor kirkimiz ciktigindan beri boyle ama bir haftadir daha kotu oldu

bende koku hiç kullanmıyorum bebeğim redd eder diye veya ağır gelir diye. ama artık kullanmak istiyorum çünkü kendimce kokuyorum terliyorum da :/ eczanelerde roll on satıyorlar onlardan almayı düşünüyorum
Ya ter kokun kötü kokuyor mu?

Göçmenin ben canim zdraveden bahsediyorsun sanırım. Bende var ama pisik olmadığı için daha kullanmadım hiç. Bulamazsan sana alıp gönderirim.
Sağol canim benim eşimde goçmen herkes çok memnun ama bana hala alcak görumcemler cocugun pisigi gecti onlar alana kadar :)

Anka kız nerelerdesin iyi misin =) bebeğin iyi mi? kalça için gittiniz mi? rota aşısını yaptıracak mısın?

Bize de üç aylık olunca on gün içinde yaptırmanız gerekiyor dedi doktor. On gün diye basa basa söyledi
Her doktor farklı yapıyor demekki
Anka kız nerelerdesin iyi misin =) bebeğin iyi mi? kalça için gittiniz mi? rota aşısını yaptıracak mısın?
İyiyim canım sen nasılsın. Bebek de iyi çok şükür.
Kalça için cumaya randevu aldık. Geç kaldık aslında da eşimin işleri işte. Rota yaptıracağım canım oğlanlara yaptırdım kızda unuttuk doktor da hatırlatmadı. Oğlumla kızım aynı anda rota oldu. Oğlum ayakta atlattı kızım ölümden döndü resmen günlerce yattı bir deri bir kemik kaldı.

Of canim cok pahalliymis evet iyi bir doktor bulmam lazim cok sagol ilgilendigin icin evet cok zor iki cocuk buyuttum hic boyle birsey gormedim insallahhh duzelir rabbim bebegini bagislasin nerde oturuyon ben karsiyskadayim
Inşallah doktora gerek olmadan düzelir minik. Bende ilk defa duydum böyle bişey. Sirinyedeyim ben canim. Aklimdasin ama güzel güvenilir doktor bulursam yaz cam sana.

Kızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…