2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar dedem ölmüş:KK43: canım çok yaniyo, sutum kesilecek diye ödüm kopuyor :KK43: çok kötüyüm:KK43: annemlere gidiyoruz :KK43:
Evladının sana ve sütüne ihtiyacı var metanetli ol ve aklına direk bunu getirme. Kesilmicek neden kesilsin. Arkadaşım prematüre doğurdu 26 haftalık. Geberdi üzüntüden ama şakır şakır sütü vardı. Düşünme bunları

Evladının sana ve sütüne ihtiyacı var metanetli ol ve aklına direk bunu getirme. Kesilmicek neden kesilsin. Arkadaşım prematüre doğurdu 26 haftalık. Geberdi üzüntüden ama şakır şakır sütü vardı. Düşünme bunları
Korkuttular canım. Cenazeyi bile gostermicek oldular. Bisey olmamış gibi davranıyorum. Sadece tek kalınca kötü oluyorum. Annelik çok fedakarlık istiyo. Onun için herşeye dayanmaya calisiyorsun

Canın hiç sıkıntı yapmıyor merak etme ben içeriğini inceledim ayrıntılı bir şekikde sorun yok verebilirsin ben veriyorum hamileykende kullandım. Yan etkisi her şeyin içinde var ağrı kesicinin yan etkisi baş ağrısı meseşa ve bir ton şey. Verilen düzey nedeniyle hiç sıkıntı yapmaz denk gelmiştir mutlaka
Bilemedim ki kuzum. Insanlar ikiye ayrılmış durumda. Tabbi her yediğimizde birşey var ona bakılırsa ama ne bileyim. Nette biraz araştırınca çok kızdım kendime, nasıl anneyim dedim. Pazartesi bir de doktorumuza sorup iyice öğrenicem, ondan sonra bakıcam. Kullanamıyorum çünkü, zehirmis gibi geliyo, tam korktum. Iki gündür vermiyorum :(

D vitamini wellcare kullanıyoruz hem kullanımı pratik hem de içeriği doğal. Bitince ocean alacağım o da güzel. Sanırım ml olarak daha fazla. Hamileligimde ocean kullanmıştım 9 ay yetti de artti bile.

Başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin. Üzülmrk ve ağlamakla süt kesilseydi emin ol benimki kesilirdi. Çok ağlamıştım ilk 1 ay boyunca ama ne ağlamak... İçini ferah tut, acını yaşa bir şey olmaz sütüne merak etme...
Amin canım çok teşekkür ederim. Ne bileyim büyükler bisey biliyorlardır diye dünden beri tutuyorum kendimi, kabullenmiyorum:(

Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
Cnm ilk ay iki kat penye giydiriyordum alt üst olarak şimdi bir atlet bir penye üst bir alt giyiniyor oda sıcak terliyor diye bu şekilde ama onu hamaktan yada yataktan alırken battaniyeyi mutlaka üstüne örtüyorum

Kızlar hamileliğin başlarında aşırı kusmaktan hep kabızdım ve bu doğana kadar devam etti ilaçla idare ediyordum dün bi baktım hemoroid şişmiş daha önce yoktu hamilelikte de yoktu yeni çıktı var mı bu durumu yaşayan ve ne gibi bir tedavi öneriliyor çok ağrıyot oturamıyorum

Evet canim benim oğlumun da burnundan geliyor kusunca ama dr normal dedi bebeklerde oluyormus. Şimdi tam hatırlamıyorum ama nefes yolları tam ayrılmamış diye oluyormus. Açıklama tam böyle olmayabilir ama buna benzer biseydi :olamaz: yanı ciddi sağlık problemi yoksa eğer korkulacak bir durum değilmiş
Evet normalmis canim Allah korusun sagliklari yerinde olsun da:dua:

Kızlar hamileliğin başlarında aşırı kusmaktan hep kabızdım ve bu doğana kadar devam etti ilaçla idare ediyordum dün bi baktım hemoroid şişmiş daha önce yoktu hamilelikte de yoktu yeni çıktı var mı bu durumu yaşayan ve ne gibi bir tedavi öneriliyor çok ağrıyot oturamıyorum
Canım bende çoktan beri var. Kabız olunca cikiyo, düzelince giriyor içeriye. Bi doktor kabız olmamaya çalış dedi ama yine de oluyo. Kesin geçmesi için ameliyat yapıyolar ama tekrarlayabiliyor. Benimkinin her yeri çıkıyor.

Back
X