- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.641
Canim bu kacinci doktor kirkimiz ciktigindan beri boyle ama bir haftadir daha kotu olduDüzelir inşallah canım. Sen yine de başka doktora da danış istersen. Benimkiler hiç uyumadığı için idrar yolu enfeksiyonu dışında ihtimal gelmedi aklıma. Ne zamandır böyle. Benimki de dün 2. ay aşılarını oldu bütün gün uyudu . Aşıdan sonra mı oldu sizin de
Ya ter kokun kötü kokuyor mu?bende koku hiç kullanmıyorum bebeğim redd eder diye veya ağır gelir diye. ama artık kullanmak istiyorum çünkü kendimce kokuyorum terliyorum da :/ eczanelerde roll on satıyorlar onlardan almayı düşünüyorum
Sağol canim benim eşimde goçmen herkes çok memnun ama bana hala alcak görumcemler cocugun pisigi gecti onlar alana kadar :)Göçmenin ben canim zdraveden bahsediyorsun sanırım. Bende var ama pisik olmadığı için daha kullanmadım hiç. Bulamazsan sana alıp gönderirim.
Sagol canimİlk başta alamıyorlar canım ağzına sık sen önceleri öyle öyle alışır inş. Alıştırma bardağı diye geçiyor. Küçük bir mağazadan almıştık markasını hatırlamıyorum canım
neyi fark ettim biliyor musun? kanamam olduğu zaman yoğun kokuyor yoksa kokmuyor =) senin nasıl çok rahatsız edici mi koku?Ya ter kokun kötü kokuyor mu?
Bebekler için değil ama kendimiz için sormuştum. Öyleyse benim hiç haberim yoktu Valla :)Kullanmayan var mı diye sorman gerekirdi canm:) herkes kullanıyordur
Bakar tabi neden bakmasın kiHanımlar Ben devlete Doğum yaptım dikişlerim ağrıyor özel hastaneye gitsem bakarlar mı? Memleketimde bakıyordular burayı bilmiyorum?
Her doktor farklı yapıyor demekkiBize de üç aylık olunca on gün içinde yaptırmanız gerekiyor dedi doktor. On gün diye basa basa söyledi
İyiyim canım sen nasılsın. Bebek de iyi çok şükür.Anka kız nerelerdesin iyi misin =) bebeğin iyi mi? kalça için gittiniz mi? rota aşısını yaptıracak mısın?
Inşallah doktora gerek olmadan düzelir minik. Bende ilk defa duydum böyle bişey. Sirinyedeyim ben canim. Aklimdasin ama güzel güvenilir doktor bulursam yaz cam sana.Of canim cok pahalliymis evet iyi bir doktor bulmam lazim cok sagol ilgilendigin icin evet cok zor iki cocuk buyuttum hic boyle birsey gormedim insallahhh duzelir rabbim bebegini bagislasin nerde oturuyon ben karsiyskadayim
O şekilde de oluyormuş canim baktım netten şimdi :)Bizim rota aşımız 3.ayda olacak. Doktorumuz o şekilde söyledi.
Saol canımBakar tabi neden bakmasın ki
Ya kötü kokuyor önceden hiç yoktu hergün banyo etmekten yoruldumneyi fark ettim biliyor musun? kanamam olduğu zaman yoğun kokuyor yoksa kokmuyor =) senin nasıl çok rahatsız edici mi koku?
Saglik ocaginin verdiginde paraben var o yuzden başka aldik bizde cnmBen doktorumuza sordum başka d vitamini alalım mı diye. Çok seçenek var ama sağlık ocağının verdiğini kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi.
Tamam canim cok sagolInşallah doktora gerek olmadan düzelir minik. Bende ilk defa duydum böyle bişey. Sirinyedeyim ben canim. Aklimdasin ama güzel güvenilir doktor bulursam yaz cam sana.
Sağlık ocağının verdiği d vitaminin adı neSaglik ocaginin verdiginde paraben var o yuzden başka aldik bizde cnm
Hangi marka aldınız canımSaglik ocaginin verdiginde paraben var o yuzden başka aldik bizde cnm
D vitamin damla ben kendim özel aldım ama eczaneden welcare fıs şeklinde onu veriyorum sağlık ocağının verdiğini oğluma veriyorumBebeğe ayrı anneye ayrı veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?