2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hummey Hummey naptın canım kakadan haber varmı senden haber bekliyorum yapınca yaz bana olur mu bu 10 günde kendi yaparsa bende ilacı bırakıyım seninki yapmazsa sende benim ilaca başla

En az katkısı olanlar var katkısız deniyor ama minimum düzeyde var diye anca onu alabilirsin nette hangi markalar var yazıyor canım. İlaçsız sadece güneş ışığı almalı o da zor çünkü soyman lazımki güneş tenine değsin havalar soğuk. Camın arkası olmaz güneş kremi sürersen olmaz direk teni günrşe maruz kalmalı. Ben adanafa yaşıyor olmama rağmen güvenip soyamam hergün çıkarıyorum elleri ayakları başı çıplak güneşe ama yinede ilaç veriyorum d vitamini eksikliği krmik güçlenmesini etkiliyor çünkü. Ama panik yspma 2 gün vermedim diye çünkü d bitamini hangi seviyede bilmiyoruz ve kullandığımız dozlar depoları eksilmesin diye yeri geliyor bende unutuyorum 2-3 gün sıkıntılı değil ama kesmemek lazım önemli olan o
Haklisin canım. Benim eşim de adanalı. Fethiyede oturuyoruz. Havalar güzel ama ben yine de soyamam :( mecbur en az katkiliyi bulup kullanıcam. Yarına kadar beklicem bakalim

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyoruz kakamız yeşile döndü . Antibiyotiktendir değil mi ? Bide baya taşırıyo kakasını.

Artık enfeksiyondan mıdır antibiyotikten midir nedir 01.00da yattık 0600 olmus hala uyanmamıstı 2 gündür böyle ben uyandırdım emzirdim . Doktorumuz uyandırma o kendı uyanır dıyodu d ahıc bu kadar uzun uyumamıstı. Bu sekılde uzun uykularda siz uyandırıyo musunuz, sonuçta çocuk aç
Sarılık olduğumuzda bende hep uyandırdım kan şekeri düşmesin diye

Hummey Hummey naptın canım kakadan haber varmı senden haber bekliyorum yapınca yaz bana olur mu bu 10 günde kendi yaparsa bende ilacı bırakıyım seninki yapmazsa sende benim ilaca başla

Maalesef hala yok ama acayip gaz çıkarıyor kaka gibi kokuyor bekliyorum bakalım inşallah yapar haftası doldu bakalım 3 güne yaptı yaptı yapamadı özele gitcem

Haklisin canım. Benim eşim de adanalı. Fethiyede oturuyoruz. Havalar güzel ama ben yine de soyamam :KK43: mecbur en az katkiliyi bulup kullanıcam. Yarına kadar beklicem bakalim
Şuan evin içi 27 derece cam açık oturuyorum ama korkudan soyanıyorum bende mecbur ilaç kullanıcaz. Allah sağlık versin kuzularımıza

Kızlar istanbullu gelin diye bir dizi var şimdi denk geldim bebeği beşiğe yatırınca beşiğin üstünü örttüler neden acaba bilgisi olan var mı? Merak ettimde:anneadayı:

Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.

Eklentiler

• CF3BA5F0-0149-43A5-9410-8B12AE1C4F4F.webp
    CF3BA5F0-0149-43A5-9410-8B12AE1C4F4F.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Çok geçmiş olsun canım bir kere örtmekle olur mu böyle ya önceden yokmuydu? Bizim evde çok sıcak 26-27 derece bazen uyumayınca kalın battaniye ile iyice sarıp sarmaliyoruz çok sıcak olunca gaz sancisi hafifleyip dalıyor gibi ama olmadi hiç böyle . doktora götür istersen belki krem falan verir.

Canım hiç isilik gibide durmuyo bi götür doktora yeri geliyo benimkide sarıp sarmalaniyo terliyo en fazla biraz isilik gibi oluyo boynu falan geçiyo hemen

Oyyy kıyamam ben ona çok güzel bebeğin canım allah bağışladın maşallahhh. Ve isilik olduğunu sanmıyorum canım bence doktora götür alerji falan olmasın ya da hastayım diyorsun ilaçtan olabilir ya da atrşin varsa süt verilmez belli bir saat onunla mı ilgili bilemedim. Neyse caresi biran önce kurtulur bebişin bu durumdan

Çok geçmiş olsun canım bir kere örtmekle olur mu böyle ya önceden yokmuydu? Bizim evde çok sıcak 26-27 derece bazen uyumayınca kalın battaniye ile iyice sarıp sarmaliyoruz çok sıcak olunca gaz sancisi hafifleyip dalıyor gibi ama olmadi hiç böyle . doktora götür istersen belki krem falan verir.

Canım hiç isilik gibide durmuyo bi götür doktora yeri geliyo benimkide sarıp sarmalaniyo terliyo en fazla biraz isilik gibi oluyo boynu falan geçiyo hemen

Oyyy kıyamam ben ona çok güzel bebeğin canım allah bağışladın maşallahhh. Ve isilik olduğunu sanmıyorum canım bence doktora götür alerji falan olmasın ya da hastayım diyorsun ilaçtan olabilir ya da atrşin varsa süt verilmez belli bir saat onunla mı ilgili bilemedim. Neyse caresi biran önce kurtulur bebişin bu durumdan
Aaa öyle mi diyorsunuz ben sıcaktan oldu sandım.siz öyle deyince hemen randevu aldım yarın gidicez doktora. Antibiyotik içiyorum o mu zarar verdi diyorum

Back
X