2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba! Ya benim kızımda memeyi itiyor meme ucum yara çok zorlanıyorum emzirirken.. biberon da versem içmiyor acaba napsam yürüyorum öyle emiyor sonra ağlıyor Emincede memeyi çok çekiyor
Yara oldugu zaman bazen emmek istemeyebiliyorlar. Bide çok can yakici olunca ister istemez bizde tepki veriyoruz onlarda hissediyolar

Canım ben bir tencereye su koyup üzerine süzgeç yerleştirip tencere kapğını kapatıyorum, o şekilde de pişiyor buharla pişirme aparatları da var. Çok gerekli bir şey değil bence.
Ben de 3 ay bitsin durumuna göre yoğurta başlarım doktora danışıp.

Annemin de sütü azmış 4. Ayda başlamış canım düşünmek lazım tabi niye erken olsun :) ürün çok iniyormuş fiyat olarak hiç incelemedim ama buharda pişirirken nasıl bir farkı var acaba
Buharda pişirdiğimde besin değerlerini korumuş oluyorsun canm. Haşladığında bütün vitamini suya geçiyor.

Reactions: 114
Zor değil aslında canım tabi annelerimiz gibi çok lezzetli olmuyor ama süt için yiyorum :) buğdayı 50 dk haşlıyorum. Sonra içine haşlanmış tavuk veya et koyup 5-10 dk kadar ezerek karıştırıyorum. Zevke göre kimi çok ezilmiş kimi daha taneli sever. Başında durduğum o kadarcık zaman yani bi dene istersen belki faydası olur sana da

İlk ay sadece yoğurt ve meyve püresi veriliyormuş zaten canm. Doktor öyle söyledi. Bu pişirici de sadece sebze pişirmek için değil, içine mesela havuçu patatesi kıymayı yada tavuğu koyuyorsun hepsini aynı anda pişiriyor sonra blender kısmıyla çekiyorsun 5 dkda yemeği hazır. Cidden çalışanlar için çok pratik ama pahalı tabi biraz. Değer mi karar veremiyorum.

Kızlar üniversitede bi Yrdoc ek gıdaya 5 ayda başlamak lazım suyla sıvıyla 5,5 ayda püre tarzı şeyler vermek lazım sonradan 6-7 aylıkken pütürlü verin demişti çok ezmeyin püre olmasın

Kızlar üniversitede bi Yrdoc ek gıdaya 5 ayda başlamak lazım suyla sıvıyla 5,5 ayda püre tarzı şeyler vermek lazım sonradan 6-7 aylıkken pütürlü verin demişti çok ezmeyin püre olmasın
Bende öyle düşünüyorum su,elma suyu ile başlayacağım ufaktan

Evet püreye alıştıkları zaman çok uzun süre pütürlü gıdalara geçemiyorlar.

Ben stresli değilim canım oyüzden değil kendini suçlama ben gayet pozitif mutlu iki çocuklu anneyim annem edepsiz o yüzden diyor prenses diye seviyorduk artık cadı diyoruz mahvetti bizi

Sağol canım emin ol denemediğim kalmadı zaten tecrübeliyim ama çok fena bu doktora gittik hiçbirşey yok kakasını yapsın diye ilaç verdi hamak bile aldık ana kucağı beşik hepsi var evde sultanımız beğenmiyor anca vızıklıyor

Canımdan can gidiyor emzirirken
Cok iyi anliyorum seni benim geçmişti 40tan sonra simdi 2 aylik olduk yine basladi bu seferde cevreye bakiniyo yada benim sutüm cok tazyikli oda emmek istemiyo bu sefer ucunu aliyo sadece damagiyla isirdi yine hep yara oldu ilk seferkinde benim göğus ucundan et kopmustu bayagı yarilmisti cok kötüydu o küçük kaldi o yüzden o donem çok tutamiyodum iki emiyodu biraktirip digerine geciyodum

Ben stresli değilim canım oyüzden değil kendini suçlama ben gayet pozitif mutlu iki çocuklu anneyim annem edepsiz o yüzden diyor prenses diye seviyorduk artık cadı diyoruz mahvetti bizi
Bilemiyorum herkes senin mutsuzluğun çocuğa geçiyor diyip duruyor ama ne yapayım bunca yıl özgürce yaşamışım ve asla çocuk düşünmemişim. Bir anda hamile olduğumu öğreniyorum ve bu yaşıma kadarki bütün düşüncelerim çöp oluyor.
Sen tecrübelisin büyüdükçe güzelleşiyor mu çocuklu hayat? :)

Kizlar bez ne aliyorsunuz prima ve canbebe almustim simdi 2 numara kullaniyiruz tekrar 2 numara mi almak lazim

Hemde nasıl bi dillenseler ağızlarından bal akıyor asıl önceki hayatın daha boş geliyor çocuklu hayat daha anlamlı ve yaşanır gerisi boş diyorum cıvıl cıvıl bir ev oluyor oğlum büyüdü eşime arkadaş oldu yazın köydeki yazlığımızda kalıyoruz yeşilırmak kenarı gidiyorlar sabah akşam geliyorlar bisiklet sürüyorlar balık tutuyorlar eşim oğlumdan sonra daha sosyal oldu onu sinemaya götürüyor beraber geziyorlar bolwing oynuyor bende oğlumdan sonra insan içine çıktım Samsun'da kimsem yok oğlum okula gidince onun etrafı benim arkadaşım oldu evimiz şenlendi büyüsün anlarsın beni

Hadi inşallah ya, şimdi çok zor geliyor bana hep neşesizim. Arada umut doluyorum çıkcaz gezicez diye ama pek uzun sürmüyor. Uykusuzluk beni mahvediyor uyuduğu gün olursa o gün neşeliyim. Büyüsün düzene girecek diyorum ama o büyüyene kadar ben ne olurum acaba

Kizlar bez ne aliyorsunuz prima ve canbebe almustim simdi 2 numara kullaniyiruz tekrar 2 numara mi almak lazim
Minies 3 kullanıyorum. Şimdi bir de sleepy 2 sipariş ettim. Onu da deneyeceğim. Bacaklarına bez izi çıkıyorsa kızarıyorsa küçük geliyordur numarayı yükseltmek gerekir.

Minies 3 kullanıyorum. Şimdi bir de sleepy 2 sipariş ettim. Onu da deneyeceğim. Bacaklarına bez izi çıkıyorsa kızarıyorsa küçük geliyordur numarayı yükseltmek gerekir.
Canım sleepy 2 bize küçük geliyor, elimde tonlarca bez kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…