- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.781
Benim eşim de hep şakayla oğlan geldi beni unuttun diyor . Ben de öyle deme falan diyorum. Erkekler değişikler , bizim kalbimiz sevgimiz hepsine yeter ama onlar kendilerini daha ön planda görmek istiyor sanırım. Hamileyken benim de biraz bıyıklarım uzamış AA senin bıyıkların varmış dedi. İlk kez farketti öyle bir şey dedi, çok üzülmüştüm, erken doğum riski nden kendimi unutmuştum ki benO da bi zahmet ilgilensin çocukla sende kuaföre git allahım ya bu erkekler neden bukadar patavatsız bende öyleyim saçlarımın beyazları kaşlarım aldı başını gitti yüzümü yıkarken aynaya bakmıyorum sinirimde benimkide hasta oldu hafif soğuk algınlığı on karış surat ölüyorum bitiyorumlar ben doğurdum üstüne yirmi gün hemoroid acısı çektim bukadar surat yapmadım bide benimle hiç ilgilenmiyorsun diye kapris yapıyor kaça bölüneceğim acaba
Nerden temin ettin canım benim de bebeğimin bacak arasında çok hafif derisi soyuluyor o kadar dikkat ediyorum ama yine de tamamen düzelmediCanım krem effff saaaa neeee!!! Tek sürüşte geçmiş
Ben gece 3 saate bir uyanıp emziriyordum ama bu gece uyanamamışım çok üzüldüm üstünü açmış hafif de çişi sızmışbenimki en uzun 5bucuk saat uyudu uyandirmadim.genelde 3saatte bir uyaniyo .
Bir kez gündüz hiç uyumadığı için gece 5 saat uyumuştu. Normal zamanda (bazen) günde bir kez 3,5 saat uyuyor, sonra 1,5-2 saatte bir uyanıyor.Bebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu
Ben saat kurmuyorum canım uyandırmıyorum da hiç. Hatta uzun uyusun diye elimden geleni yapıyorum :)Ben gece 3 saate bir uyanıp emziriyordum ama bu gece uyanamamışım çok üzüldüm üstünü açmış hafif de çişi sızmış
Alarm kurdum ama çalmamıs galiba çünkü kaçırılan alarm diye bildirim oluyordu ben kapatmış İsem de hiç hatırlamıyorum .
İlk iki hafta emzirmek için uyandırıyordum sonrasında hiç uyandırmadım acıkınca kendisi uyanıyor zaten hiç uykusunu dağıtmıyorum. Hatta geceleri her emzirmede alt değiştirirdim şimdi onu da yapmıyorum. İki emzirmede bir değiştiriyorum nadiren üçBebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu
Kendi uyanırsa emziriyorum artık. Onun dışında uyandirmıyorum. Altını da yatmadan geç saatte değiştiriyorum. Geceleri açmıyorum altını. Eğer alışırsa gece sürekli değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.Bebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu
Regl cnm doktoruma sordum normal dediRegl olduğuna emin misin canım belki son kanamalarındır çünkü erken gibi geldi bana ve ben bilmiyordum emzirirken uzun süre regl olmayacakmıyız ben bir sonraki ay olurum sanıyordum
Ben doktora gittim gösterdim geçer onlar dediCanım bizimki de öyleydi hatta uçları Beyaz beyaz plmuştu cildiyeye götürdük bir kısmı yenidoğan döküntüsü bir kısmı isilik dedi 2 günde bi yıkayın kendi kendine geçer dedi ve sıcak ortamda üstünü örtme kalın giydirme dedi . Ama her döküntü bir değil egzama olsaydı hiç yıkamaman gerekir egzamayla isilik birbirine çok benzer o yüzden böyle durumlarda mutlaka bir doktora danışın dedi
Şanslısın Benim de öyleydi alırdım aldırdım çoğaldıO konuda en şanslı benim herhalde dudaklarımın kenarında 2-3 tel kaşımın baya altında 1-2 tel kıl çıkar en son 1 sene oluyodur aldırmayalı :)))
Canım bana arkadaşım yeni bağlarda biyer varmış ordan aldı ama sen görükledesin. Görükleye macır Pazar’ı kurıluyomuş orda oluuormuşNerden temin ettin canım benim de bebeğimin bacak arasında çok hafif derisi soyuluyor o kadar dikkat ediyorum ama yine de tamamen düzelmedi
Cok hsklusin canim insallahhh duzelirler cunku daha bunun ek gida donemi var o daha zor yine yemegi reddedebiliyorlar allahim bizi beterinden korusun saglik versin hepsi gecicek allahin izniyleYok cnm yapmaz çünkü allerjisi var dendiğinde emmesinde sorun yoktu ne zaman hastane yaygı çıktı iştah gitti orda zaten 5 gün yasakladılar emzirmeyi ağızdan beslenmeyi ondan mı oldu yada başka birşeyden mi oldu bilmiyorum senin de olmuş inş böyle gelip geçici birşeydir de yerler daha sonra ama gerçekten bana hamilelik kolay diyenler çok haklıymış büyütmek çok daha zormuş rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Evet bana da öyle dedi canım normal her bebekte olabilir geçer dediBen doktora gittim gösterdim geçer onlar dedi
Benimki 3-3,5 saatte bir acıkıp uyanıyor. 3,5 saati hiç geçmedi. Öyle olunca ben de ilk aydan sonra saat kurmadım.Bebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu
Araba kullanan bayanlara hep çok özeniyorum. Araba kapının önünde yatıyor ben hava soğuk metrolarda otobüslerde zor olur diye dışarı çıkamıyorum. Ne saçmaKızlar kaş bıyık muhabbetlerinizi okudum. Biz 2 aydır kızımla birlikte gidiyoruz kuaföre. İlk gittiğimizde 15 günlüktü. Karda bile gittik. Giydiriyorum sıkıca atıyorum onu bebek arabasına yürüyerek gidiyoruz. İşlerimizi halledip dönüyoruz. En son dün gittik. Kuaför diyor ki Serra da burada büyüdü:) kuaför dışında arkadaşlarımın evine benim günlerime de gidiyoruz artık kızımla. Pusetine koyuyorum arabanın arka koltuğunda kemeri bağlıyorum gidiyoruz. Markete avmye falan da hep ikimiz gidiyoruz. Eşim yoğun çalışıyor yanımda başka kimse de yok. Kendimi eve kapatıp bunalıma giremem valla:) işlerinizi ihmal etmeyin, hayattan kopmayın, bebek size ayak uydurur :)
En fazla kaç saat oluyo peki uyandırmadığın süre? Benimki uyumuyor uyumuyor sonra uyuyncada baZen uzun süre uyanmıyor ben uyandıırıyorum aç susuz kalmasın diye hemen memeye saldırıyo uyandırmamak mı gerek bilemiyorım googleda 4 saati geçmesin yazıyo kafam karıştıKendi uyanırsa emziriyorum artık. Onun dışında uyandirmıyorum. Altını da yatmadan geç saatte değiştiriyorum. Geceleri açmıyorum altını. Eğer alışırsa gece sürekli değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.
Evet canm öğrenmelisin bence yapabilirsin :) ben 10 senedir kullanıyorum çok da keyifli bir şey.Araba kullanan bayanlara hep çok özeniyorum. Araba kapının önünde yatıyor ben hava soğuk metrolarda otobüslerde zor olur diye dışarı çıkamıyorum. Ne saçma
Benimki uyanmış ama duymamışım çok yorgundum dün, alarm da öyle oldu. Sütüm çok değil gece ne kadar çok emzirirsen gündüz de sütun daha fazla olur diye dikkat ediyorum.Ben saat kurmuyorum canım uyandırmıyorum da hiç. Hatta uzun uyusun diye elimden geleni yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?