2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şimdi ne kullanacaksın peki canım?

Yani bir milimlik kalmıştı sadece saçı :)şimdi uzadı rengi değişti. saklıyorum saçlarını tabi pamuk gibiler Benimde aklımda o kolye işi çok hoşuma gidiyor manidar bir hediye olur kızıma

Bulgur yeme dedi bana doktorum gaz yaparmış. Korkuma doğumdan beri ağzıma surm3dim. Buğdayı nas tuketiyorsun?
Çorba yapıyorum yada keşkek yapıyorum. Bulgur gaz yapmadı haftada 3-4 gün yiyorum. Belki hergün rezene içiyorum ondandır canım. Ama gün içinde dinlenme ufak bir uyku da çok etkili süte

Kızlar biz 2 aylık olduk bebeğime versem saat başı emecek nerdeyse 1,5 meme emiyor 2 saatte bir acaba sütüm mü azaldı bebek büyüdü sütmü yetmiyor anlamadım sütüm var göğüslerim şişiyor ama sık emdiğinde tam dolmuşta olmuyorlar bi geceleri tam doluyor 3 saat falan aralıklarla uyuduğu için wee nin manuel pompası var onunla sağmak istedim ya pompa kötü ya ben beceremedim sağamadım sütümü de sizce neden bukadar sık emmek istiyor kaka ve çiş yapmamızda sorun yok

Merhaba benim bebegim de önceleri çok yapıyordu onu sürekli ikilem içinde kalirdim doydumu doymadimi doğduğunda mama almıştık hala açmadım sürekli mamayi vermek gelirdi içimden herkese sordum kimi gördüysem ebeler falan bana dediler ki bebek anneyi özler o yüzden emmek ister bazende sütü arttırmak için emer tabi bunlar benim duyduklarım ne kadar doğru bende bilmiyorum :)

Hosbuldum çok teşekkürler. Amin inşallah herkezin yavrusunu bagislasin acılarını göstermesin inşallah. Öyle mi diyorsunuz inşallah geçer bi haftadır kilo almadı diye yedim kendimi
Amin insallah ❤ önemli olan emmesi hiç emmese sıkıntı ama uyuyup uyanınca emiyor diyorsun o yüzden almadığı zaman zorlama yoksa meme reddi artar. Sakinleşince emiyor demek ki kuzun

yaparım cnm onu da bir deniyeyim inş fayda eder çok teşekkür ederim

Amin insallah ❤ önemli olan emmesi hiç emmese sıkıntı ama uyuyup uyanınca emiyor diyorsun o yüzden almadığı zaman zorlama yoksa meme reddi artar. Sakinleşince emiyor demek ki kuzun
Aynen öyle önceleri de sürekli memede ydi sabah 8 de başlardik gece 12 ye kadar hiç durmadan emmek isterdi sanırım o günleri özledim :) artık ona ayak uydurcam çok korkuyorum bırakır emmeyi diye. Mama ya karşı değilim olmayınca olmuyor ama anne sütü değerli teşekkür ederim tekrar :)

Reactions: 114
Mamaya başlayınca ipin ucu kaçıyor. Kaç CC versem kaç defa versem diye diye memeyi unutturacak gibi oluyor. Ben başlarda sarılık için vermiştim bıraktım sütüm artıyor gittikçe. Milletin lafına baksam benim bebiş aç minik kalmış ama ben direniyorum sütüm yetiyor, yetecek diye. Dediğin gibi anne sütü en değerlisi çok mecbur kalmadıkça mamaya geçmemek gerek.
Onlar ayarlıyor kaç saat emeceklerini zamanla uykuda kalma süresi artıp memede kalma süreleri de artar. Çünkü mide büyüyor canım

Ya milletin lafı hiç bitmiyor ki banada sürekli baktığın çocuğa bak derlerdi ama kendimide yırtsam süt olmadı mı olmuyor malesef. Başta annem bozardi moralimi anneannemle konuşurlar di yok sütü olsaydı birini emerken birinden akar dediler ama ben kulak asmadım direndim bebegimi 18 değerle sarıliktan 2 gece yatırdılar hastanede şimdi birinden emerken birinden akıyor tabi bu her zaman değil :) bebek büyütmek cidden zor hele bu doydumu acaba sorusu kafayı yedirir insana:) inşallah canım inşallah daha uzun kaldığı meme diye ağladığı günlerde gelir :)

7/24 birlikteyiz halbuki:) sağolasın teşekkürler

flower84nely banada kardeşim bulmuş bu örneği çok hoş gerçekten dökülen saçlarımız bi uzarsa bende yaptırıcam

Eklentiler

• D4A77757-7DDA-4E8E-8017-448DB367255F.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…