2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Pahalı olmasaydı bende alırdım gerçekten dayanamıyorum artık birsürü krem aldım ama faydası yok göğüslerim kremli açık
Dolaşmaktan sıkıldım
Aynen ben de o durumdaydım, az bir şey fark ediyor yine acıyor yine acıyor. İkinci elleri de vardı canım tutumluannede bir bak belki uyguna bulursun.

Bazen de sütümü sağıp üzerine onu veriyorum ama yine 2 saatte bir uyanıyor, mama alınca bir tık daha fazla uyuyor. Sütüm mü besleyici değil acaba bilemedim, artık gece uykusu olsun istiyorum

Kızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?

Şu göğüs ucu yarası için neler neler denedim 1 gün iyi ikinci gün yine aynı. Eczacı bana çocuğun çok sert çekiyor ondan olabilir dedi biberon sanıyor ondan da olabilir böyle birşey olabilir mi ?
sen mamada mi veriyosun canm ve günde kaç kez kaç olcek

Kızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
arkadaşımda benle aynı bebeği var 1 çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp karistirmislar sabah akşam bir çay kaşığı bebeğe veriyorlarmış çok rahat bebeğim diyor

Bizimkilerde don lastigiyle tutturuyorlardi atmasını ağzından diye bronşit canım bayağı ağır dı kuvezde yoğun bakımda kaldı biz gidip goruyorduk korkmuştur tabi yavru bian evvel düzelir inşallah
Don lastiği iyi fikir bir onu deniyeyim :) saol cnmm her gün huy değişiyorlar valla biz hızlarına yetişemiyoruz

Cok hsklusin canim insallahhh duzelirler cunku daha bunun ek gida donemi var o daha zor yine yemegi reddedebiliyorlar allahim bizi beterinden korusun saglik versin hepsi gecicek allahin izniyle
Bizim çocuklar mı nazlı yoksa sokakta kalan çocuklar mı çok bağışıklı anlamış değilim ya allahım bütün yavrulara sağlık sağlık sağlık versin

Bizim çocuklar mı nazlı yoksa sokakta kalan çocuklar mı çok bağışıklı anlamış değilim ya allahım bütün yavrulara sağlık sağlık sağlık versin
Cok haklisin canim ben de sokaktakileri gordugumde senin gibi dusunuyorum aslinda biz cok uzerlerine titredigimiz icin boyle oluyor bosuna dememisler sakinan goze cop batar diye yinede cok sukur rabbim evlatlarimizi bagislasin

Kızlar biz geçen Cumartesi hastaneden çıktık hastanede olduğumuz günlerde bebeğim durmaksızın ağlardı hani ağrısı var derdim uyutmak için cebelleşirdim çıktık ağlama krızı devam ediyor sabah uyandığjnda göz kapağı şişmişti gündüz hiç uyumaz oldu sürekli ağlıyor sütüm azalmıştı diye mama almıştık onu yaptım verdim onu da içmedi şu idrar yolu enfeksiyonu nasıldı olanlar vardı sanki yada başka neden olabilir neden geçmedi ağlaması bu çocuğun delirecem

Cok haklisin canim ben de sokaktakileri gordugumde senin gibi dusunuyorum aslinda biz cok uzerlerine titredigimiz icin boyle oluyor bosuna dememisler sakinan goze cop batar diye yinede cok sukur rabbim evlatlarimizi bagislasin
Aminn cnm İnan ben pek düşmezdim üstüne ki eşim gripli almıştı neden aldın bile dememiştim tabi sonrası kabus gibiydi yani diyeceğim sakınsakta sakınmasakta oluyor bence bizim bebeler nazlı

Canım kilo alımı iyiydi sanırım yani besleyicidir . Ablam 9 ay anne karnı 3 ay anne kucağında büyür dedi hep. Hem doymasa 2 saat bile uyumaz. Ablam saatlerce mememdeydi ilk aylarda diyor kızı için . Belki emmeyi çok seviyordur. Bence birkaç haftaya duzene girer.

Kimyonun içine az şekerde katmak lazım annemin üzerinde denedim iyi geldi ona kızıma bir kaşık verdim bakalım ne oluyor

İnşallah canım, biraz daha uzadu süre yani önceden bayağı ağlıyordu şimdi bakınıyor meme versem de almıyor istemiyorsa. Kilo alımı da süper değil sanırım, 2750 hastane çıkışı şu an 50 günlük olduk 4600 olmuş ama bu bahsettiğim mama takviyesiyle.

Maşallah canım bence çok iyi, bizim çıkış 2100, 1 buçuk aydır mama veriyorum gündüzleri ona rağmen 4500 ve 73 günlük.
4. Ay veya 6. Ayda kilosunu ikiye katlamış olması sağlıklı kilo alımı göstergesiymiş. Sen olumlu düşün bence.

Canım benim kızım 12 saat kadar uyanık kalıyor sonra uyuyor 6 yada 6bucuk saat kadar. Neredeyse onunla günü bitiriyor o yüzden hiç uyandirmiyorum hatta daha fazla uyusun istiyorum.

Canım yemeklere koyduğumuz toz kimyon mu yoksa kimyon tohumu mu?

Ben kimyonu hergun kendim yiyorum her ogunumde kimyon var.2bucuk ayligiz hic gaz sorunu olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…