- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.881
biberonun özel miEvet canım doğduğunda nefessiz kaldı hastanede 8 gün yattı orda mama verdiler eve geldi sütüm yetersizdi. Hipp mama verdim gece 2-3 defa 50 cc veriyorum gün içinde 1 kere 30 cc veriyorum
seni emmiyor mu göğsünde sakinleşmesi gerekirKızlar biz geçen Cumartesi hastaneden çıktık hastanede olduğumuz günlerde bebeğim durmaksızın ağlardı hani ağrısı var derdim uyutmak için cebelleşirdim çıktık ağlama krızı devam ediyor sabah uyandığjnda göz kapağı şişmişti gündüz hiç uyumaz oldu sürekli ağlıyor sütüm azalmıştı diye mama almıştık onu yaptım verdim onu da içmedi şu idrar yolu enfeksiyonu nasıldı olanlar vardı sanki yada başka neden olabilir neden geçmedi ağlaması bu çocuğun delirecem
Normal toz kimyon canımCanım benim kızım 12 saat kadar uyanık kalıyor sonra uyuyor 6 yada 6bucuk saat kadar. Neredeyse onunla günü bitiriyor o yüzden hiç uyandirmiyorum hatta daha fazla uyusun istiyorum.
Canım yemeklere koyduğumuz toz kimyon mu yoksa kimyon tohumu mu?
Ben de yrseydim keşkeBen kimyonu hergun kendim yiyorum her ogunumde kimyon var.2bucuk ayligiz hic gaz sorunu olmadi
Canım eds denesene sen de beğendim benbiberonun özel mi
.biberonla beslenen bebek memeyi bırakıyor zamanla ilk kizim biberon yüzünden bıraktı mememi.simdi yine mama takviyeli gidiyoruz aventin anne memesine uyumlu biberonun kullanıyorum ama odum kopuyo yine mememi birakacak diye
Bende çok çektim canım ağlardım artık emzirirken.İyi yada kötü yaz mutlaka sonucu inşallah işe yarar.Ayyy iyileşse sana çok dua ederim
Normal toz kimyon canım
Ben de yrseydim keşke
Canım eds denesene sen de beğendim ben
nasil olacak canım o ben bilmiyorum nerden temin edeceğimNormal toz kimyon canım
Ben de yrseydim keşke
Canım eds denesene sen de beğendim ben
Can8m maflor ilk doğduğunda kulandık biz memnun kalmadık. Insllh sizde ise yarar.Yok doktora gitmeden başlamak istemedim perşembe kontrolümüz var o gün doktora hep anlatcam bakalım nasıl bir yol izlicez. Size verdikleri şurup isimlerini bana söyleseniz doktora söylesem bende duruma göre. Gaz sorunumuz yokki gayet güzel çıkarıyor. Damlada kullanıyorum maflor diye bizimkide. Ama kakayı yapmıyor.
Tamam canım Allah razı olsunBende çok çektim canım ağlardım artık emzirirken.İyi yada kötü yaz mutlaka sonucu inşallah işe yarar.
Ben biberon kullanıyorum ya öyle özel birşey kullanmadım wee biberonubiberonun özel mi
.biberonla beslenen bebek memeyi bırakıyor zamanla ilk kizim biberon yüzünden bıraktı mememi.simdi yine mama takviyeli gidiyoruz aventin anne memesine uyumlu biberonun kullanıyorum ama odum kopuyo yine mememi birakacak diye
Canım youtubedan bak nasıl yapıldığı anlatılıyor. Medikalden besleme hortumu alınıyor 5 ya da 6 numara ama bence kalın ben bir numara incesini deneyeceğim. Onu biberonun içine batırıyorsun hortumu da memenle birlikte bebeğin ağzına veriyorsun, meme boşken hem emmiş oluyor hem doymuş hem de biberona alışmamış oluyor.nasil olacak canım o ben bilmiyorum nerden temin edeceğim
İdrar torbasını cıkarırken mi canını acıtıyor ? Evet biraz ama baska yolu yokki saniyelik bişey.Süt şeklinde doktor reflü demişti ama zaten enfeksiyonda reflü yaparmış.İdrar yolu enf için daha önce idrar kültürü verdik o da çok canını acıtıyo çıkarırken başka şekilde enfeksiyonu öğrenmenin yolu yokmu kanda çıkmıyomu?
benim kızımda maksimum 5 dakika emiyor bi çözüm bulursan banada soyleYa kızlar kızım en fazla 2 dk emiyor oda zorla kıvranıp duruyor poposuna vura vura piş pişleyerek ben anlamadım gitti emmiyor varmı böyle olan
canım seni çok iyi anlıyorum ve bende tek çocukla kalmak istemiştim ama şöyle birşey var. biz 3 kardeşiz ve benden sonra kardeşim ben 7 yaşında iken doğdu hiç kardeşlikten anlamadım çünkü birlikte oynayamadık yaş farkından dolayı ama hep istemiştim kardeşim olsun ama geç oldu malesef annemin egolarından dolayı neyse üçüncü kardeşim ben 11 yaşında iken doğdu. ben evde ikinci anne olarak büyüdüm kardeşlerimin bakımlarını okulda ev ödevlerini ileri zamanda veli toplantılarını hep ben bakardım ev işlerini saymıyorum. annem çalışıyor ama her zaman derdim anneme bana güvenip de mi doğurdun diye çok kızardım. git ablana sor derdi annem o derece yani. ben hep bir kız kardeşimin olmasını onunla dertleşip oynamayı isterdim. bende kızımı paylaşamazdım ve ikinci olursa sevgisini ilgisini veremem diye korkardım ama kardeş gibisi yok inan. bütün ilgi ilk çocuk da oluyor sende alışıyorsun iyice bağlanıyorsun ve ikinci çok zor olur. herkesin görüşü farklı tabi. benim bu çocukluk üzüntülerimden dolayı kardeş sevgisinden birşey anlamadığımdan dolayı aralarına fazla açmak istemedim ve şükür rabbim bana iki kız evlat nasip etti ve aralarında 3 yaş var. Allah herkese gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşaAllah canım
Evet bulantı da yapıyor enfeksiyon reflüde yaparmış.İdrar torbasını çıkarırken çok acıyo sonra kıpkırmızı oluyo hatta çıkarılırken baya katılarak ağlıyo zaten ama mecbur yaptırıcam yine demekki başka yolu yoksaİdrar torbasını cıkarırken mi canını acıtıyor ? Evet biraz ama baska yolu yokki saniyelik bişey.
Enfeksiyonun reflğ yaptığını bilmiyorum ama mide bulantısı yaptığı kesin . Biz bazen öö yapıp kusuyoruz cunku
Enfeksiyon uyku da yapıyomu acaba? Sizinkinde oldumu öyle uykusunda bi fark?İdrar torbasını cıkarırken mi canını acıtıyor ? Evet biraz ama baska yolu yokki saniyelik bişey.
Enfeksiyonun reflğ yaptığını bilmiyorum ama mide bulantısı yaptığı kesin . Biz bazen öö yapıp kusuyoruz cunku
Belki senin çocukların kolay büyüyordur canım vAkit ayırabiliyorsundur görümcemin iki oğlu var ne bebekliklerine uykusuzluk hastalık gördü ne büyüdüklerinde öyle güzel çocuklar ki valla kızım şuan 2 aylık huysuz saatlerce sallarsan uyur geri kalanı kucakta yani belki emmesi uykusu düzenli bir bebek olsa dediğin gibi olur peşpeşe yap beraber büyüt benim oğlumda çok ilgi bekleyen bir bebekti en son durmadı duvara çivi takıp beşik kurduk zor büyütüyorum ben zaten çocuk gelişimi mezunuyum oğlumla çok güzel etkinlikler kitaplar aktiviteler yaptık ve sonucunu aldık sınıf birincisi oldu ilk okumayı yazmayı öğrenenlerin içinde oğluma küçük yaşta sorumluluk vermedim mesela kardeşine bak kardeşinle oyna gibi çocuk çocukluğunu yaşadı oğlumun arkadaşlarının anneleriyle biryere giderdik küçük çocuğu olanlar bizimle sinema piknik gibi aktivitelere katılamadı katılanlarda kardeşi durmuyor diye erken ayrıldı yanımızdan ağlata ağlata büyüğünü eve götürüyorlardı kardeşin durmuyor hadi eve diye çok üzücü benceSana katiliyorum bir kardeşimden 8 yaş diğerinden 15 yaş buyugum hiç beraber oyun oynayamadik anneme hep kızardım böyle yaptığı icin,ben az aralıklarla çocuk dogurucam inşallah derdim, şimdi 5 yaşında, 3 yaşında ve 2 aylık olmak üzere 3 tane oğlum var tamam buyukler çok didisiyorlar tamam bazen kısmen ilgisiz kalabiliyorlar ama onlari beraber oynarken beraber büyürken gordugumde bu günler gecici, ileride her şey güzel ve kolay olacak diyorum. Ayrıca çocukların gelişimleri için anne-baba sevgisi dahil her şeyi paylasabilmeyi öğrenmeleri gerekli, çocuklarla ilgileniyor olmak için tüm gün onunla vakit geçirmeye gerek yok, çocuk başına kaliteli ve sevgi dolu bir yarım saat bile çocuğun ihtiyaçları için yeterli olabiliyor. Zaten kardeşler büyüdüğünde ortak aktiviteler sayesinde birlikte gecirilen vakit de artıyor. Firsatim olsa 4-5 vs çocuğum olsun da isterdim şahsen.
Bebek sadece ucunu emiyorsa ondan da yara oluyor.memeyi guzel tutturmak gerekŞu göğüs ucu yarası için neler neler denedim 1 gün iyi ikinci gün yine aynı. Eczacı bana çocuğun çok sert çekiyor ondan olabilir dedi biberon sanıyor ondan da olabilir böyle birşey olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?