- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.761
Yok cnm vermediler ben vermeye çalıştım hep ama bebeğim hep attı almadı şekerli suya batırıp veriyordum onda bile şekeri geçince atıyordu şimdide memeyi ağzına götürüyorum emmiyor baya itiyor beni bi 5 dk cebelleşiyorum öyle alıyor bi çıktı mı meme ucu ağızdan hoppp başa dönüyoruz böyle değildi yavrum hastaneden sonra oldu şürekli sıçrıyor sanırım çok korktu orda üfff ne bileyim allahım kimseyi düşürmesin zor size de geçmiş olsun siz niye yattınız?Canim hastanede emzik vermediler mi emme refleksi kaybolmasına diye bende 5gün emzirmedim ağız yoluyla beslemediler ama emzik verdiler hep ağzında emzik vardi
Cnm onu huzursuz eden birşey olmuştur Emin’in herşeyi yapmışsındır birazda gerginliği bırak bakalım işe yarayacak mı o seni hissediyor unutmaHanımlar Benim kızım sabahtandır hiç uyumadı şu saat oldu hala uyumadı kolumda iki dk uyuyup uyanıyor napcam bilemedim başım ağırdı uykusuzluktan
Cnm sütler buzlukta 3 ay diye biliyorum 3 ayı geçmemiştir senin bebek sağmadığım bildiğim sadece bu netten bak istersen ahhhh bu bebeler bizi aç bıraktıkları için kendileri de aç ben de bir ay senin gibiydim şimdi bir haftadır annem geldi düzene girdi yemem ama gidince inş aç kalmam yine sen yap ekmek arası birşeyler ye yine de sütün olurKızlar oglum sürekli memede oldugu için birşeyde yiyemedim dinlenemedim süt bitti :) buzluktaki sütü çözdürücem dogumdan 8 gün sonraki sütğ versem sıkıntı olur mu
Ya çok yoruldum onun için üzülüyorum.. uykusu yok bir parça olmuş neyi var bilmiyorumCnm onu huzursuz eden birşey olmuştur Emin’in herşeyi yapmışsındır birazda gerginliği bırak bakalım işe yarayacak mı o seni hissediyor unutma
Canım krem effff saaaa neeee!!! Tek sürüşte geçmişSık sık degistir ben sorunun kaynagini bulana kadar 1 ay devam ettim primaya macır kremini çok methediyolar bende merak ediyorum denersen sonucu söyle :)
Aminnn canımCanım seni çok iyi anlıyorum benim de 3,5 yaşında oğlum var ve artık hiç eskisi gibi değil hiç ilgilenemiyorum o da anladı bu durumu babasına daha çok düştü ben de hep kitap okurdum etkinlik aktivite vs yapardık ve bunları unuttu yavrum o yüzden çok üzülüyorum inş biraz büyüsün kızım daha çok ilgileneceğim ama iki çocuk çok zor bir de durmayan çocuk olunca benim de oğlum kreşe gidiyor Allahtan yoksa sürekli tv izleyecekti Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Canım bizimki de öyleydi hatta uçları Beyaz beyaz plmuştu cildiyeye götürdük bir kısmı yenidoğan döküntüsü bir kısmı isilik dedi 2 günde bi yıkayın kendi kendine geçer dedi ve sıcak ortamda üstünü örtme kalın giydirme dedi . Ama her döküntü bir değil egzama olsaydı hiç yıkamaman gerekir egzamayla isilik birbirine çok benzer o yüzden böyle durumlarda mutlaka bir doktora danışın dediSivilce oldu mu annem onlar etcik der birşey olmaz kendiliğinden geçer ama bizimki çok fazla yüzü pütür pütür
Hepatit in 2.dozu vuruluyor 1 aylıkken canımKızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Sağlık ocağına git ve ebenin ağzına yüzüne bi güzel..... araması gerekiyordu seni aşınız var diyeDogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off ya
Aaaaa eyvah ben de hiç takmıyorumKızlar oplum bugün parmağını gözünr soktu. İncelerken çizik farkettim hemen doktora koştuk, krem ve damla verdi 3 gün sonra kontrole çağırdı. Bayağı çizmiş gözünü. Keşke eldiven taksaydım siz dikkat edin
O konuda en şanslı benim herhalde dudaklarımın kenarında 2-3 tel kaşımın baya altında 1-2 tel kıl çıkar en son 1 sene oluyodur aldırmayalı :)))Kocam geçen gün bana bıyıkların benimkiyle yarışıyor dedi çok bozuldun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Benim de köpeğim var 11 yaşında gerçekten evladım gibi hep derlerdi çocuğun olsun bak onu gözün görmücek diye alakası yok gerçekten sevgilerini asla ayıramam ikisini de eşit seviyorum bir gram az değil sevgisi. Kızımı emzirirken karşı koltuğa geçip bana bir bakışı var yattığı yerden içim parçalanıyor. Her hafta sonu en az 3 saatimi ona ayırırdım doğa yürüyüşleri yapardık şimdi 40 gündür eve hapis yavrum ve gık demiyo sabırla bekliyo. Camdan bakarken sokaktakileri görünce havlıyor diye şişttt yapma başarmakta etme diye kızmak zorunda kalıyorum hep bebek uyuyor diye sonra oturup ağlıyorum napsın hayvan havlıcak tabi. Yemin ederim bebek uyurken havlamıyor artık içinden içinden havlamaya çalışıyor. Bebeği eşime tamamen bırakabildiğim aklım kalmıcak şekilde ilk fırsatta köpeğimi alıp bütün gün dışarda durmak istiyorum öyle çok özledim ki onunla gezmeyi oynamayı koynumda uyumasınıKızlar halimizi görüyorsunuz kiminiz hak verir bana kiminiz vermez söylediklerim gereksiz gelebilir benim oğlum 6,5 yaşında çok sevdik onu aşırı zorda büyüttük hastalığı bitmedi iştahsızdı falan hala ayaklarını öperim herkes bana oğlum küçükken ikinciyi de yap beraber büyüt diye akıl veriyordu bende oğlumu çok seviyorum ikinciye verecek sevgim yok bakamam diyordum oğlumla yıllardır yedik içtik gezdik gitmediğimiz sinema kalmadı kreşe gitti ordaki arkadaşlarının anneleriyle tanıştık hafta sonları buluştuk gezdik anaokuluna gitti yine aynı şekilde hep sosyal olduk oğlumla sonra ilkokul a başladı bu geçtiğimiz Eylül oğlumun yanında oldum her anne gibi ilgilendim sevgimi sonsuz verdim şimdi kardeşi oldu oğlum la eskisi gibi ilgilenemiyorum diyorum ki iyiki milletin aklına uyup oğlum küçükken bebek yapmamışım çocuğumla bu dediklerimi bile yapamazdım karne gününe bile gidemedim ağladım eşim gitti tabiki yalnız değildi oğlum hafta sonu arkadŞları buluştu sinemaya gittiler benim oğlum ben gidemediğim için gidemedi iyiki oğlumla bişeyler paylaşmışım onun küçüklüğünü çocukluğunu yememişim demek istediğimi anlamışsınızdır bebeklerinizi güzelce büyütün ikinciyi geç yapın onun hakkına girmeyin çocukluğunu yaşasın benim oğlum yaşadı şükür 2 seneye kadar yine oğlumla takılırız kardeşide olur yanımızda mesela bu gece kızım uyutmadı beni öğlene kadar uyumuşum bir kalktım öğlen olmuş oğlum hiç sesini çıkarmamış çizgi film izliyor kahvaltısız içim yandı eskiden öylemiydi uyanınca gelir koynuma girerdi sevişirdik sohbet ederdik çok şey değişti bizim evde psikolojim biraz bozuldu size bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama rahatladım teşekkür ederim okuyup zaman ayırdığınız için
kizla r coledan d3 kullanan bi resmini atabilir mı buraya
Her gün duş alamıyorum ben deBen ne parfüm ne deodorant ne duş jeli ne de roll on kullanıyorum. Bebeğim meme reddi yaşıyor. O kokular tenimin kokuusunu almasını engeller diye hiç kullanmıyorum. Hatta insanlar güzel güzel kokunca imreniyorum ama 3ay böyle yapacak bişeyyok. Bol bol yıkıyorum duş alıyorum
Bizimkilerde don lastigiyle tutturuyorlardi atmasını ağzından diyeYok cnm vermediler ben vermeye çalıştım hep ama bebeğim hep attı almadı şekerli suya batırıp veriyordum onda bile şekeri geçince atıyordu şimdide memeyi ağzına götürüyorum emmiyor baya itiyor beni bi 5 dk cebelleşiyorum öyle alıyor bi çıktı mı meme ucu ağızdan hoppp başa dönüyoruz böyle değildi yavrum hastaneden sonra oldu şürekli sıçrıyor sanırım çok korktu orda üfff ne bileyim allahım kimseyi düşürmesin zor size de geçmiş olsun siz niye yattınız?
Ödiyceksin canım büyük ihtimalle paketinize dahil degilseKızlar doktor 40 gün sonra gel demişti dikiş kontrolü falan için.yarın kırkımız çıkıyo. Muayene ücreti ödeyecekmiyim biliyo musunuz. İlk Doğum yaptığımda 1 hafta sonra gel demişti sezeryan dikişinin üstünde bant vardı onu falan çıkardı o zaman ödememiştim muayene ücreti. Acaba bu sefer ödeyecek miyim
Ödersin canım, kontrol muayeneden sonra 10 günü geçince odeniyorKızlar doktor 40 gün sonra gel demişti dikiş kontrolü falan için.yarın kırkımız çıkıyo. Muayene ücreti ödeyecekmiyim biliyo musunuz. İlk Doğum yaptığımda 1 hafta sonra gel demişti sezeryan dikişinin üstünde bant vardı onu falan çıkardı o zaman ödememiştim muayene ücreti. Acaba bu sefer ödeyecek miyim
benimki en uzun 5bucuk saat uyudu uyandirmadim.genelde 3saatte bir uyaniyo .Bebeği 2 aylık olanlar uyuduğunda en uzun kaç saat uyuyor bebeğiniz? Kaç saat olunca emzirmek için uyandırıyosunuz? Hangi arkadaş yazmıştı ismini okudum ama unuttum benimkide kusuyo bizde idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandık geçen ay bu ayda şüpheleniyorum umarım yoktur kusma şeklinden anlaşılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?