2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim eşim de hep şakayla oğlan geldi beni unuttun diyor . Ben de öyle deme falan diyorum. Erkekler değişikler , bizim kalbimiz sevgimiz hepsine yeter ama onlar kendilerini daha ön planda görmek istiyor sanırım. Hamileyken benim de biraz bıyıklarım uzamış AA senin bıyıkların varmış dedi. İlk kez farketti öyle bir şey dedi, çok üzülmüştüm, erken doğum riski nden kendimi unutmuştum ki ben

benimki en uzun 5bucuk saat uyudu uyandirmadim.genelde 3saatte bir uyaniyo .
Ben gece 3 saate bir uyanıp emziriyordum ama bu gece uyanamamışım çok üzüldüm üstünü açmış hafif de çişi sızmış
Alarm kurdum ama çalmamıs galiba çünkü kaçırılan alarm diye bildirim oluyordu ben kapatmış İsem de hiç hatırlamıyorum .

Bir kez gündüz hiç uyumadığı için gece 5 saat uyumuştu. Normal zamanda (bazen) günde bir kez 3,5 saat uyuyor, sonra 1,5-2 saatte bir uyanıyor.

Ben saat kurmuyorum canım uyandırmıyorum da hiç. Hatta uzun uyusun diye elimden geleni yapıyorum :)

İlk iki hafta emzirmek için uyandırıyordum sonrasında hiç uyandırmadım acıkınca kendisi uyanıyor zaten hiç uykusunu dağıtmıyorum. Hatta geceleri her emzirmede alt değiştirirdim şimdi onu da yapmıyorum. İki emzirmede bir değiştiriyorum nadiren üç

Kendi uyanırsa emziriyorum artık. Onun dışında uyandirmıyorum. Altını da yatmadan geç saatte değiştiriyorum. Geceleri açmıyorum altını. Eğer alışırsa gece sürekli değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.

Ben doktora gittim gösterdim geçer onlar dedi

Nerden temin ettin canım benim de bebeğimin bacak arasında çok hafif derisi soyuluyor o kadar dikkat ediyorum ama yine de tamamen düzelmedi
Canım bana arkadaşım yeni bağlarda biyer varmış ordan aldı ama sen görükledesin. Görükleye macır Pazar’ı kurıluyomuş orda oluuormuş

Cok hsklusin canim insallahhh duzelirler cunku daha bunun ek gida donemi var o daha zor yine yemegi reddedebiliyorlar allahim bizi beterinden korusun saglik versin hepsi gecicek allahin izniyle

Benimki 3-3,5 saatte bir acıkıp uyanıyor. 3,5 saati hiç geçmedi. Öyle olunca ben de ilk aydan sonra saat kurmadım.

Kızlar kaş bıyık muhabbetlerinizi okudum. Biz 2 aydır kızımla birlikte gidiyoruz kuaföre. İlk gittiğimizde 15 günlüktü. Karda bile gittik. Giydiriyorum sıkıca atıyorum onu bebek arabasına yürüyerek gidiyoruz. İşlerimizi halledip dönüyoruz. En son dün gittik. Kuaför diyor ki Serra da burada büyüdü:) kuaför dışında arkadaşlarımın evine benim günlerime de gidiyoruz artık kızımla. Pusetine koyuyorum arabanın arka koltuğunda kemeri bağlıyorum gidiyoruz. Markete avmye falan da hep ikimiz gidiyoruz. Eşim yoğun çalışıyor yanımda başka kimse de yok. Kendimi eve kapatıp bunalıma giremem valla:) işlerinizi ihmal etmeyin, hayattan kopmayın, bebek size ayak uydurur :)

Araba kullanan bayanlara hep çok özeniyorum. Araba kapının önünde yatıyor ben hava soğuk metrolarda otobüslerde zor olur diye dışarı çıkamıyorum. Ne saçma

En fazla kaç saat oluyo peki uyandırmadığın süre? Benimki uyumuyor uyumuyor sonra uyuyncada baZen uzun süre uyanmıyor ben uyandıırıyorum aç susuz kalmasın diye hemen memeye saldırıyo uyandırmamak mı gerek bilemiyorım googleda 4 saati geçmesin yazıyo kafam karıştı

Araba kullanan bayanlara hep çok özeniyorum. Araba kapının önünde yatıyor ben hava soğuk metrolarda otobüslerde zor olur diye dışarı çıkamıyorum. Ne saçma
Evet canm öğrenmelisin bence yapabilirsin :) ben 10 senedir kullanıyorum çok da keyifli bir şey.

Ben saat kurmuyorum canım uyandırmıyorum da hiç. Hatta uzun uyusun diye elimden geleni yapıyorum :)
Benimki uyanmış ama duymamışım çok yorgundum dün, alarm da öyle oldu. Sütüm çok değil gece ne kadar çok emzirirsen gündüz de sütun daha fazla olur diye dikkat ediyorum.

Benimki en fazla burada uyudu 4 saat. Onun dışında 2 saatte bir uyanıyor hala bazen saat başı. Hele gazı varsa kalkar, gözü kapalı ama saatlerce uyuyamaz. Çok yorgunum o yüzden bir türlü gece uykusuna geçemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…