2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Ay canim ya bu sicaktan degildir insallahhh hemen gecer rabbim beterinden korusun cok gecmis olsun
Çok sağolun kızlar amin. İnşallah geçer hemen. İlk kez yaşıyorum böyle şeyler gerçekten insan napcağını şaşırıyo

Oyun halısı ve zaka kartları aldım ebebekte indirime girmişken. Piyanolusu 136 liraya inmiş
Ben de son karar oyun halısı aldım. Fisher Price in piyanolu olani inşallah dikkatini çeker , eşim boşa alıyoruz deyip durdu ama inşallah biraz ilgilenir oglum.

Kendi çocuk doktorumuz gördü cildiye görse daha iyi olur dedi kızlar ondan yarını bekliyorum nöbetçi cildiyeci yok ki
Canımsın ikinize de çok geçmiş olsun inşallah düzelir kuzunun yüzü , korkma sakın. İnsanın içi dayanamıyor ama dermansız dert vermesin Rabbim.

Ben oğlumu ince giydirmeme rağmen bugün arabada beklerken terlemiş insanlara bakıyorum kalın polar tulumlar giydiriyor , şaştım kaldım

Ben de son karar oyun halısı aldım. Fisher Price in piyanolu olani inşallah dikkatini çeker , eşim boşa alıyoruz deyip durdu ama inşallah biraz ilgilenir oglum.
Biz şuan oynuyoruz baya sevdi :)) özellikle aynasına odaklanınca kendi kendine konuşuyor :) oyuncakları anlamıyor henüz. Bide ayaklarını vurmak hoşuna gidiyor. İnşallah seninki de oynar canım

Ay evet bende korktum. Bi de uykusunda sıçarken ellerini değişik yapiyor. Sanki birini boğarmış gibi oluyor elleri. Yani ilk iki parmağı kıvrık gibi oluyor. Anlatabildim mi acaba
Anladım :) bizimki de öyle. Doktor bizi ilk hafta gittiğimizde uyarmıştı. Bu şekilde olur elleri korkmayın diye :)

Benimki bugün ilgilendi baya çok hoşuma gitti hatta o onunla ilgilenirken yakalayıp tırnaklarını bile kestim

Bende öyle yapıyorum canım özellikle sol çok berbat olmuş göğüs ucum içerde o beni maf ediyor
Canım ben germastan pomat sürüp durdum geçmedi sonra yine onu sürüp üzerine gümüş kapak alıp koydum geçti çok şükür kanıyordu benimki çok kötüydü çok şükür şimdi keyifle emziriyorum. Biraz ğahalı ama o acıya deymezmiş iyiki aldım. Tavsiye ederim

Sarılık tehlikesini atlattık cok sukur de genede 5-6 saat açlığa dayanamaz diye uyandırıyorum iyi mi yapıyorum bilmesemde :)
Sarılığı yoksa uyandırma canım onlar istediğinde yaygarayı öyle bir kopartıyorki her türlü doyurursun o yüzden yazık uyandırma

Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Oyy kuzum allahım kolaylık versin. Bende tam sana soracaktım ev kaç derecede ve ne giydiriyosun diye. İsilik gibi şey bizden hiç geciyo, farklı farklı yerlerde cikiyo. Yarın doktora sorucam

Canımsın ikinize de çok geçmiş olsun inşallah düzelir kuzunun yüzü , korkma sakın. İnsanın içi dayanamıyor ama dermansız dert vermesin Rabbim.
Aminnnn canım benim. Dünden beri psikolojim bozuk ateş öyle kötü yapıyo ki bebeğim de illa ateşlenecek ben kaldıramıyorum inim inim iniliyorum o napcak ateşi çıkınca

Ya işte pahalı uygun bulsam alcam mübarekler uçuyor

Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Canım eşime göstermiştim fotoğrafı, bizim kız sanmış :) aynılar diyo ne ara böyle oldu bizim kız dedi :) yok bizimki değil dedim :) gözleri saçı bile çok benziyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…