2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Acaba ellerini yeni kesfetmeye basladigi için olabilir mi? Anormal gelen bisey varsa tabiki sor doktora :)
Büyük ihtimal le keşfediyor sanırım :) ne normal ne anormal bi anlayabilsem kendimi dünya ya yeni gelmiş bilinçsiz bi insan gibi hissediyorum bide bu 2 nci bebeğim aralarında 8 yaş var hepsini unutmuşum banyo yaptırmayı bile tek başıma beceremiyorum hiç biseyi

Bulduğum ilk fırsatta yapicam canim.

Reactions: 114
Yok sütle yapılanı görmedim o nasıl oluyormuş

Yaşayan bilir kaynanam da kan gelmesine rağmen zorla emzirtiyırdu krem falan aldırmadı oğluna o sıra maf ettim senin dediğin gibi yarılmış uçları

Kızlar Bebek bezinde neler kullandınız hangisini beğendiniz hangisini beğenmediniz hangi markayla devam ediyorsunuz ben baştan beri sleppy kullanıyorum çok memnunum pişik hiç olmadı ama sleppy 3 e geçtim hep sızdırıyor sonra baktım küçük bir büyüğüne geçtim her çişinde değil arada sızdırıyor değiştirsemmi acaba pişik yaparmıyım ki

Bize sleppy 3 küçük geldi 3+ ya geçtik bebeğin kaç kilo canım
2 hafta önce 4200 dü canım şimdi 4600-4800 arası gibi tarttım. Molfix 3 iyi oluyor şimdilik ama o da bayağı krem kokuyor bitsin tekrar bi sleepye bakarım veya prima alırım. Prima da sızma yapmıştı bizde bir de önündeki file gibi şey yapışıyordu poposuna. Bir bez bulamadık oğlumun totosuna

Banyo sonrasında neden veriyorsun ki? Zaten rahatlatiyordur banyo? Gerçi belki vardır bildiği büyüklerin ama bana gerksiz g3ldi

Sleepynib kalıbı küçük sanki. Ben prima, sleepy, molfix ve komili kullandım. En öok sleepyden memnun kaldım çünkü kokusuz losyon olmadığı belli. Bir de sızdırma en az yapan o oldu.
Komili sızdırdı, prima da sızdırdı bazen ama en çok o file kısmının yapışmasından hoşlanmadım. Molfix inanılmaz losyonlu, buran buram kokuyor ve hafif kızarıklık oldu onu dönüşümlü kullanıyorum komili ile bir de minies almıştım. Onun ıslaklık barı yok ve dış kısmı dökülüyordu pul pul kullananlar memnun kalmış ama ben memnun kalmadım.

Banyo sonrasında neden veriyorsun ki? Zaten rahatlatiyordur banyo? Gerçi belki vardır bildiği büyüklerin ama bana gerksiz g3ldi
Banada gereksiz geliyor ama annem işte söylenmesin diye o varken verdim o yokken hiç vermedim. Senin bi yerin ağrısa hemen içersin ağrı kesici ver sen ver diye söylendi :)

Ben sleppy kullandım kızım pişik oldu molfix kullanıyorum iyi yani tavsiye ederim.. sleppy emiş gücü iyi değil bence..

Canım duygularını paylaşmak istemeni anlıyorum ama çok fazla dillendiriyorsun bence bu mutsuzluğunu. Hem kendini olumsuz anlamda devamlı pekiştirmiş oluyorsun hem de çevredeki insanların sana yüklenmesine sebep oluyorsun. Bizim toplumumuzda tabu annelik. Emin ol kendi annen de dahil herkes zaman zaman nefret ediyordur annelikten ama kimse dillendiremiyor bunu.

Şu an sana bağımlılığı çok fazla olduğu için kendini bu kadar kötü hissediyorsun. Tabi ki büyüdükçe kalkacak üzerindeki bu hava. Eskiden yaptığin bı çok şeyi bı sure yapamayacaksin belki ama onların yerini dolduracak keyifli şeyler de girecek hayatına. Mesela biz yazları çok güzel dolu dolu tatiller yapardık şimdi bı kaç sene olmayacak hayatımızda muhtemelen ama ben şimdiden heyecanlanıyorum yaz gelse de kızımı denizle tanıştırsam suda oynasak filan diye. Ya da gecenin bi vakti kalkıp yemeğe gidemeyiz belki ama çocuğumuz olmasa da asla mutfakta bi çocukla birlikte yemek yapmanın keyfine varamayacaktik.

Yani anne olsan da olmasan da hayatta bi seyleri illa ki kaçiriyorsun. Şu an hepimiz binevi yatalak hasta bakıcısı gibi bı seyiz. Keyif alamaman çok normal. Tüm hayatımız onlara hizmet etmekle geçiyor. Zamanla sana bagimliligi azalıp aranızdaki etkileşim arttıkça bence keyif aldığın bı şeyler illa bulacaksın sen de annelikte.

Kizlar bez ne aliyorsunuz prima ve canbebe almustim simdi 2 numara kullaniyiruz tekrar 2 numara mi almak lazim
Ben önceden almıştım şuan preminum care 2 numaradayım bi 15 günlük daha var sonra can bebe 3 numara var ona geçeceğim

Prima preminum care kullanıyorum baştan beri memnunum pişik falan olmadık hiç ama çok dikkat ediyorum altını temizledikten sonra kurulamaya her gece yatarken pişik önleyici sürüyorum biraz. Bence pişik olayı birazda yaptığımız bakımla bağdaşıyor. Çünkü bir sefer uzun yola çıkmıştık arabada bi yarım saat geç değiştirdim akşamına biraz kızarıklık vardı. Tabi geçti hemen de. Kakası bekleyince hemen pişik başlıyor.

Biraz ğahalı ama bir krem var
O smn gidip bakayım ben. Bebekle gidicem de emin olamk istedim. Saf gibi mesaj bekliyorum ben de
başvuru yaparken söylemedilermi sanada şu tarihte alabilirsiniz diye. bana tarih verdi işte başvurudan 1 ay sonrasına denk geldi canım sende başvurundan 1 ay geçtiyse git yatmıştır

Ben sleppy kullandım kızım pişik oldu molfix kullanıyorum iyi yani tavsiye ederim.. sleppy emiş gücü iyi değil bence..
Ben sleepy kullanırken öok sık değiştiriyordum ondan pişik olmadı belki de. Şimdi kaka sayısı azalınca daha geç değiştirir oldum belki şimdi kullnsam ben de memnun kalmayabilirim.

Canım çok sağol evet bana sordujlarında ben direk söylğyorum. Annelik mğthiş değil mi dediklerinde yorgunluğumu anlatıyorum, gökten bir aşk gelmediğini anlatıyorum. Herkese garip geliyor. Sevmeye ve eğlenmeye başladım biraz gülmeye başladıkça ama tabi hala bir düzenimiz yok şu an. Ne uyuduğu ne yediği saat belli. Yanımda ailem de yok akşama kadar yalnızlık, eve tıkılıp kalma, kış şartları hep olumsuz etkiledi sanırım. Dediğin gibi olacaktır diye düşnüğyorum inşallah o sürece çabuk geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…