2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar oyun halısı kullanan var mı?
Daha 2 aylık olmadık henüz bir şeye uzanma, tutmaya çalışma durumu yok ne zaman almalı?
Benim oğlumdan kalma var canım ebebekten almıştık 3 ayı bitince çıkarıcam şuan uzanma dönme için çok erken bebekle gözgöze iletişim konuşma daha önemli ilk başlarda çok pahalı bişey alma çabuk sıkılıyorlar içine yatırıyorsun oyuncaklara uzanıp dönmek istiyorlar geliştirici yani

Canım d vitamini drum 2yaşına kadar öneriyor. Bıngıldak için kemik gelişimi ve zihinsel gelişim için çok önemli. İhmal etme sakın. Saglık ocağının verdiği de olsa (ki ben onu vermiyorum wellcare aldım) mutlaka ver aksatma. Hatta ben her ilacı saatli veririm hergün aynı saatte
Wellcare hangisi bu güzel mi doktor mu verdi fiyatı nekadar hatırlıyorsan

Kızlar dün yapti 4 gun sonunda kakasını kendiliğinden. Fakat ben normalde hazır yogurt yerken 5 gündür ev yogurdu yiyordum. Birde prospan kullanıyordum bebeğe. Hangisi sebep oldu bulamadım. Ikisinide kestim sonuc olarak yaptı kakasını sizlerde benzer durum yaşayan oldumu ??

Merhaba! Ya dediğini yaptım göğüs yarası daha da dışarı attı parçalandı çocuğu şimdi hiç emziremiyorum sendede böyle oldu mu
Canım lansinoh denemiş miydin? Benim de kötüydü biraz iyi geldi . Ama sonradan hep sütümü sürüp kurumasını bekledim. Emzirme bitince yağlı kalan sütle.
Bir de dar kıyafet atlet iyi olmuyor. Geniş giyince daha çabuk iyileşiyor.
Son iki kez de şunu yapıyorum duştan önce organik Hindistan cevizi yağı sürüyorum tabi bekletebilsem daha iyi olacak ama besleyemeden 5 dk ya duşa girdim. Duşta sabun şampuan değince kötü oluyordu şimdi hiç acimiyor sona doğru elimle iyice ovalıyorum kalmasın diye. Sonra kurulan derken gidiyor . Emzirmeden önce de sütümle siliyorum rahat oluyor.

Biz kullanıyoruz ilk zamanlar hiç ilgisini cekmiyodu ama simdi izliyo bakıyo oyuncaklara 2 ayo geçtik biz
Bizimkide 5inde 2 aylik olcak oda bakiyo izliyo bende baktigi herseye dokundurmaya çalisiyorum eliyle tanisin diye. Hışırdayan oyuncagi var dokundukça icindeki naylon hisirdiyo onu tepesine tutuyorum eliyle vurmaya calisiyo çok güzel zamanlar ya tepki vermeye basladilar :)

Kızlar dedem ölmüş:KK43: canım çok yaniyo, sutum kesilecek diye ödüm kopuyor :KK43: çok kötüyüm:KK43: annemlere gidiyoruz :KK43:
Başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin. Üzülmrk ve ağlamakla süt kesilseydi emin ol benimki kesilirdi. Çok ağlamıştım ilk 1 ay boyunca ama ne ağlamak... İçini ferah tut, acını yaşa bir şey olmaz sütüne merak etme...

Prospektüs de böyle bir şey yazıyor hiç anlamadım bendemi vermesem sağlık ocağı verdi bu D vitaminini ne kadar süre kullanmalıyız ki vermesek olmuyormu bebekleri hemen takviyelere başlıyoruz onuda anlamış değilim ama
1 yaşına kadar kullanılması gerrk ama zaten güneş görmeyip D vitwmini vermenin de bir anlamı yok, güneş olmadan sentezlenmiyor.

Bazı arkadaşlar bu yazıya karşı çok tepkî vermişler fakat tepki vermeden önce biraz araştırma yağın alın ilaçların içeriğine bakın hangi madde nedir kullanım sınırları nelerdir diye. Havadan konuşmak olmuyor. Herşeyi duyumlarla bir sonuça bağlamak cahilliktir yanlış anlamayın sakın. Bende ülkemizin ve avrupanın dünya sağlık örgütünün verilerini inceledim. Yukarıdaki yazı doğru söylüyor. Ben hamilelikte kullandığım için o zamandan araştırmıştım. İçeriğinde bebeklerimizi ya da hamileleri etkileyen herhangi bir sorun yok. Yinede içinize sinmiyorsa tabiki ücreti daha yüksek olanları kullanabilirsiniz. Ama içeriği tamamen katkısız olsa dayanması çok zor bı sefer içerisinde farklı mikroplar üremeye başlıyor tamamen doğal derseniz bu soğuk etkilemez derseniz güneşe çıkarın havadan konuşup bu kadar insanın vebaline girmeyin. Anneyiz lohusayız hotmonel olarak söylenen herşey bizi çok etkiliyor. Araştırmadan kulaktan dolma haberlerle konuşmayın lütfen
Zaten güneşe çıkarmadan D vtamini kullanmak da bir işe yaramıyor aslında.

Ben bu ay alsammı diyorum bişeylere değerek tekmelemeyi çok seviyor. Yastık koyuyorum ayak ucuna baya oyalanıyor.
Benimki henüz o durumda değil daha bizi dinleme ve bakınma aşamasında. Belki 2 aylık olunca veya geçince ilgisini çeker ama 10-15dakika oyalansa bile işe yarar sanki.

Bana annem doğumdan önce almıştı. DAha önce hiç ilgîlenmiyordu ama artık oyuncaklara bakmaya başladı eller kollar hareketleniyor ama 1-2 haftaya daha çok işe yarar gibi geliyor
Ben de alayım ne zaman ilgilenirse o zaman çıkartırım diyorum

Ben e bebek indirimini bekliyorum pek ile yarayacagını duracağını sanmam ama alıp deniycem bi
Ben de pek sabit yatacağını zannetmem ama 2. El düşnüyorum o yüzden.

Benim oğlumdan kalma var canım ebebekten almıştık 3 ayı bitince çıkarıcam şuan uzanma dönme için çok erken bebekle gözgöze iletişim konuşma daha önemli ilk başlarda çok pahalı bişey alma çabuk sıkılıyorlar içine yatırıyorsun oyuncaklara uzanıp dönmek istiyorlar geliştirici yani
Ben de 2. El düşğndm eminim çabuk sıkılır ama bi deneyeyim bakalım. Benimki şimdilik gözünü kırpmadan bizi dinleyip etrafı izliyor:D

Kızlar d vitaminini ikidir unutuyorum vermeyi uykusuzluk çarptı iyice beni :uykucu: sıkıntı olmaz ins. Saat kuracam ben de artık
Bir şey olmaz merak etme. Ben ilk 1 ay hiç vermedim. 1 ay bitince hatta 40ı çıkınca başladım kullanmaya

Kızlar çok kafanıza takmayın herşeyi onun içinde şeker var yok o var bu var korkmayın hep bu internet yüzünden eskiden ne biliyordu annelerimiz valla annemin sütü yokmuş cahillik işte abime 45 yıl önce pirinç unu pişiriyormuş şekerli falan kaşıkla onu içiriyormuş bizim zamanımızda mamamı vardı diyor hemde inek sütü şeker var yani içinde 3 aydan sonra muzla çorbaya başlamış banada aynısını yapmış turp gibiyiz büyüdük şükür rahat olun biraz bende sağlık ocağının verdiğini kullanıcam Özel aldığıma vereceğim parayı oğluma bugün yemek ısmarlıcam yemek yapamadım maddi çöküntü yaşıyoruz kırtasiyeciyiz 15 tatil vurdu

Bizimkide 5inde 2 aylik olcak oda bakiyo izliyo bende baktigi herseye dokundurmaya çalisiyorum eliyle tanisin diye. Hışırdayan oyuncagi var dokundukça icindeki naylon hisirdiyo onu tepesine tutuyorum eliyle vurmaya calisiyo çok güzel zamanlar ya tepki vermeye basladilar :)

Ay evet bian önce oynadıkları günler gelse :)

Gün içinde oto koltugu da odada yatiyor. Gece de anne yanı beşiğinde. Ama bazen sabaha kadar oto koltugunda uyudugu da oluyor. Ayrıca gündüz sessiz degil normal sesli ortamda uyutuyoruz.

Bizim ki gündüz gece yarısına kadar oturma odasında ya hamakta yada koltukta uyuyor tv açık sesleri de duyuyor irkilse bile kapatmıyorum sesi alışsın diye gece de yatağında çok aşırı sessiz ortamda olması sizin için kötü kalabalıkta çok huzursuz olur rahat vermez sana ama yinede nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap

Ana kucağını salona koyduk orada yatırıyoruz canm. Sese alıştırdık biz hiç etkilenmiyor. Gündüzleri ben evde tekken bile yanında müzik yada tv açıyorum sesini de yükseltiyorum öyle uyutuyorum.

Yatak odasında uyuypr biz oturma odasında oturuyoruz
Gunduz ben de sessizlik icin ugrasmiyorum ama aksam dikkat ediyordum, aksam da normal davranalim en iyisi biz=) baska odaya yatirmaya korkuyorum kusan bebek olunca:/

Kızlar dün yapti 4 gun sonunda kakasını kendiliğinden. Fakat ben normalde hazır yogurt yerken 5 gündür ev yogurdu yiyordum. Birde prospan kullanıyordum bebeğe. Hangisi sebep oldu bulamadım. Ikisinide kestim sonuc olarak yaptı kakasını sizlerde benzer durum yaşayan oldumu ??
Prospanı bizde kullandık onla alakası oldugunu sanmam.

Canım lansinoh denemiş miydin? Benim de kötüydü biraz iyi geldi . Ama sonradan hep sütümü sürüp kurumasını bekledim. Emzirme bitince yağlı kalan sütle.
Bir de dar kıyafet atlet iyi olmuyor. Geniş giyince daha çabuk iyileşiyor.
Son iki kez de şunu yapıyorum duştan önce organik Hindistan cevizi yağı sürüyorum tabi bekletebilsem daha iyi olacak ama besleyemeden 5 dk ya duşa girdim. Duşta sabun şampuan değince kötü oluyordu şimdi hiç acimiyor sona doğru elimle iyice ovalıyorum kalmasın diye. Sonra kurulan derken gidiyor . Emzirmeden önce de sütümle siliyorum rahat oluyor.
Onu da denedim canım ya olmadı bende bi etkisini görmedim garmastan pomat oda etkisini göstermedi bilmiyorum napcam ben atlet bir hırka giyiyorum öyle açık geziniyorum mantazol krem bepantol kullandım doktor da bir krem yazdı ama işe yaramıyor işte geçti derken tekrar başa sarıyor.. böyle göğsüm ağırmadan ağlamadan süt verdiğimi hatırlamıyorum

Back
X