2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben geçen ay yaptırdım. Tulum ve içine kısa kollu body giydirmiştim. Tulumu çıkardık bodyle yaptılar. İki bacak bir de kol. Bacaklardan biri çok yakıyormuş ebe de öyle söyledi bizimki de çok ağladı o vurulurken. Öncesinde doyur karnını istersen bir de acıktığı için ağlamasın. Sonrasında ateş vs olmadı inşallah size de olmaz. 3 gün banyo yapmayacak. O yüzden gitmeden banyosunu yaptırmanı öneririm.

Canim mantar gaz yapar. Acıllik olan yengem var mantardan. Sana bişey yapmadıysa ne ala

Canm her yolu denemişsindir mutlaka ama öyle zamanlarda benimkinin sesini sadece fön makinası kesiyor. Direkt uykuya geçiyor.

Ağrı kesici hic vermedim bugüne kadar. Yok da zaten. Ne kullandınız siz? Reçetesiz olarak alayım bugün.
Calpol mor kullandık bizede sağlık ocağındaki doktor ilk ay aşısı için vermişti bi çay kaşığı verdik reçetesiz veriliyor diye duymuştum ağrı kesicilere karşı değilseniz mutlaka verin derim çünkü ben başka şekilde durduramadım

Sasirdim bnde n kullanacagimi. Tavsiyelere acigim
Canım trendyolda siveno indirime girmiş. 39liradan 19a düşmüş. Ben minoris kullanıyordum 3kutu almıştım 1kutu kaldı denemek için 2 tane siveno sipariş verdim. Mühendisinoğlu da önermiş sivenoyu. Bi bak istersen. Trendyol süpermarket kısmında

Merhaba! Ya benim kızımda memeyi itiyor meme ucum yara çok zorlanıyorum emzirirken.. biberon da versem içmiyor acaba napsam yürüyorum öyle emiyor sonra ağlıyor Emincede memeyi çok çekiyor
Eminim birçok şey denemisdindir göğsüne. Ben de çok çektim meme ucundan. Lahana denedin mi? Ve kremini sürüp slikon ucu göğüs üstüne kapat öyle gez bir dahaki emise kadar. ben öyle rahatladım. Yapmadığım şey kullanmadığım krem kalmamıştı

Hiç ağrı kesici kullanacak duruma gelmedik csnim. Yada bi şekilde ilaçsız atlattık idare ettik bugüne kadar. Aklimdaydi ama evde de bulundurmak. Oto oldu söylediğin çok tesekkurler

Valla ben tencerenin üzerine buharda pişirme aparatı vardı 10lira onunla koyuyordum zaten yediği kabak havuç brokoli 5dk başlanıyor

Ben h&m den ayı postu şeklinde bı tulum almıştım dışarı çıkarken hep onu giydiriyorum. İçine de kolay soyabilecegim bı tulum giydirdim. İki bacak bir kola yapıyorlar. Bana ebe ateş düşürücü fitil verip gel demişti çevremden de calpol ver dediler ama ben hiç bir şey vermedim. O an biraz ağladı onun dışında hiç problem olmadı bizde. İki gün ara ara hafif sıcaklık hissettim teninde o kadar. Ama keyfi hep yerindeydi. Çok çok ciddi bir problem olmadıkça çocuğuma hiç ilaç vermeyi düşünmüyorum. Ailede bı havale öyküsü olmadıktan sonra ateşi düşürmeye de gerek olmadığini söylüyor bi çok doktor. Hatta aşının etkisini azaltıyormus.

Murat palabıyık diye bir doktor var YouTube da onun videolarını izliyorum ve çok içime siniyor fikirleri. Hepinize oneririm. Bı de kesinlikle ateş durumunda soğuk uygulama yapılmaması gerekiyormuş. Damarları daraltıp ciltteki atesi azaltıyormus ama asıl ateşi içe hapsediyormuş.

Hiç ağrı kesici kullanacak duruma gelmedik csnim. Yada bi şekilde ilaçsız atlattık idare ettik bugüne kadar. Aklimdaydi ama evde de bulundurmak. Oto oldu söylediğin çok tesekkurler
Önemli değil canım ben de çok fazla kullanmıyorum ama annem banyodan sonra da ver diye söyleniyor bende veriyorum arada ama her zaman değil keşke ilaçla hiç tanismasalar ama olmuyor malesef Rabbim beterinden korusun inşallah

Geçen tahin dene dediler onu yaptım paramparça oldu.. dünya kadar krem aldım neler yaptım olmadı lahana denemedim.. göğsümü kapatınca kötü oluyor ya :-(

Valla ben tencerenin üzerine buharda pişirme aparatı vardı 10lira onunla koyuyordum zaten yediği kabak havuç brokoli 5dk başlanıyor
Seninki de mantıklıymış canm. Ama sebzenin içine et tavuk vs koyulması gerektiği zaman da pratik olabilir bu. Bilemedim kafam karışık.

Benimki de öyle ama arada 1-2 gün mızıklamadan uyuduğu oluyor. Tabi 2 saat falan ona da şükür. Az önce yatırdım yatırır yatırmaz diken var gibi mızıldıyor, kusuyor, ıkınıyor falan. Sbaah da 7 buçukta artık anneme attım doyurmadan ben gidip başka odada 1 saat uyudum. Annem de mama vermiş uyumuş çocuk. Acaba stresten mi etkileniyor anlamadım çünkü sürekli mutsuzum ben.
Sling aldım onu da bağlamayı beceremedim yoksa üzerime takıp öyle bari yemek falan yerim. Şimdi annemdeydim dönüyorum bugğn bundan sonra yalnızım bakalım nasıl olacak...

Acaba ellerini yeni kesfetmeye basladigi için olabilir mi? Anormal gelen bisey varsa tabiki sor doktora :)

Annemin de sütü azmış 4. Ayda başlamış canım düşünmek lazım tabi niye erken olsun :) ürün çok iniyormuş fiyat olarak hiç incelemedim ama buharda pişirirken nasıl bir farkı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…