2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
En fazla 5 buçuk saat falan olmustur.geçen TV de Bi çocuk doktoru izledim. Gece biri sizi uyandirip yemek yedirmeye çalişsa yiyesiniz gelmez değil mi dedi. Bebek de kendi acıkınca zaten uyanacaktır.siz uyandirip yedirmeye çalişmayın dedi. Banada mantıklı geldi. Zaten en fazla 5-6 saatte uyaniyorlar. Bişey olacağını zannetmiyorum.

başka belirtileri varmi canim

canım seni çok iyi anlıyorum ve bende tek çocukla kalmak istemiştim ama şöyle birşey var. biz 3 kardeşiz ve benden sonra kardeşim ben 7 yaşında iken doğdu hiç kardeşlikten anlamadım çünkü birlikte oynayamadık yaş farkından dolayı ama hep istemiştim kardeşim olsun ama geç oldu malesef annemin egolarından dolayı neyse üçüncü kardeşim ben 11 yaşında iken doğdu. ben evde ikinci anne olarak büyüdüm kardeşlerimin bakımlarını okulda ev ödevlerini ileri zamanda veli toplantılarını hep ben bakardım ev işlerini saymıyorum. annem çalışıyor ama her zaman derdim anneme bana güvenip de mi doğurdun diye çok kızardım. git ablana sor derdi annem o derece yani. ben hep bir kız kardeşimin olmasını onunla dertleşip oynamayı isterdim. bende kızımı paylaşamazdım ve ikinci olursa sevgisini ilgisini veremem diye korkardım ama kardeş gibisi yok inan. bütün ilgi ilk çocuk da oluyor sende alışıyorsun iyice bağlanıyorsun ve ikinci çok zor olur. herkesin görüşü farklı tabi. benim bu çocukluk üzüntülerimden dolayı kardeş sevgisinden birşey anlamadığımdan dolayı aralarına fazla açmak istemedim ve şükür rabbim bana iki kız evlat nasip etti ve aralarında 3 yaş var. Allah herkese gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşaAllah canım

canim ben de alarm kuruyodum ama kendisi uyanmayinca zaten cok zor emiyo yada emmiyo.o yuzden biraktim.gece 4saat uyuyo sonra 1bucuk 2 saatte bir uyaniyo kendisi.aç olsa uyanir diye dusunuyorum uzme kendini bence.

Araba kullanan bayanlara hep çok özeniyorum. Araba kapının önünde yatıyor ben hava soğuk metrolarda otobüslerde zor olur diye dışarı çıkamıyorum. Ne saçma
Ya sorma ayni dertten bende muzdaribim çok korkuyorum araba kullanmaktan o yüzden ehliyet dahi almadim eşim hep soylüyo al ehliyetini lazim olur diye cocuk olunca anladim degerini Allah korusun acil bisey olsa esim evde olmasa diye dusunuyorum

Benimki kıyamet gibi ağlıyor arabasında da otokoltuğında da. Uyutup koltuğa koyuyorum sonra hızlıca çıkıyoruz ve tek bir kere çıktım ağladı çok o yüzden çıkamıyorum seninki nasıl duruyor öyle maşallah. Benimki illa emecem al beni diyor dışarı çıkınca iştahı açılıyor sıpanın

İlk 15 günden ve sarılık yoksa hiç uyandırmamalı bebişleri. İleride uyku düzeni oluştıramazlar. Ben hiç uyandırmam o uyanınca ya da açıkınca mıkırdanıyor olmadı ağlıyor hemen emziririm ya da uyandıysa uzanır muhabbet ederiz bir süre sonra altını değiştiririm. İleride sürekli geceleri uyanmaması ve rahat kaliteli uyku için bırak kendi uyansın canım

selam hanımlar uzun zamandır göremiyorum gelen giden yoğundu..size bir sorum var benim gibi kanaması devam eden var mi..geçen çarşamba yani 40. gün çok yoğun ve pihtili kanama başladı onu. öncesinde lekeleme şeklinde hep devam ediyordu hiç kesilmemişti.çarşambadan beri de aktif kanama şeklinde hemen o gün doktora gittim ultrasonla baktı bir şey yok dedi doğum kontrol hapı verdi kesilsin diye ama hala kesilmedi resmen adet oluyor gibi kanamam var sanki yeni doğum yapmışım gibi

Canım benim uykum ağır oluyor bazen dün de ondan duymamışım , çünkü üstünü açmış mutlaka mız mızlanmıştır. Gece de uyanınca altına bakmıyorum, 20 dk emiyor gözlerini pek açmıyor . Yerine koyuyorum. Şöyle 4 aylık olsun uyandırmam kendi uyanmadigi sürece. Şimdi hala minik geliyor bana bir de erken doğdu şimdi 2 buçuk aylık 4 buçuk kilo. Gece beslenirse kilo alımı iyi olur belki.

Canım regl olmuş olabilir misin ?

Benimki de evdeyken bıraktığım yerde durmaz ama dışarı çıkmaya bayılıyor. Hele kuaförde fön makinası seslerinden hemen uyuyor. Acıkınca da hemen doyuruyorum.

Canım regl olmuş olabilir misin ?
geçen hafta doktora gittiğimde sordum canım ama kanama hiç kesilmeden bu şekilde arttığı için regli olmazmış.bugün 49. gün doğum yapalı.40. güne kadar hiç kesilmeden ara ara kanama lekeleme şeklinde devam etmişti ama 40. gün birden aşırı bir kanama başladı.

Kızlar brnimki cingöz olmaya başladı. Uykusu varsa memeyi reddediyor resmen ama biberon verince alıyor. Biz de eds sistemi yaptık. Yani besleme hortumunu memeyr monte edip o şekilde emerken mama almış oluyor biberonla değil. Denedik gayet güzel çalışıyor ama mamayı tamamen bırakabilecek miyiz bakalım.

Canım muhtemelen benxdn bahsedıyosun . Kusması süt şeklindeyse muhtemelen enfwksıyondan. Çökelek gibiyse fazlasınu cıkartıyodur . İnsallah değildir ama bi tahlil ver derim .

Sütünü sağıp koysan biberona eds yaparken inşallah mamayı bırakır hem bebeğe hem cebe zarar anne sütü gibi yok

Ben hiç uyandırmam uykuda bir gıdadır aç olunca ağlıyor zaten ne gerek var canım uyusun büyüsün elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…