2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canım doğduğunda nefessiz kaldı hastanede 8 gün yattı orda mama verdiler eve geldi sütüm yetersizdi. Hipp mama verdim gece 2-3 defa 50 cc veriyorum gün içinde 1 kere 30 cc veriyorum
biberonun özel mi
.biberonla beslenen bebek memeyi bırakıyor zamanla ilk kizim biberon yüzünden bıraktı mememi.simdi yine mama takviyeli gidiyoruz aventin anne memesine uyumlu biberonun kullanıyorum ama odum kopuyo yine mememi birakacak diye

seni emmiyor mu göğsünde sakinleşmesi gerekir

Normal toz kimyon canım

Ben kimyonu hergun kendim yiyorum her ogunumde kimyon var.2bucuk ayligiz hic gaz sorunu olmadi
Ben de yrseydim keşke

Canım eds denesene sen de beğendim ben

Can8m maflor ilk doğduğunda kulandık biz memnun kalmadık. Insllh sizde ise yarar.

Ben biberon kullanıyorum ya öyle özel birşey kullanmadım wee biberonu

Kızlar bugun 39 günlük olduk çok şükür
21 kilo almıştım bugun tartıldım 13 kilo vermişim

nasil olacak canım o ben bilmiyorum nerden temin edeceğim
Canım youtubedan bak nasıl yapıldığı anlatılıyor. Medikalden besleme hortumu alınıyor 5 ya da 6 numara ama bence kalın ben bir numara incesini deneyeceğim. Onu biberonun içine batırıyorsun hortumu da memenle birlikte bebeğin ağzına veriyorsun, meme boşken hem emmiş oluyor hem doymuş hem de biberona alışmamış oluyor.

İdrar torbasını cıkarırken mi canını acıtıyor ? Evet biraz ama baska yolu yokki saniyelik bişey.
Enfeksiyonun reflğ yaptığını bilmiyorum ama mide bulantısı yaptığı kesin . Biz bazen öö yapıp kusuyoruz cunku

Sana katiliyorum bir kardeşimden 8 yaş diğerinden 15 yaş buyugum hiç beraber oyun oynayamadik anneme hep kızardım böyle yaptığı icin,ben az aralıklarla çocuk dogurucam inşallah derdim, şimdi 5 yaşında, 3 yaşında ve 2 aylık olmak üzere 3 tane oğlum var tamam buyukler çok didisiyorlar tamam bazen kısmen ilgisiz kalabiliyorlar ama onlari beraber oynarken beraber büyürken gordugumde bu günler gecici, ileride her şey güzel ve kolay olacak diyorum. Ayrıca çocukların gelişimleri için anne-baba sevgisi dahil her şeyi paylasabilmeyi öğrenmeleri gerekli, çocuklarla ilgileniyor olmak için tüm gün onunla vakit geçirmeye gerek yok, çocuk başına kaliteli ve sevgi dolu bir yarım saat bile çocuğun ihtiyaçları için yeterli olabiliyor. Zaten kardeşler büyüdüğünde ortak aktiviteler sayesinde birlikte gecirilen vakit de artıyor. Firsatim olsa 4-5 vs çocuğum olsun da isterdim şahsen.

Evet bulantı da yapıyor enfeksiyon reflüde yaparmış.İdrar torbasını çıkarırken çok acıyo sonra kıpkırmızı oluyo hatta çıkarılırken baya katılarak ağlıyo zaten ama mecbur yaptırıcam yine demekki başka yolu yoksa

Enfeksiyon uyku da yapıyomu acaba? Sizinkinde oldumu öyle uykusunda bi fark?

Belki senin çocukların kolay büyüyordur canım vAkit ayırabiliyorsundur görümcemin iki oğlu var ne bebekliklerine uykusuzluk hastalık gördü ne büyüdüklerinde öyle güzel çocuklar ki valla kızım şuan 2 aylık huysuz saatlerce sallarsan uyur geri kalanı kucakta yani belki emmesi uykusu düzenli bir bebek olsa dediğin gibi olur peşpeşe yap beraber büyüt benim oğlumda çok ilgi bekleyen bir bebekti en son durmadı duvara çivi takıp beşik kurduk zor büyütüyorum ben zaten çocuk gelişimi mezunuyum oğlumla çok güzel etkinlikler kitaplar aktiviteler yaptık ve sonucunu aldık sınıf birincisi oldu ilk okumayı yazmayı öğrenenlerin içinde oğluma küçük yaşta sorumluluk vermedim mesela kardeşine bak kardeşinle oyna gibi çocuk çocukluğunu yaşadı oğlumun arkadaşlarının anneleriyle biryere giderdik küçük çocuğu olanlar bizimle sinema piknik gibi aktivitelere katılamadı katılanlarda kardeşi durmuyor diye erken ayrıldı yanımızdan ağlata ağlata büyüğünü eve götürüyorlardı kardeşin durmuyor hadi eve diye çok üzücü bence

Şu göğüs ucu yarası için neler neler denedim 1 gün iyi ikinci gün yine aynı. Eczacı bana çocuğun çok sert çekiyor ondan olabilir dedi biberon sanıyor ondan da olabilir böyle birşey olabilir mi ?
Bebek sadece ucunu emiyorsa ondan da yara oluyor.memeyi guzel tutturmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…