- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.281
Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
Benim kızımda tam dolu olmayan göğüsü sevmiyor yumuşak değil sert olacak bişey keşfettim ben anlarmısın yapabilirmisin bilmiyorum kızım emerken boşta kalın elimle mememi geriye doğru gerdiriyorum uçtaki o gevşekliği alıyorum kızım daha iyi vakumluyor herzaman değil çok boş gibiyse yapıyorum bi dene istersen canım deriyi yukarıya doğru çek elini oynatmaKızlar birşey danışacağım size. Pazartesi işe başlıyorum 8.45. Evden çıkıp 12.20 de evde olacağım. Sabah emzirip çıkarım nasipse. Ben gelene kadar bir öğün daha yemesi lazım. Sağma makinem var hatta dolaba attım şimdiden on paket kadar vardır. Sıkıntı şu ki makine göğüsleri vıcık vıcık yapıyor aşırı yumuşatıyor bu sefer de çocuk tutamıyor memeyi kızıyor zor tutuyor. Düzelmesi de bazen iki üç günü bulabiliyor. Sağım yapmak istemiyorum o yüzden. Ama dayanamaz da. Bir arkadaş günde bir öğün mama verdim hiç sıkıntı olmadı dedi. Acaba öyle mi yapsam hiç vermek istemiyor ama