2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim hastanede emzik vermediler mi emme refleksi kaybolmasına diye bende 5gün emzirmedim ağız yoluyla beslemediler ama emzik verdiler hep ağzında emzik vardi
Yok cnm vermediler ben vermeye çalıştım hep ama bebeğim hep attı almadı şekerli suya batırıp veriyordum onda bile şekeri geçince atıyordu şimdide memeyi ağzına götürüyorum emmiyor baya itiyor beni bi 5 dk cebelleşiyorum öyle alıyor bi çıktı mı meme ucu ağızdan hoppp başa dönüyoruz böyle değildi yavrum hastaneden sonra oldu şürekli sıçrıyor sanırım çok korktu orda üfff ne bileyim allahım kimseyi düşürmesin zor size de geçmiş olsun siz niye yattınız?

Hanımlar Benim kızım sabahtandır hiç uyumadı şu saat oldu hala uyumadı kolumda iki dk uyuyup uyanıyor napcam bilemedim başım ağırdı uykusuzluktan
Cnm onu huzursuz eden birşey olmuştur Emin’in herşeyi yapmışsındır birazda gerginliği bırak bakalım işe yarayacak mı o seni hissediyor unutma

Kızlar oglum sürekli memede oldugu için birşeyde yiyemedim dinlenemedim süt bitti :) buzluktaki sütü çözdürücem dogumdan 8 gün sonraki sütğ versem sıkıntı olur mu
Cnm sütler buzlukta 3 ay diye biliyorum 3 ayı geçmemiştir senin bebek sağmadığım bildiğim sadece bu netten bak istersen ahhhh bu bebeler bizi aç bıraktıkları için kendileri de aç ben de bir ay senin gibiydim şimdi bir haftadır annem geldi düzene girdi yemem ama gidince inş aç kalmam yine sen yap ekmek arası birşeyler ye yine de sütün olur

Bebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu

Aminnn canım

Sivilce oldu mu annem onlar etcik der birşey olmaz kendiliğinden geçer ama bizimki çok fazla yüzü pütür pütür
Canım bizimki de öyleydi hatta uçları Beyaz beyaz plmuştu cildiyeye götürdük bir kısmı yenidoğan döküntüsü bir kısmı isilik dedi 2 günde bi yıkayın kendi kendine geçer dedi ve sıcak ortamda üstünü örtme kalın giydirme dedi . Ama her döküntü bir değil egzama olsaydı hiç yıkamaman gerekir egzamayla isilik birbirine çok benzer o yüzden böyle durumlarda mutlaka bir doktora danışın dedi

Dogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off ya
Sağlık ocağına git ve ebenin ağzına yüzüne bi güzel..... araması gerekiyordu seni aşınız var diye

Aaaaa eyvah ben de hiç takmıyorum (( sağol canım uyardığın için

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Benim de köpeğim var 11 yaşında gerçekten evladım gibi hep derlerdi çocuğun olsun bak onu gözün görmücek diye alakası yok gerçekten sevgilerini asla ayıramam ikisini de eşit seviyorum bir gram az değil sevgisi. Kızımı emzirirken karşı koltuğa geçip bana bir bakışı var yattığı yerden içim parçalanıyor. Her hafta sonu en az 3 saatimi ona ayırırdım doğa yürüyüşleri yapardık şimdi 40 gündür eve hapis yavrum ve gık demiyo sabırla bekliyo. Camdan bakarken sokaktakileri görünce havlıyor diye şişttt yapma başarmakta etme diye kızmak zorunda kalıyorum hep bebek uyuyor diye sonra oturup ağlıyorum napsın hayvan havlıcak tabi. Yemin ederim bebek uyurken havlamıyor artık içinden içinden havlamaya çalışıyor. Bebeği eşime tamamen bırakabildiğim aklım kalmıcak şekilde ilk fırsatta köpeğimi alıp bütün gün dışarda durmak istiyorum öyle çok özledim ki onunla gezmeyi oynamayı koynumda uyumasını((

Her gün duş alamıyorum ben de( ama dediğin gibi kullanmamak lazım hiç düşünememişim

Kızlar doktor 40 gün sonra gel demişti dikiş kontrolü falan için.yarın kırkımız çıkıyo. Muayene ücreti ödeyecekmiyim biliyo musunuz. İlk Doğum yaptığımda 1 hafta sonra gel demişti sezeryan dikişinin üstünde bant vardı onu falan çıkardı o zaman ödememiştim muayene ücreti. Acaba bu sefer ödeyecek miyim

Bizimkilerde don lastigiyle tutturuyorlardi atmasını ağzından diye bronşit canım bayağı ağır dı kuvezde yoğun bakımda kaldı biz gidip goruyorduk korkmuştur tabi yavru bian evvel düzelir inşallah

Ödiyceksin canım büyük ihtimalle paketinize dahil degilse

Ödersin canım, kontrol muayeneden sonra 10 günü geçince odeniyor

benimki en uzun 5bucuk saat uyudu uyandirmadim.genelde 3saatte bir uyaniyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…