- 6 Mart 2017
- 23
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.881
Aynen canım. Bende uyudukça daha çok uyumak istiyorum:)Masallah canım kuzuna :) bizimde uykumuz arttı buaralar. Nasıl uykusuz kaldıysam ben doyamıyorum uyumalara hep uyuyasım geliyor. Sütüm de arttı çok şükür. Demek ki ilacı dinlenmek gerçekten
Haklisin kuzum çok teşekkür ederim. Inşallah sizin sıkıntılarınız da bi an önce uçup gider. Çok zor valla, bizimki bi günde sadece bi kere yapınca bile çok ikiniyo kafayı yiyoruz. Allahım size kolaylık versin canımaşk bunlar aşk canım bebeğime kremi doktor hergün poposuna sürmemi istedi kaka yaparken acımasın ora diye benim kızım hiç kaka yapmıyor ya belki acıyordur ondandır dedi sen emzir canım zararı olsa bebeğe sürdürmezler zaten
O zaman ne kullanacakmışız. Hepsinde bisey yok mu ki. Bence bitir canım, sonra ne kullanıcan. Bordan yapılan bi bebek deterjanı var benim dikkatimi çekti. Organik diyoBende onu kullaniyorum ama ins ta muhendisin oglu inceleme yapmis ve icinde zararli madde var diyor. Hemen mi degistirsem bitmesinimi beklesem bilemedim
Memnun musun canim. Bu toz olanlardan değil miDalan roxy
Memnunsun demi canimEtimatik
Istersen biraz daha alma agdayla. Bende guvenemezdimBen ağdayla alıyorum şimdi korkuyorum birşey olur diye
Sasirdim bnde n kullanacagimi. Tavsiyelere acigimO zaman ne kullanacakmışız. Hepsinde bisey yok mu ki. Bence bitir canım, sonra ne kullanıcan. Bordan yapılan bi bebek deterjanı var benim dikkatimi çekti. Organik diyo
Uyku ve stresten uzak olmak, hurma , bulgur, tahin pekmez, ve su 2 lt den az olmamalı .benimde canım en iyi sonucu uykudan alıyorum ne yesem ne içsem fosur fosur olmuyor bide sizlere sorayim dedim
Dalan kullanıyordum kaynana zoruyla, bence kokusu ağırdı bitti, unibaby aldım parfümsüz çok beğendim . Kokusuz ve gerçekten temiz yıkıyor çamaşırları .Kızlar bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz. Ben uni baby kullanıyorum
Kuzum etki eder mi bilmiyorum ama benimki de uyumuyordu sinirleniyordum geriliyordum. Sonra sakin olup başını okşadım tamam annecim uyumak zorunda değilsin ne zaman istersen uyu dedim. Durgunlaştı sonra.Öğlen 2den gece 10a kadar uyusun diye uğraştım. Uyuyup 1de uyandı hala uyuyacak. Çıldıracam artık bi gün bitmiyo mızırdaması ya. Herkedin uykusu artıyo bixim azalıyo
Memnunum canım bi problem yok 3 aydır kullanıyorum kendi kıyafetlerimizede kullanıyorumMemnunsun demi canim
Yani benimki gözünğ de açmıyor, gözü kapalı mıkır mıkır. Aç diyorım mama veriyorum yok, pıtır pıtır gaz da çıkardı dün. Kaka yapmadı 2 gündür ondan herhalde dedim ama gerildim yani uyumayınca ister istemez. Sabah 7 buçukta mama verdi annem sustu uyudu sanki gece hiç beslemedim.Kuzum etki eder mi bilmiyorum ama benimki de uyumuyordu sinirleniyordum geriliyordum. Sonra sakin olup başını okşadım tamam annecim uyumak zorunda değilsin ne zaman istersen uyu dedim. Durgunlaştı sonra.
Akşamları kucağımda uykuya dalıyor yerine koyuyorum uyanıyor ayağa kalkıp hafif sallardım. Sonra onu da bıraktım kucağımda uyuyorsa yerine koymuyorum bekliyorum ve en fazla yarım saat sonra uyanmış oluyor. Her bebek farklı tabi . İnşallah en kiwk zamanda düzene girer.
Ben memnunum canm. Toz olanlardan evet. Başından beri bunu kullanıyorum.Memnun musun canim. Bu toz olanlardan değil mi
Gündüz uykusu gece uykusu gibi olmuyor banaGünaydın kızlar geceden kalma bir anne daha yalnız değilsinizgözümü kırpmadım sabah kadar. Az önce oğlumu okula gönderdim. Bebeğim uyanmazsa şayet gozlerimi dinlendirmek istiyorum artık
Gündüz uykusu gece uykusu gibi olmuyor bana40ı çıkınca dediler bir şey değişmedi. 3 aylık olunca diyorlar bakalım onu bekliyorum. Sonra da 6 aylık olunca diyecekler böyle böyle büyüyecekler galiba :)
3 bardak cok degilmi cnmhumanayi bende içiyorum günde 3 bardak.malt henüz denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?