- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.321
Cook geçmiş olsun canım. Nasıl o kadar çıktı atesinCanım benim güçlü olmaktan başka şansımız yok. Ateşler içinde yanıyorum 40 a çıktı ateşim o halde mutfakta kendime yemek yapmaya çalıştım sütüm olsun diye anne olmak hiç kolay değil. Sen nasıl oldun
Haklisin canım. Benim eşim de adanalı. Fethiyede oturuyoruz. Havalar güzel ama ben yine de soyamamEn az katkısı olanlar var katkısız deniyor ama minimum düzeyde var diye anca onu alabilirsin nette hangi markalar var yazıyor canım. İlaçsız sadece güneş ışığı almalı o da zor çünkü soyman lazımki güneş tenine değsin havalar soğuk. Camın arkası olmaz güneş kremi sürersen olmaz direk teni günrşe maruz kalmalı. Ben adanafa yaşıyor olmama rağmen güvenip soyamam hergün çıkarıyorum elleri ayakları başı çıplak güneşe ama yinede ilaç veriyorum d vitamini eksikliği krmik güçlenmesini etkiliyor çünkü. Ama panik yspma 2 gün vermedim diye çünkü d bitamini hangi seviyede bilmiyoruz ve kullandığımız dozlar depoları eksilmesin diye yeri geliyor bende unutuyorum 2-3 gün sıkıntılı değil ama kesmemek lazım önemli olan o
Günde 3 defa sürüyorum sonra gögüs kalkanı takıyorum canım emzircegim zamanda ılık suyla gögsümü yıkayıp emziriyorumOnu doktor bana yazdı üç dört kere sürdüm pek faydası olmadı sen nasıl kullanıyorsun
Biz alacaktık çok kaba gelmişti manevrasıda pek iyi değildi vazgeçtik canım. Ama kalitesi iyi tabi ona bişey diyememKızlar chicco urban plus stroller alan var mı? Nasıldır ? Bilgisi olan?
Sarılık olduğumuzda bende hep uyandırdım kan şekeri düşmesin diyeKızlar idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyoruz kakamız yeşile döndü . Antibiyotiktendir değil mi ? Bide baya taşırıyo kakasını.
Artık enfeksiyondan mıdır antibiyotikten midir nedir 01.00da yattık 0600 olmus hala uyanmamıstı 2 gündür böyle ben uyandırdım emzirdim . Doktorumuz uyandırma o kendı uyanır dıyodu d ahıc bu kadar uzun uyumamıstı. Bu sekılde uzun uykularda siz uyandırıyo musunuz, sonuçta çocuk aç
Hummey naptın canım kakadan haber varmı senden haber bekliyorum yapınca yaz bana olur mu bu 10 günde kendi yaparsa bende ilacı bırakıyım seninki yapmazsa sende benim ilaca başla
Şuan evin içi 27 derece cam açık oturuyorum ama korkudan soyanıyorum bende mecbur ilaç kullanıcaz. Allah sağlık versin kuzularımızaHaklisin canım. Benim eşim de adanalı. Fethiyede oturuyoruz. Havalar güzel ama ben yine de soyamammecbur en az katkiliyi bulup kullanıcam. Yarına kadar beklicem bakalim
Ne aldınız peki canım?Biz alacaktık çok kaba gelmişti manevrasıda pek iyi değildi vazgeçtik canım. Ama kalitesi iyi tabi ona bişey diyemem
Saol canım benimGünde 3 defa sürüyorum sonra gögüs kalkanı takıyorum canım emzircegim zamanda ılık suyla gögsümü yıkayıp emziriyorum
Bebek beşiğin içinde olmadığı zamanlarda oradaymış gibi yapmak içindir :))Kızlar istanbullu gelin diye bir dizi var şimdi denk geldim bebeği beşiğe yatırınca beşiğin üstünü örttüler neden acaba bilgisi olan var mı? Merak ettimde
Çok geçmiş olsun canım bir kere örtmekle olur mu böyle ya önceden yokmuydu? Bizim evde çok sıcak 26-27 derece bazen uyumayınca kalın battaniye ile iyice sarıp sarmaliyoruz çok sıcak olunca gaz sancisi hafifleyip dalıyor gibi ama olmadi hiç böyle . doktora götür istersen belki krem falan verir.Kızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Canım hiç isilik gibide durmuyo bi götür doktora yeri geliyo benimkide sarıp sarmalaniyo terliyo en fazla biraz isilik gibi oluyo boynu falan geçiyo hemenKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Oyyy kıyamam ben ona çok güzel bebeğin canım allah bağışladın maşallahhh. Ve isilik olduğunu sanmıyorum canım bence doktora götür alerji falan olmasın ya da hastayım diyorsun ilaçtan olabilir ya da atrşin varsa süt verilmez belli bir saat onunla mı ilgili bilemedim. Neyse caresi biran önce kurtulur bebişin bu durumdanKızlar kuzumun haline bakın kahroldum hastayım diye annem geldi bebeğe bakmaya . Sarmış da sarmış çocuğu ben hiç örtmüyorum normalde napcam ben.
Nerdeyse iki ay olacak daha iyileşmedi ne zaman iyileşecek rahatlıkla çocuğuma ne zaman süt vercem merakla bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım bir kere örtmekle olur mu böyle ya önceden yokmuydu? Bizim evde çok sıcak 26-27 derece bazen uyumayınca kalın battaniye ile iyice sarıp sarmaliyoruz çok sıcak olunca gaz sancisi hafifleyip dalıyor gibi ama olmadi hiç böyle . doktora götür istersen belki krem falan verir.
Canım hiç isilik gibide durmuyo bi götür doktora yeri geliyo benimkide sarıp sarmalaniyo terliyo en fazla biraz isilik gibi oluyo boynu falan geçiyo hemen
Aaa öyle mi diyorsunuz ben sıcaktan oldu sandım.siz öyle deyince hemen randevu aldım yarın gidicez doktora. Antibiyotik içiyorum o mu zarar verdi diyorumOyyy kıyamam ben ona çok güzel bebeğin canım allah bağışladın maşallahhh. Ve isilik olduğunu sanmıyorum canım bence doktora götür alerji falan olmasın ya da hastayım diyorsun ilaçtan olabilir ya da atrşin varsa süt verilmez belli bir saat onunla mı ilgili bilemedim. Neyse caresi biran önce kurtulur bebişin bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?