- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.841
Ben sildim canım yıkadım hatta emzirmeden önce emdikten sonra tekrar sürdüm göğüs pedi koyup üzerine buzdolabı poşetini küçük küçük kesip kapattım Brnde her yolu denemiştim geçmemişti. 2 gün uğraştım tahinli sma geçti çok şükür.Kalkıp hemen sürüyorum peki emdirince silmeme gerek varmı
Çok sağol canım aynen gündüz açken fazladan 1 dk bile beklemiyor çok fena ağlıyor.Erken doüumda dzeltilmiş doğum tarihi hesabı yapılıyır istersen sende o şekilde devam et ama yabi dpktoruna sor. Şöyle oluyor kaç haftalık doğarsa doğaun 40 hafta baz alınıyor yani 34 haftada doğdu 6 haftalık olduğunda yeni doğmuş bebekle eş değerlendirme yapıyorlar. Ağladığı zaman uyanmoyorsan bir şey siyemem canım o zaman haklı olursun ama kıyamet gibi ağlarlar uyandırmama ihtimali yok bence ve bu gece benimkide üstünü açmış ne zaman açtı bilmiyorum ama emmek için ağladı kalktım hem emzirdim hem üzerini örttüm. Bunda üzülecek bir şey yok canım kendini yıpratma ne kadar erken doğarsa doğsun o çok güçlü
Bizimki de puseti sevmiyor mecburen duruyor biraz ama 10 dk dan sonra baskiyib ağlamaya.Çok şanslısın valla keşke benimkide dışarı çıkmayo sevse. Ben bir kere görümceme gideyim dedim aman allahım bir ağladı bir ağladı arabayı kenara çekip emzir devam et yok uyut devam et 15 dk yol oldu 1 saat burnundan geldi. 4 aylık olup etrafla ilgilenene kadar tövbe dedim
Canım önce Aptamil verdim, sonra alerji olabilir diye Bebelac pepti junior verdim 1 hafta ama, en son holle mama vermeye başladık. Holle aptamilden pahalı . Yarın doktora gideceğiz kakasında sorun oluyor maalesef. Doktor ne diyecek bilmiyorumMama hangisini veriyorsun
Ben sürdüm üzerine peçete koydum böyle olmaz mı ? Senin yaptığın gibi mi yapayım önce tahini sürüp göğüs pediyle kapatıp buz dolabı poşetini mi koyayım? Buzdolabı poşetini neden koydun ki ?Ben sildim canım yıkadım hatta emzirmeden önce emdikten sonra tekrar sürdüm göğüs pedi koyup üzerine buzdolabı poşetini küçük küçük kesip kapattım Brnde her yolu denemiştim geçmemişti. 2 gün uğraştım tahinli sma geçti çok şükür.
Ben hipp mamayı veriyorum aptamil sma bebelac benimkine çok gaz yapıyordu hipp iyi geldiCanım önce Aptamil verdim, sonra alerji olabilir diye Bebelac pepti junior verdim 1 hafta ama, en son holle mama vermeye başladık. Holle aptamilden pahalı . Yarın doktora gideceğiz kakasında sorun oluyor maalesef. Doktor ne diyecek bilmiyorum
Benim çok kötüydü gümüş kapakla kurtuldum.Kızlar göğüs ucum yara olmuş 43 gün oldu daha iyileşmedi benim gibi olanınız var mı.. garmastan lansodin mantazol kullandım ama yine aynı süten kesmeyi bile düşünüyorum artık mecalim kalmadı
Canım hiç brlli olmuyor benimki her zaman almıyor. En az 30 en fazla 90 veriyorım toplamda. Genelde 30-30 iki sefer veriyorum bir gece yatarken bir de gece erken uyanırsa doymadığını düşünüp veriyorum.Günde kaç kez kaç CC mama veriyordun canım?
Benim çok kötüydü gümüş kapakla kurtuldum.
Gümüş kapaklar çok pahalı onu alacak bütçem yok maalesef
Canım hiç brlli olmuyor benimki her zaman almıyor. En az 30 en fazla 90 veriyorım toplamda. Genelde 30-30 iki sefer veriyorum bir gece yatarken bir de gece erken uyanırsa doymadığını düşünüp veriyorum.
Ne alakası varmış ki herkes yaşadı bu yarayı, 1-2 sonra bir şekilde atlattı herkes. Brnde hiç bir şey kalmadı ki tek göğüs ucumu dibinden kopardı resmen, diğerinden de parça koptu. Bağıra bağıra emziriyor kremler sürüp geziyordum, sonra gümüş kspak hediye geldi. Akşamına resmen ağrım hafiflemişti çok şükür.Şu göğüs ucu yarası için neler neler denedim 1 gün iyi ikinci gün yine aynı. Eczacı bana çocuğun çok sert çekiyor ondan olabilir dedi biberon sanıyor ondan da olabilir böyle birşey olabilir mi ?
Pahalı olmasaydı bende alırdım gerçekten dayanamıyorum artık birsürü krem aldım ama faydası yok göğüslerim kremli açıkNe alakası varmış ki herkes yaşadı bu yarayı, 1-2 sonra bir şekilde atlattı herkes. Brnde hiç bir şey kalmadı ki tek göğüs ucumu dibinden kopardı resmen, diğerinden de parça koptu. Bağıra bağıra emziriyor kremler sürüp geziyordum, sonra gümüş kspak hediye geldi. Akşamına resmen ağrım hafiflemişti çok şükür.
Ne bilim herkes birşey diyor bende olabilir mi acaba dedim çocuk ilk doğduğunda bir hafta hastanede biberonla beslendiNe alakası varmış ki herkes yaşadı bu yarayı, 1-2 sonra bir şekilde atlattı herkes. Brnde hiç bir şey kalmadı ki tek göğüs ucumu dibinden kopardı resmen, diğerinden de parça koptu. Bağıra bağıra emziriyor kremler sürüp geziyordum, sonra gümüş kspak hediye geldi. Akşamına resmen ağrım hafiflemişti çok şükür.
Çok az canım birden kesebilirsin bu mamayı hatta. Ya da önce gece verdiğini kes 3 gün boyunca, gündüz vermeye devam et. Sonra da gündüzü kes. Face de grupta baktim 30 CC azaltıyorlar 3 gün o şekilde devam ediliyor . Sonra tekrar 30 azaltılıyor.Benim çok kötüydü gümüş kapakla kurtuldum.
Canım hiç brlli olmuyor benimki her zaman almıyor. En az 30 en fazla 90 veriyorım toplamda. Genelde 30-30 iki sefer veriyorum bir gece yatarken bir de gece erken uyanırsa doymadığını düşünüp veriyorum.
Canım emzirmeyi yanlış yapıyor olabilirmisin acaba. Emerken sadece göğüs ucunu değil kahverengi kısmının tamamıyla birlikte ağzına alması lazım. Bir de çıkarmasın diye bira bastırıyorumben göğsümdeKızlar göğüs ucum yara olmuş 43 gün oldu daha iyileşmedi benim gibi olanınız var mı.. garmastan lansodin mantazol kullandım ama yine aynı süten kesmeyi bile düşünüyorum artık mecalim kalmadı
Aynen gaz problemi bu mamada da oluyor bizde. Yani bu kadar gaz olması normal belki de. Eşim de sma alalım demişti. Doktor da hipp i söyledi ama holle Avrupa da organik olarak kanıtlanmış falan deneyelim dedi. Artık kakalarına göre alerjik derse rapor çıkartacak . Ya da normal böyle devam edelim derse onları da deneriz ilerleyen zamanda.Ben hipp mamayı veriyorum aptamil sma bebelac benimkine çok gaz yapıyordu hipp iyi geldi
Peçete tahini emebilir belki canım. Yapan birisi poşetle tarif etmişti daha etkili oluyor diye sanırım bende o şekilde denedimBen sürdüm üzerine peçete koydum böyle olmaz mı ? Senin yaptığın gibi mi yapayım önce tahini sürüp göğüs pediyle kapatıp buz dolabı poşetini mi koyayım? Buzdolabı poşetini neden koydun ki ?
Ona dikkat ediyorum canım kaç gündür ama memeyle oynuyor biraz emip çıkarıyor tekrar emiyorCanım emzirmeyi yanlış yapıyor olabilirmisin acaba. Emerken sadece göğüs ucunu değil kahverengi kısmının tamamıyla birlikte ağzına alması lazım. Bir de çıkarmasın diye bira bastırıyorumben göğsümde
Allah yardımcın olsun canım mamanın gazı beni yediAynen gaz problemi bu mamada da oluyor bizde. Yani bu kadar gaz olması normal belki de. Eşim de sma alalım demişti. Doktor da hipp i söyledi ama holle Avrupa da organik olarak kanıtlanmış falan deneyelim dedi. Artık kakalarına göre alerjik derse rapor çıkartacak . Ya da normal böyle devam edelim derse onları da deneriz ilerleyen zamanda.
Ayyy iyileşse sana çok dua ederimPeçete tahini emebilir belki canım. Yapan birisi poşetle tarif etmişti daha etkili oluyor diye sanırım bende o şekilde denedimBırakmadan birkaç gün devam et canım tahin çok iyi geliyor.
Süt şeklinde doktor reflü demişti ama zaten enfeksiyonda reflü yaparmış.İdrar yolu enf için daha önce idrar kültürü verdik o da çok canını acıtıyo çıkarırken başka şekilde enfeksiyonu öğrenmenin yolu yokmu kanda çıkmıyomu?Canım muhtemelen benxdn bahsedıyosun . Kusması süt şeklindeyse muhtemelen enfwksıyondan. Çökelek gibiyse fazlasınu cıkartıyodur . İnsallah değildir ama bi tahlil ver derim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?