2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ağrı hissettikçe lansinoh sürüyorum onun dışında hindistan cevizi yağı e vitamini badem yağı yine lansinoh göğüs pedi koyuyorum .Ve ucu içerde olan mememi ucunu çıkarmadan çocuğa vermiyorum pompayla uç çıkarıp ağzına verdiğimde ağrı hafifliyor
Nerdeyse iki ay olacak daha iyileşmedi ne zaman iyileşecek rahatlıkla çocuğuma ne zaman süt vercem merakla bekliyorum

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyoruz kakamız yeşile döndü . Antibiyotiktendir değil mi ? Bide baya taşırıyo kakasını.

Artık enfeksiyondan mıdır antibiyotikten midir nedir 01.00da yattık 0600 olmus hala uyanmamıstı 2 gündür böyle ben uyandırdım emzirdim . Doktorumuz uyandırma o kendı uyanır dıyodu d ahıc bu kadar uzun uyumamıstı. Bu sekılde uzun uykularda siz uyandırıyo musunuz, sonuçta çocuk aç

Canım kac aylık bebegin benim ki 3.5aylıktı 4saat dayanabiliyordu. Son dakikalarda aglıyor falan ama pışpışla durduruyolardı. Bence ya seni beklesin ya da anne sütü ver. Elinle sag gerekirse bence mama verme. Sonra meme reddi yaşamasın hem de niye mis gibi anne sütün varken mama veresin ki.mamanın hijyeni sorun maliyeti sorun yine de sen bilirsin ama ben de 3.5sylıkken baslayacağım bekleteceğim 4saat sabretsin artık 4saat durabilmeleri gerekir
2aylık daha :(

Bende de hamileliğin son zamanlarında çıktı ve hala var çok sıkıcı bir durum gerçekten. Bol zeytinyağlı salata yiyorum canım bol sıvı tüketiyorum. Geçmiyor ama hafifliyor. Bu yüzden de doktora gitmek beni itiyor. He canım bide ıkınmamaya çalış tuvaletini yaparken gaz çıkarırken
Kızlar hamileliğin başlarında aşırı kusmaktan hep kabızdım ve bu doğana kadar devam etti ilaçla idare ediyordum dün bi baktım hemoroid şişmiş daha önce yoktu hamilelikte de yoktu yeni çıktı var mı bu durumu yaşayan ve ne gibi bir tedavi öneriliyor çok ağrıyot oturamıyorum
Benim doğum sırasında oldu ve doktor bir krem ve fitil verdi geçti çok şükür bende ne oturabiliyordum ne yürüyebiliyordum tabi dikişlerinde etkisi var ama o daha çok ağrı yapıyordu. Böyle geçmezse cerrahi müdahale yapıyorlar ama çoğu kişinin bu şekilde geçiyor ağrısını çekmektense doktora gidin 1 haftada geçiyor o acıyı çekmeye değmez

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyoruz kakamız yeşile döndü . Antibiyotiktendir değil mi ? Bide baya taşırıyo kakasını.

Artık enfeksiyondan mıdır antibiyotikten midir nedir 01.00da yattık 0600 olmus hala uyanmamıstı 2 gündür böyle ben uyandırdım emzirdim . Doktorumuz uyandırma o kendı uyanır dıyodu d ahıc bu kadar uzun uyumamıstı. Bu sekılde uzun uykularda siz uyandırıyo musunuz, sonuçta çocuk aç
Rekor a imza artık dün 6 buçuk saat uyudu paşam hiç uyandırmadım acıkınca kendi kendine uyanıyor zaten

Haklisin canım, hiç katkısız olanı yok mu ki bu ilaçların acaba? Ilacsiz nasıl temin edilir? Beynim yandı valla
En az katkısı olanlar var katkısız deniyor ama minimum düzeyde var diye anca onu alabilirsin nette hangi markalar var yazıyor canım. İlaçsız sadece güneş ışığı almalı o da zor çünkü soyman lazımki güneş tenine değsin havalar soğuk. Camın arkası olmaz güneş kremi sürersen olmaz direk teni günrşe maruz kalmalı. Ben adanafa yaşıyor olmama rağmen güvenip soyamam hergün çıkarıyorum elleri ayakları başı çıplak güneşe ama yinede ilaç veriyorum d vitamini eksikliği krmik güçlenmesini etkiliyor çünkü. Ama panik yspma 2 gün vermedim diye çünkü d bitamini hangi seviyede bilmiyoruz ve kullandığımız dozlar depoları eksilmesin diye yeri geliyor bende unutuyorum 2-3 gün sıkıntılı değil ama kesmemek lazım önemli olan o

Kızlar ben de heves ettim oyun halısına ama fiyatları biraz pahalı, onun yerine sallanan muzikli bir anakucağı almaya karar verdim,
Canm ikisi farklı amaç için yapılmış. Oyun halasını çok daha uzun süre kullanabilirsin ama ana kucağını 5-6.aydan sonra kullanamazsın. Oyun halısında dönüyor emekliyor vakit geçiriyor falan. Biz doğduğundan beri ana kucağı kullanıyoruz önümüzdeki ay oyun halısını da kullanacağız

Geçmiş olsun canım, ben 3 saat olunca emziriyorum bence küçükler henüz ama birkaç kez 5 saat uyuya kaldık

ocean d vitamini kullananlar kaç ml olandan kullanıyorsunuz ve günde kaç damla verilecek? Sağlık ocağının verdiğini değiştirmeye karar verdim ben de.

Ben Pazartesi başlayacağım yarından sonra yanı 2 aylık kuzum :KK43: okulum çok yakın ama ve öğleye kadar olacak. Zor olmaz İnşaAllah ev borcumuz var izne ayrılamıyor yok :/

Sadece anne sütüyle besleniyorsa on güne kadar normal diyorlar canım. Bizde de iyice azaldı kaka sayısı.

Bez konusunda aynıyız canım ama pmpers olan bitince premium a geçicem İnşaAllah. Bayağı küçük olmaya başladı çünkü. Stokta ikisinden de var
Normal ama günde en az 6-7kere kaka yapan bi çocuk aniden 4 gün yapmayınca telaş yaptım biraz :)

Yok canım ben emziremedim bende böyle yara gibi oldu acısı daha da büyüdü yaralar açıldı ya ne olacak benim bu halim :-(
Canım benim gögüslerimde çok fenaydı geçti çok şükür 2 gögsümüde emziriyorum madecassol kremi al sür mutlaka

Bazı antibiyotikler çok kaka yaptırır canım poposunun deliği yakında çok acıyıp pişik yara olabilir benim oğlum öyle oluyırdu antibiyotik içerken çok kaka yapıyordu ve poposu çok kötü oluyırdu ben daha olmadan pişik kremine başlıyordum önlem olarak

Antibiyotikten o renk oluyor ve cıvık oluyor ilac yüzünden ondan taşıyordur. Uyku da yapıyor biraz, bence uyandırma uyku da bir gıda onlara. Çok küçük değiller artık. Uyandırinca uyku düzenleri hepten bozuluyor.

Onu doktor bana yazdı üç dört kere sürdüm pek faydası olmadı sen nasıl kullanıyorsun

Benimde çok kötü olmustu kendi doktorum 3 krem verdi karıştırıp sürdüm ama emzirmeden önce yıkamak gerekiyor. Madecassol, furacin ve travacort... karıştırıp sürdüm yaralarımı iyileştirdi hatta ameliyat yerime de kullandırdı doktor, oraya da iyi geldi.

Back
X