- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.861
Aynen ben de o durumdaydım, az bir şey fark ediyor yine acıyor yine acıyor. İkinci elleri de vardı canım tutumluannede bir bak belki uyguna bulursun.Pahalı olmasaydı bende alırdım gerçekten dayanamıyorum artık birsürü krem aldım ama faydası yok göğüslerim kremli açık
Dolaşmaktan sıkıldım
Bazen de sütümü sağıp üzerine onu veriyorum ama yine 2 saatte bir uyanıyor, mama alınca bir tık daha fazla uyuyor. Sütüm mü besleyici değil acaba bilemedim, artık gece uykusu olsun istiyorumÇok az canım birden kesebilirsin bu mamayı hatta. Ya da önce gece verdiğini kes 3 gün boyunca, gündüz vermeye devam et. Sonra da gündüzü kes. Face de grupta baktim 30 CC azaltıyorlar 3 gün o şekilde devam ediliyor . Sonra tekrar 30 azaltılıyor.
sen mamada mi veriyosun canm ve günde kaç kez kaç olcekŞu göğüs ucu yarası için neler neler denedim 1 gün iyi ikinci gün yine aynı. Eczacı bana çocuğun çok sert çekiyor ondan olabilir dedi biberon sanıyor ondan da olabilir böyle birşey olabilir mi ?
arkadaşımda benle aynı bebeği var 1 çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp karistirmislar sabah akşam bir çay kaşığı bebeğe veriyorlarmış çok rahat bebeğim diyorKızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
Don lastiği iyi fikir bir onu deniyeyim :) saol cnmm her gün huy değişiyorlar valla biz hızlarına yetişemiyoruzBizimkilerde don lastigiyle tutturuyorlardi atmasını ağzından diyebronşit canım bayağı ağır dı kuvezde yoğun bakımda kaldı biz gidip goruyorduk korkmuştur tabi yavru bian evvel düzelir inşallah
Bizim çocuklar mı nazlı yoksa sokakta kalan çocuklar mı çok bağışıklı anlamış değilim ya allahım bütün yavrulara sağlık sağlık sağlık versinCok hsklusin canim insallahhh duzelirler cunku daha bunun ek gida donemi var o daha zor yine yemegi reddedebiliyorlar allahim bizi beterinden korusun saglik versin hepsi gecicek allahin izniyle
Aynen ben de o durumdaydım, az bir şey fark ediyor yine acıyor yine acıyor. İkinci elleri de vardı canım tutumluannede bir bak belki uyguna bulursun.
Saol canım bakim bi uygun bulsam baktım 230 tl alamam o kadarsa
Bazen de sütümü sağıp üzerine onu veriyorum ama yine 2 saatte bir uyanıyor, mama alınca bir tık daha fazla uyuyor. Sütüm mü besleyici değil acaba bilemedim, artık gece uykusu olsun istiyorum
Cok haklisin canim ben de sokaktakileri gordugumde senin gibi dusunuyorum aslinda biz cok uzerlerine titredigimiz icin boyle oluyor bosuna dememisler sakinan goze cop batar diye yinede cok sukur rabbim evlatlarimizi bagislasinBizim çocuklar mı nazlı yoksa sokakta kalan çocuklar mı çok bağışıklı anlamış değilim ya allahım bütün yavrulara sağlık sağlık sağlık versin
Evet canım doğduğunda nefessiz kaldı hastanede 8 gün yattı orda mama verdiler eve geldi sütüm yetersizdi. Hipp mama verdim gece 2-3 defa 50 cc veriyorum gün içinde 1 kere 30 cc veriyorumsen mamada mi veriyosun canm ve günde kaç kez kaç olcek
Aminn cnm İnan ben pek düşmezdim üstüne ki eşim gripli almıştı neden aldın bile dememiştim tabi sonrası kabus gibiydi yani diyeceğim sakınsakta sakınmasakta oluyor bence bizim bebeler nazlıCok haklisin canim ben de sokaktakileri gordugumde senin gibi dusunuyorum aslinda biz cok uzerlerine titredigimiz icin boyle oluyor bosuna dememisler sakinan goze cop batar diye yinede cok sukur rabbim evlatlarimizi bagislasin
Bende yeni yaptım verdimKızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
Canim rabbim birdaha dusurmesin hastanelereAminn cnm İnan ben pek düşmezdim üstüne ki eşim gripli almıştı neden aldın bile dememiştim tabi sonrası kabus gibiydi yani diyeceğim sakınsakta sakınmasakta oluyor bence bizim bebeler nazlı
Canım kilo alımı iyiydi sanırım yani besleyicidir . Ablam 9 ay anne karnı 3 ay anne kucağında büyür dedi hep. Hem doymasa 2 saat bile uyumaz. Ablam saatlerce mememdeydi ilk aylarda diyor kızı için . Belki emmeyi çok seviyordur. Bence birkaç haftaya duzene girer.Kızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
İnşallah canım, biraz daha uzadu süre yani önceden bayağı ağlıyordu şimdi bakınıyor meme versem de almıyor istemiyorsa. Kilo alımı da süper değil sanırım, 2750 hastane çıkışı şu an 50 günlük olduk 4600 olmuş ama bu bahsettiğim mama takviyesiyle.Canım kilo alımı iyiydi sanırım yani besleyicidir . Ablam 9 ay anne karnı 3 ay anne kucağında büyür dedi hep. Hem doymasa 2 saat bile uyumaz. Ablam saatlerce mememdeydi ilk aylarda diyor kızı için . Belki emmeyi çok seviyordur. Bence birkaç haftaya duzene girer.
Maşallah canım bence çok iyi, bizim çıkış 2100, 1 buçuk aydır mama veriyorum gündüzleri ona rağmen 4500 ve 73 günlük.İnşallah canım, biraz daha uzadu süre yani önceden bayağı ağlıyordu şimdi bakınıyor meme versem de almıyor istemiyorsa. Kilo alımı da süper değil sanırım, 2750 hastane çıkışı şu an 50 günlük olduk 4600 olmuş ama bu bahsettiğim mama takviyesiyle.
Canım benim kızım 12 saat kadar uyanık kalıyor sonra uyuyor 6 yada 6bucuk saat kadar. Neredeyse onunla günü bitiriyor o yüzden hiç uyandirmiyorum hatta daha fazla uyusun istiyorum.En fazla kaç saat oluyo peki uyandırmadığın süre? Benimki uyumuyor uyumuyor sonra uyuyncada baZen uzun süre uyanmıyor ben uyandıırıyorum aç susuz kalmasın diye hemen memeye saldırıyo uyandırmamak mı gerek bilemiyorım googleda 4 saati geçmesin yazıyo kafam karıştı
Canım yemeklere koyduğumuz toz kimyon mu yoksa kimyon tohumu mu?Kızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
Ben kimyonu hergun kendim yiyorum her ogunumde kimyon var.2bucuk ayligiz hic gaz sorunu olmadiKızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?