2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Onu da denedim canım ya olmadı bende bi etkisini görmedim garmastan pomat oda etkisini göstermedi bilmiyorum napcam ben atlet bir hırka giyiyorum öyle açık geziniyorum mantazol krem bepantol kullandım doktor da bir krem yazdı ama işe yaramıyor işte geçti derken tekrar başa sarıyor.. böyle göğsüm ağırmadan ağlamadan süt verdiğimi hatırlamıyorum
En iyisi kapsül e vitamini patlatıp sürüyorsun iki ucunada yumuşacık yapıyor besliyor orayı güçlendiriyor eczaneden alabilirsin evicap adı

Gunduz ben de sessizlik icin ugrasmiyorum ama aksam dikkat ediyordum, aksam da normal davranalim en iyisi biz=) baska odaya yatirmaya korkuyorum kusan bebek olunca:/
Yan yatır canım ve ya yüz üstü gerçi çok kusuyorsa bunlarda tehlikeli olabilir tabi

Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
İkisini de kullanıyorum ama alt üst daha kullanışlı geliyor bana. Tulumların bacak gövde boyları bazen tam oturmuyor rahatsız ediyor

Kızlar çok kafanıza takmayın herşeyi onun içinde şeker var yok o var bu var korkmayın hep bu internet yüzünden eskiden ne biliyordu annelerimiz valla annemin sütü yokmuş cahillik işte abime 45 yıl önce pirinç unu pişiriyormuş şekerli falan kaşıkla onu içiriyormuş bizim zamanımızda mamamı vardı diyor hemde inek sütü şeker var yani içinde 3 aydan sonra muzla çorbaya başlamış banada aynısını yapmış turp gibiyiz büyüdük şükür rahat olun biraz bende sağlık ocağının verdiğini kullanıcam Özel aldığıma vereceğim parayı oğluma bugün yemek ısmarlıcam yemek yapamadım maddi çöküntü yaşıyoruz kırtasiyeciyiz 15 tatil vurdu
Annem de bilmiyordum ben 4. Ayda ek gıdaya başladım diyor :)) valla öyle büyüdük sağlıklıyız işte çok şükür.

İkisini de kullanıyorum ama alt üst daha kullanışlı geliyor bana. Tulumların bacak gövde boyları bazen tam oturmuyor rahatsız ediyor
Bende genelde alt üst kullaniyorum. Tulum giydirmesi çıkarmasi zor geliyor bana. Diğeri daha pratik gibi.

Bende genelde alt üst kullaniyorum. Tulum giydirmesi çıkarmasi zor geliyor bana. Diğeri daha pratik gibi.
Tulum bide bebeği kasıyor gibi geliyor bana çocuk içinde gerinirken kollarını yukarı doğru kaldırıyor bakıyorum koltuk altından ayağına kadar tulum kasıyor boyunun uzamasına engel en iyisi askılı ayaksız tulum çok rahat ettim

Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
Hep tulum giydiriyorum ben. Alt üst almadım bile neredeyse. 1-2 taytı var uzun kol bodyleriyle giydiriyorum arada. Çok seviyorum tulumlu bebekleri:) çok da kullanışlı oluyor. Alt değiştirirken alttan çıtçııtları açıp değiştiriyorum. Alt üst giydirdiğimde altını çıkarıp tekrar giydirmek zor oluyor. Çorapları falan da çıkıyor.

Başın sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin. Üzülmrk ve ağlamakla süt kesilseydi emin ol benimki kesilirdi. Çok ağlamıştım ilk 1 ay boyunca ama ne ağlamak... İçini ferah tut, acını yaşa bir şey olmaz sütüne merak etme...

1 yaşına kadar kullanılması gerrk ama zaten güneş görmeyip D vitwmini vermenin de bir anlamı yok, güneş olmadan sentezlenmiyor.

Zaten güneşe çıkarmadan D vtamini kullanmak da bir işe yaramıyor aslında.

Benimki henüz o durumda değil daha bizi dinleme ve bakınma aşamasında. Belki 2 aylık olunca veya geçince ilgisini çeker ama 10-15dakika oyalansa bile işe yarar sanki.

Ben de alayım ne zaman ilgilenirse o zaman çıkartırım diyorum

Ben de pek sabit yatacağını zannetmem ama 2. El düşnüyorum o yüzden.

Ben de 2. El düşğndm eminim çabuk sıkılır ama bi deneyeyim bakalım. Benimki şimdilik gözünü kırpmadan bizi dinleyip etrafı izliyor:KK70:

Bir şey olmaz merak etme. Ben ilk 1 ay hiç vermedim. 1 ay bitince hatta 40ı çıkınca başladım kullanmaya
Yok d vitamini güneşe gerek olmasın diye alınıyor. Kalsiyumun emilimi için d vitamini ya da güneş gerekli canım

Ben tulumlara bayılıyorum ondan giydiriyordum ama çok hızlı boy atıyorlar ve olmuyor maddi açıdan zor o yüzden alt üst tskım aldım yeni. Çıtçıylı badi üzeri uzun kollu tşört altına ya iki tane ayaklı pijama ya da bir ayaklı bir ayaksız tabi o zaman çorapta giydiriyorum sen nasıl giydiriyordub

Ben tulumlara bayılıyorum ondan giydiriyordum ama çok hızlı boy atıyorlar ve olmuyor maddi açıdan zor o yüzden alt üst tskım aldım yeni. Çıtçıylı badi üzeri uzun kollu tşört altına ya iki tane ayaklı pijama ya da bir ayaklı bir ayaksız tabi o zaman çorapta giydiriyorum sen nasıl giydiriyordub
Bende çıtçıtlı body üstüne Bi alt üst takım. Altın içine Bi ayaklı pijama giydiriyorum.

Ben genelde tulum giydiriyorum, kuculdukce yeni aliyorum cok kullanisli geliyor bana. Bazen de alt ust pijama,citcitli badi uzerine uzun kol penye, altina 2 patikli.
Yan yatır canım ve ya yüz üstü gerçi çok kusuyorsa bunlarda tehlikeli olabilir tabi
Hep yan yatiriyorum canm normal kusunca tamam ama burnundan geliyor bazen o zaman hemen mudahale etmem gerekiyor.

Lafi gelmisken sorayim, bebeklerinin burnundan sut gelen var mi cok emince mi oluyor acaba? Nefes alincaya kadar korkuyor kizim uzuluyorum ben de oyle gorunce:(

Ben genelde tulum giydiriyorum, kuculdukce yeni aliyorum cok kullanisli geliyor bana. Bazen de alt ust pijama,citcitli badi uzerine uzun kol penye, altina 2 patikli.

Hep yan yatiriyorum canm normal kusunca tamam ama burnundan geliyor bazen o zaman hemen mudahale etmem gerekiyor.

Lafi gelmisken sorayim, bebeklerinin burnundan sut gelen var mi cok emince mi oluyor acaba? Nefes alincaya kadar korkuyor kizim uzuluyorum ben de oyle gorunce:KK43:

Bazen kusatken burnundan geldiğide olabılıyor doktor normal demişti

Ben doğduğundan beri hep tek kat giydirdim. Sadece banyo yaptırınca ince penye atlerinden ekliyordum.. Bizimki sıcağa gelemiyor dar yerlere de hemen ağlıyor , sinirleniyor.
Bu arada 57 cm olmuş boyu kilosu 4bucuk ama pampers 2 numara küçük gibi, premium çare 2 de büyük oluyor anlamadım gitti :(

Lafi gelmisken sorayim, bebeklerinin burnundan sut gelen var mi cok emince mi oluyor acaba? Nefes alincaya kadar korkuyor kizim uzuluyorum ben de oyle gorunce:KK43:

Evet canim benim oğlumun da burnundan geliyor kusunca ama dr normal dedi bebeklerde oluyormus. Şimdi tam hatırlamıyorum ama nefes yolları tam ayrılmamış diye oluyormus. Açıklama tam böyle olmayabilir ama buna benzer biseydi :olamaz: yanı ciddi sağlık problemi yoksa eğer korkulacak bir durum değilmiş

2BF438D6-1C25-4314-8520-52F1575E05E1.webp
Kızlar benim oğlum da cok kusuyor diye nette biraz araştırmıştım. Bu yazı cok dikkatimi cekti paylaşmak istedim. Bebek deyip geçmemek gerek demek ki herseyi hissedebiliyorlarmis cok ilginç. Rahat olmak lazım ama ne mümkün cok büyük bir sorumluluk Bebek bakmak Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Back
X