- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.961
Ben geçen ay yaptırdım. Tulum ve içine kısa kollu body giydirmiştim. Tulumu çıkardık bodyle yaptılar. İki bacak bir de kol. Bacaklardan biri çok yakıyormuş ebe de öyle söyledi bizimki de çok ağladı o vurulurken. Öncesinde doyur karnını istersen bir de acıktığı için ağlamasın. Sonrasında ateş vs olmadı inşallah size de olmaz. 3 gün banyo yapmayacak. O yüzden gitmeden banyosunu yaptırmanı öneririm.Selamm kızlar. 2 ay aşısını kimler yaptırdı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne giydirdiniz? Body kışa kollu mu uzun mu? Tulum sıkıntı olur mu? Komple soymadılar değil mi? Hemen Öncesinde mi emzirdiniz? Sonrasini nasil Tlattiniz? Kol mu bacak mi nereye yaptılar?
Canim mantar gaz yapar. Acıllik olan yengem var mantardan. Sana bişey yapmadıysa ne alaUff işiniz çok zor inşallah en kısa zamanda şifasini bulursunuzen iyisi takviye ilaç et e alerjisi yoksa et yiyin bana süt yapan şeyler kabak tatlısı mantar ıspanak zeytin yağı şehriye çorbası bide 3 gündür kuru incir havuç hurma kaynatiyorum sonra blendirdan geçirip içecek gibi içiyorum 3 gündür birini emerken diğerinden akıyor alerji yapmıyorsa sizde deneyin belki sizede fayda eder.
Canm her yolu denemişsindir mutlaka ama öyle zamanlarda benimkinin sesini sadece fön makinası kesiyor. Direkt uykuya geçiyor.Kızlar maalesef bu gecede uyumadı eşim olmasa cinnet geçircektim çünkü bi önceki gecede uyumamıştım benim gibi olan YÖK artık galiba sizinkiler uyumaya başladı ben çok kötüyüm psikolojik olarakta bittim gece eşimi uyandırdım bebeğe zarar vermekten korktum okadar aşk la sevdiğim bebek bana cinnet getirdi bi bebek vızıklamadan sallanmadan hiçmi uyumaz ya hep kucakta geziyor ya sallanarak uyumak istiyor azıcık uyuyum diyorum sallamayı bıraktım diye yaygara koparıyor
Calpol mor kullandık bizede sağlık ocağındaki doktor ilk ay aşısı için vermişti bi çay kaşığı verdik reçetesiz veriliyor diye duymuştum ağrı kesicilere karşı değilseniz mutlaka verin derim çünkü ben başka şekilde durduramadımAğrı kesici hic vermedim bugüne kadar. Yok da zaten. Ne kullandınız siz? Reçetesiz olarak alayım bugün.
Telefonuma süper birşey indirdim canım her ses var yok olmuyor çocuk uyuyamıyor şuanda sallıyorum mesela kahvaltı yapamadım yaCanm her yolu denemişsindir mutlaka ama öyle zamanlarda benimkinin sesini sadece fön makinası kesiyor. Direkt uykuya geçiyor.
Canım trendyolda siveno indirime girmiş. 39liradan 19a düşmüş. Ben minoris kullanıyordum 3kutu almıştım 1kutu kaldı denemek için 2 tane siveno sipariş verdim. Mühendisinoğlu da önermiş sivenoyu. Bi bak istersen. Trendyol süpermarket kısmındaSasirdim bnde n kullanacagimi. Tavsiyelere acigim
Gaz mi yapıyor hiç duymamıştım ben arada yiyorum benimki arada deliriyor ama mantar ı hiç bilmiyordum bi takip ediyim olmadı onuda yememCanim mantar gaz yapar. Acıllik olan yengem var mantardan. Sana bişey yapmadıysa ne ala
Eminim birçok şey denemisdindir göğsüne. Ben de çok çektim meme ucundan. Lahana denedin mi? Ve kremini sürüp slikon ucu göğüs üstüne kapat öyle gez bir dahaki emise kadar. ben öyle rahatladım. Yapmadığım şey kullanmadığım krem kalmamıştıMerhaba! Ya benim kızımda memeyi itiyor meme ucum yara çok zorlanıyorum emzirirken.. biberon da versem içmiyor acaba napsam yürüyorum öyle emiyor sonra ağlıyor Emincede memeyi çok çekiyor
Belki senin ve beb3ginin bünyesi farklıdır bilemem. Doktor yengemi delimisin sen mantar yenir mi emziriyorsun diye de azarlamis hatta.Gaz mi yapıyor hiç duymamıştım ben arada yiyorum benimki arada deliriyor ama mantar ı hiç bilmiyordum bi takip ediyim olmadı onuda yemem
Hiç ağrı kesici kullanacak duruma gelmedik csnim. Yada bi şekilde ilaçsız atlattık idare ettik bugüne kadar. Aklimdaydi ama evde de bulundurmak. Oto oldu söylediğin çok tesekkurlerCalpol mor kullandık bizede sağlık ocağındaki doktor ilk ay aşısı için vermişti bi çay kaşığı verdik reçetesiz veriliyor diye duymuştum ağrı kesicilere karşı değilseniz mutlaka verin derim çünkü ben başka şekilde durduramadım
Valla ben tencerenin üzerine buharda pişirme aparatı vardı 10lira onunla koyuyordum zaten yediği kabak havuç brokoli 5dk başlanıyorKızlar ek gıdayı düşünmek için biraz erken ama yarın e bebekte avent buharda pişirici ve blender 530’dan 380’e falan düşüyor. Ben almayı düşünüyorum. 3 ayımız kaldı bizim ek gıdaya. Hatta mama da verdiğimiz için doktorumuz 4-5.ayda bile başlayabileceğimizi söyledi. 4.ay çok erken ama 5.ayda başlatabilirim ben. Çünkü doyuramıyorum kızımı:) ne süt ne mama yetiyor. Pişiriciyle çok kısa sürede çok pratik gıdalar hazırlayabilirim diye düşnüyorum. İşe başlayacağım için çok vaktim olmayacak. Daha önceki bebeklerinde kullanan var mı bu ürünü. Yoksa gereksiz bir ürün mü? alırım da çöp mü olur :)
O zaman kesinlikle artık yemiyorum bu gaz olayı çok kötü ya ne yiyeceğini şaşırıyor insanBelki senin ve beb3ginin bünyesi farklıdır bilemem. Doktor yengemi delimisin sen mantar yenir mi emziriyorsun diye de azarlamis hatta.
Ben h&m den ayı postu şeklinde bı tulum almıştım dışarı çıkarken hep onu giydiriyorum. İçine de kolay soyabilecegim bı tulum giydirdim. İki bacak bir kola yapıyorlar. Bana ebe ateş düşürücü fitil verip gel demişti çevremden de calpol ver dediler ama ben hiç bir şey vermedim. O an biraz ağladı onun dışında hiç problem olmadı bizde. İki gün ara ara hafif sıcaklık hissettim teninde o kadar. Ama keyfi hep yerindeydi. Çok çok ciddi bir problem olmadıkça çocuğuma hiç ilaç vermeyi düşünmüyorum. Ailede bı havale öyküsü olmadıktan sonra ateşi düşürmeye de gerek olmadığini söylüyor bi çok doktor. Hatta aşının etkisini azaltıyormus.Selamm kızlar. 2 ay aşısını kimler yaptırdı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ne giydirdiniz? Body kışa kollu mu uzun mu? Tulum sıkıntı olur mu? Komple soymadılar değil mi? Hemen Öncesinde mi emzirdiniz? Sonrasini nasil Tlattiniz? Kol mu bacak mi nereye yaptılar?
Önemli değil canım ben de çok fazla kullanmıyorum ama annem banyodan sonra da ver diye söyleniyor bende veriyorum arada ama her zaman değil keşke ilaçla hiç tanismasalar ama olmuyor malesef Rabbim beterinden korusun inşallahHiç ağrı kesici kullanacak duruma gelmedik csnim. Yada bi şekilde ilaçsız atlattık idare ettik bugüne kadar. Aklimdaydi ama evde de bulundurmak. Oto oldu söylediğin çok tesekkurler
Geçen tahin dene dediler onu yaptım paramparça oldu.. dünya kadar krem aldım neler yaptım olmadı lahana denemedim.. göğsümü kapatınca kötü oluyor ya :-(Eminim birçok şey denemisdindir göğsüne. Ben de çok çektim meme ucundan. Lahana denedin mi? Ve kremini sürüp slikon ucu göğüs üstüne kapat öyle gez bir dahaki emise kadar. ben öyle rahatladım. Yapmadığım şey kullanmadığım krem kalmamıştı
Tabi huzursuz olur yavrum yaSaol cnm kabızlık kotu ya dra gore 5 gunden oncesi normal gercide bebk cok huzursuz
Seninki de mantıklıymış canm. Ama sebzenin içine et tavuk vs koyulması gerektiği zaman da pratik olabilir bu. Bilemedim kafam karışık.Valla ben tencerenin üzerine buharda pişirme aparatı vardı 10lira onunla koyuyordum zaten yediği kabak havuç brokoli 5dk başlanıyor
Benimki de öyle ama arada 1-2 gün mızıklamadan uyuduğu oluyor. Tabi 2 saat falan ona da şükür. Az önce yatırdım yatırır yatırmaz diken var gibi mızıldıyor, kusuyor, ıkınıyor falan. Sbaah da 7 buçukta artık anneme attım doyurmadan ben gidip başka odada 1 saat uyudum. Annem de mama vermiş uyumuş çocuk. Acaba stresten mi etkileniyor anlamadım çünkü sürekli mutsuzum ben.Kızlar maalesef bu gecede uyumadı eşim olmasa cinnet geçircektim çünkü bi önceki gecede uyumamıştım benim gibi olan YÖK artık galiba sizinkiler uyumaya başladı ben çok kötüyüm psikolojik olarakta bittim gece eşimi uyandırdım bebeğe zarar vermekten korktum okadar aşk la sevdiğim bebek bana cinnet getirdi bi bebek vızıklamadan sallanmadan hiçmi uyumaz ya hep kucakta geziyor ya sallanarak uyumak istiyor azıcık uyuyum diyorum sallamayı bıraktım diye yaygara koparıyor
Acaba ellerini yeni kesfetmeye basladigi için olabilir mi? Anormal gelen bisey varsa tabiki sor doktora :)Emzik almadı çok istedim ama olmadı. Biberon da aynı almıyor sadece elini emiyor omzumdayken omzumu ama memeye gelince savaşıyor anlayamadım gitti inşallah atak tir ve çabuk geçer. Bide benim bebegim çok sinirli sürekli vuruyor bana kim öpmek istese kolunu kaldırıyor nerelerine denk gelirse bunu doktora sormam gerekirmi acaba.
Annemin de sütü azmış 4. Ayda başlamış canım düşünmek lazım tabi niye erken olsun :) ürün çok iniyormuş fiyat olarak hiç incelemedim ama buharda pişirirken nasıl bir farkı var acabaKızlar ek gıdayı düşünmek için biraz erken ama yarın e bebekte avent buharda pişirici ve blender 530’dan 380’e falan düşüyor. Ben almayı düşünüyorum. 3 ayımız kaldı bizim ek gıdaya. Hatta mama da verdiğimiz için doktorumuz 4-5.ayda bile başlayabileceğimizi söyledi. 4.ay çok erken ama 5.ayda başlatabilirim ben. Çünkü doyuramıyorum kızımı:) ne süt ne mama yetiyor. Pişiriciyle çok kısa sürede çok pratik gıdalar hazırlayabilirim diye düşnüyorum. İşe başlayacağım için çok vaktim olmayacak. Daha önceki bebeklerinde kullanan var mı bu ürünü. Yoksa gereksiz bir ürün mü? alırım da çöp mü olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?