2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bez ne aliyorsunuz prima ve canbebe almustim simdi 2 numara kullaniyiruz tekrar 2 numara mi almak lazim
Sleepy, canbebe, soffio ve molfix kullandım. Bebeğim 5 günde bir kaka yapinca çok yapiyor molfixten de her defasında kaka tam pijamasından çıkıyor. Şu an bugün yani prima premium care aldım 2 numara onu deneyeceğim bakalım. Aklımda goon ve minies bezleri de var onlari da denedik ten sonra Bi tanesinde sabit dururum artık:) şimdiye kadar en iyisi sleepy Di. Primayi bugün kullanacağım daha..

Herkesin bakış açısına göre değişir. Ama bence zamanla sorunlar azalmıyor farklılaşıyor. Ben çocukları çok severim. Sınıf öğretmeniyim. Kendi çocuklarımın da gözlerine bakmaya kıyamam. Mevlam herkesin evladını bağışlasın kimseyi evlatla sınamasın. Ben dünyaya anne olmak için gelmişim gibi hissediyorum.nil karaibrahimgilin bi şarkısı var meğer en bir suymuşum diye. Dinlemeni öneririm
gece saat 2den beri gözümü bi dk yummadım hasta olmasınlar sağlıkları yerinde olsun da. Bekarken de evliyken bebek yokken de çok sabahladık film izliycez diye gezeceğiz diye hangisinde bu kadaar sitem ettik. Mevlamın zoruna gitmesin. Evlat sahibi olmak herkese nasip olmuyor inşallah sen de bir an çnce evlat sevgisiyle tanışır psikolojik olarak rahatlarsın.

Canm az evvel geldi kargo. Denedim 2 numara tam oldu. Keşke sende kalanları satın alsaymışım :) Dokusunu da beğendim bakalım inşallah memnun kalırım.
Canım eğer istersen yollayayım az aldıysan. Çöpe gitmesin yani satın almaya gerek yok

Zor olmuyor mu kuzum. Peki dışarda nasıl hallediyorsun yada başka bir yerde kaldığında. Merak ediyorum

Canım bizde atopik dermatit olmadı sadece kakasında beyaz tanecik ve sümüklü oluyordu . Mama değiştirdik ve diyete başladım kaka normal gibi ama tanecikler hala vardı az da olsa. Ama kaka rengi yeşil oldu. En son ben de biraz peynir yiyeyim dedim yine sümüklüydü kakası. Test için erken gastroenteroloji ve beslenme doktoru kakaların fotoğraflarına baktı ben mama da veriyorum maalesef belki kessem rengi normale dönecek. Ama başaramadım aslında kilo alımı iyi 15 günde 500 gram almış çıktı geçen hafta kontrolünde. Mamayı da günde 4 veya 5 kez 60 CC olarak veriyorum ama işte kesemedim.
Alerji doktoruna da randevu alın dedi henüz ona almadık . Kendi doktorumuz da kaka rengi sarıya dönmezse rapor çıkaracağız demişti . Ben içimde tereddüt kalmasın diye bir de başka doktora göstereyim dedim o da öyle inek sütü alerjisi dedi ama kesin tanı için kaka tahlili de istedi.

Zor olmuyor mu kuzum. Peki dışarda nasıl hallediyorsun yada başka bir yerde kaldığında. Merak ediyorum
Yoo inan hiç zor değil. İnsanların bilinçaltina islemisler hazir bez büyük kolaylık diye yoksa sizden farklı bı şey yapmıyorum. Siz çıkarıp çöpe atiyosunuz ben iki dk kirini akitiyorum. Duş başlığını tutunca elimi bile değmeden akiyo klozete. 3 günde bir de makineye atıp yıkıyorum. Disarida da bı çöp torbasına koyup eve getiriyorum. Şu marka iyi bu marka kötü kafa karisikligi yok. Pisik derdi yok. Daha bir kere bile pişik kremi sürmedim. Bence asıl bezi ,ıslak mendili, pisik kremi hangi marka daha iyi, hanginin içeriği daha temiz, hangisi daha ekonomik bunlara kafa yormak daha zor.

Canım eğer istersen yollayayım az aldıysan. Çöpe gitmesin yani satın almaya gerek yok
84lü aldım canm. Elimde doğumdan önce depoladığım prima 2 numara da var. Eğer bunlar bittiğinde hala 2 numaraya devam edecek olursak isterim senden:) çok teşekkür ederim

ne güzel bunu yapabilmen. keşke bunlara teşvik etseler insanlara demi. peki nerden temin ettin? kaç adet bezin var?

Canim sagmama ragmen tazyik gitmiyor makinede kullanmiyorum elle 120 cc sagdim geçen hala tazyikliydi süt bitti tazyik bitmedi sonrada yumusak oldu diye begenmedi evet istemiyo zaten maalesef memeyi aglaya aglaya emiyo

ne güzel bunu yapabilmen. keşke bunlara teşvik etseler insanlara demi. peki nerden temin ettin? kaç adet bezin var?
AliExpress den 7 tane dış bez aldım iç bezleri de Amerikan bezinden kendim keserek yaptım 40 kadar da iç bezim var. Bı de microfiber bez aldım iki tane geceleri onu da kullanıyorum sızdırma yapmasın diye

AliExpress den 7 tane dış bez aldım iç bezleri de Amerikan bezinden kendim keserek yaptım 40 kadar da iç bezim var. Bı de microfiber bez aldım iki tane geceleri onu da kullanıyorum sızdırma yapmasın diye
Aaa benden biri daha varmış şaşırdım. Ben de ybb kullanıyorum. Yalnız ben dışarda sleepy hazır bez kullanıyorum. Simdilik arada hazır bez kullandığım da oluyor çünkü okadar tereddütlüydüm ki başlarken 20 ic bezim var 5 dış bezim hemen her gün yıkamam gerekiyor ve yetişmiyor bazen. Artıracağım ic bezlerimi insallah. Basta gözüm korkmuş olsa da ybb ile bebegimin altında tertemiz bambu bez oldugunu biliyorum ve icim cok rahat.

Kızlar dünden beri Sütüm kesildi denemediğim yemediğim şey kalmadı gitti birden puf diye ağlamaktan helak oldum gözümde yaş kalmadı artık.
Neden ağladın canım hayırdır? Sütün kesildi diye ağlamadın heralde büsbütün kesilir sütün. Saracoglunun incir havuc kürü var ben bir kac gündür onu yapıyorum bir de maden suyu iciyorum artı balık yağı kullanıyorum. Çok şükür fışkırmasa da bebegim ac degil her gün ortalama 4-5 kakalı bezi oluyor. Ara ara kesiliyor benim de sürekli bir seyler deniyorum

Canım o kadar çok şey üst üste geldi ki.çok ağır bi grip atlatıyorum çok zor günler geçirdim. Hastalandığımda annem köydeydi her Cuma gidip Pazar dönüyorlar kedilerimiz köpeklerimiz var orda onlara yemek vermeye gidiyorlar. Cumartesi günüydü anneme 39.8 derece olan ateşimin fotoğrafını attım kalkıp Gelmedi kayınvaliden gelmez mi dedi. O kadar gücüme gitti ki birine muhtaç olup geri çevrilmek. Annem bile olsa birinden bişey isteyemiyorım ben. Ben fotoğrafı atınca soluğu bende alır sanmıştım. Ama daha da kötüleştim eşim de hastaydı bebeğe bulaşmasın diye annemi aramak zorunda kaldım ve hala içimden çıkmıyo bu durum beni muhtaç bıraktı.sonra da daha tam iyileşmeden eşim yanaşmaya çalıştı o daha da gücüme gitti. Ben Nefes almakta zorlanıyorken o ne düşünüyor bana acımıyor hiç diye bi De ona üzüldüm içime attım hep kimseye bişey diyemedim ama öyle kötü hissettim ki uykularım kaçtı günlerdir ağlıyordum bunlar aklıma geldikçe istemsiz. Dün sabah bi uyandım normalde uyandığımda şiş olur göğüslerim. Bi elledim sönük balon bildiğin. Yok hiç bişey yok içinde. Sanki süt kanalları bile yokolmuş bomboş

Ahh bu buyukler benimki de şekerli su diye tutturdu bi ara. Kavga ettim vermem diye. Sonrada benden habersiz verir diye uyumadım 3 gun
Benim annem şimdi kekikle naneye taktı kaynat ver çocuğa diyo sürekli bende diyorum ben kekik içiyorum arada ona geçerdir ertesi gün geliyor sen kekik içtin sütun acı oldu ondan emmiyor çocuk kalbini kırmiyim diye seslenmiyom ona tamam diyorum kendi bildiğimi yapıyorum:) Allah yinede başımızdan eksik etmesin onları

Aynısı bende zevk almıyorum biraz buyusün ler herşeyi yeriz inşallah diye umud ediyorum :)

amerikan bezi ne oluyor nasıl oluyor? bu dış bezlerinde boyutları var mı aynı normal bezlerde ki gibi 1 2 3 numara diye? ay merak ettim kusura bakma çok sordum =)

ben en geç 2 saatte bir değiştiriyorum ve cebine sokmuyorum üstüne koyuyorum. dış bez neredeyse hiç kirlenmiyo tüm gün boyunca aynı bezi kullanıyorum. İç bez olarak da başta ekonomik olsun diye eski çarşaflar dan filan kendim yaptım katlayarak kullanıyorum ama çok memnunum ince oldukları için bı saate kuruyorlar. Bezlerin yeterli gelmiyorsa deneyebilirsin. Sirkeli su dolu kovada bekletiyorum ben akittiktan sonra 3 güne kadar yetiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…