2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne güzel hallediyorsan benim gözümde büyüyor. Kızım şu sıra 6 kere kakasını yapıyor az az ama her seferinde değiştirmek lazım tabi öyle uğraşamazdım sanırım :) ek gıdaya da geçince dışkıları değişiyor aynı büyük insan gibi olacak. Bende ıslak mendil falan kullanmıyorum zaten pamuk su. Herkesin kendine göre bir tarzı var :)

Kızlar dünden beri Sütüm kesildi denemediğim yemediğim şey kalmadı gitti birden puf diye ağlamaktan helak oldum gözümde yaş kalmadı artık.
Ağlama canım hepten kötü olursun. Emzirmeye devam et gelir sütün merak etme. Hem dünyanın sonu değil ya gelmezse mamalar var artık çok besleyici üzülme.

amerikan bezi ne oluyor nasıl oluyor? bu dış bezlerinde boyutları var mı aynı normal bezlerde ki gibi 1 2 3 numara diye? ay merak ettim kusura bakma çok sordum =)
Amerikan bezi dediğim kumasin cinsi. eski beyaz carsaflarimi kesip yaptım. Pamuklu beyaz her kumaş olur. Dış bezlerin de çitcitlari var boy boy ayarlanabiliyor. Aynı bezi yenidogandan 3 yasa kullanabiliyorsunuz.

Sana gelicek canim annem canim babam sizi cok seviyorum dicek ve sen tereyağ gibi ericeksin canim sadece sabırlı olmak lazım

Ek gıdaya geçince nasıl olur bilmiyorum ben de. Ama tuvalet iletişimi diye bir kavram var bilmiyorum duydun mu? Ben tuvaleti geldiğini her anladığımda tuvalete tutuyorum. Çisini değil ama kakalarinin neredeyse hepsini yakalayabiliyorum. Ek gıdada da kaka sıklığı azalır daha kolay yakalarim diye düşünüyorum.

Ben yıkayip kuruluyorum poposunu her değiştirmede.

Cnm ben ilk haftalar da prima kullandım pişik yaptı sleepy kullandım oda hep sızdırdı minies kullanıyorum çokta memnunum istersen bir dene

Anlıyorum çok geçmiş olsun. İnan ki şu veya bu şekilde herkes bir şeyler yaşıyor sonuçta hayat devam ediyor. Sütünün kaçması çok normal bu durumda. Kalk bebişin için bir şeyler ye. Sen onu emzirirken sana bakan masum gözleri seni çok daha iyi edecek. Yoksa o da açlıktan ağlayacak daha kötü hissedeceksin

Canim ben de en basından beri sleepy kullandım pişik kremi olarak da bubchen cok şükür pişik olmadık ins bundan sonra da olmayız. Arada bir de sıcak suyla poposunu yıkıyorum ya da duruma göre pamukla siliyorum. Şimdilik bez değiştirmeyi düşünmüyorum. Bizim de ilk zamanlar cok sızdı. Bezin numarasını büyülttük şimdilik sızıntı yok. Dört gündür 3 numara kullanıyoruz.

Ben de icine koymuyorum canım ama bebegim cok fazla cis yapiyor ortalama 4 tane de kakali bez cikiyor. Ben de atlet filan denemeyi dusunuyordum. Kurutma cok problem olmuyor gece tum bezleri yikiyorum banyonun peteginde sabah kurumus oluyorlar ordan alip kullaniyorum. Belki bu isi yapacak enson kisi bendim yapamazsin dedi herkes. Kayinvalidem bile bu zamanda kakali bez mi yikayacaksin dedi bana. Sadece canim annem yaparsin ne var dedi. Bebegim hazir bezde dahi cisini cok cabuk hissediyor. Ben ti uygulayamiyorum ama eminim normalden daha erken birakacagiz bezi insallah

Cnm bizim de kakasında beyaz benekler var yapış yapış birde mamaya hastenede kaldığımda vermeye başladım hala da veriyorum günde 4 kere 69 cc sütüm azaldı diye mama mı yapıyor acaba aptamil almıştım ama şekersiz olanı var ya onu ben peyniri süt ürünlerini kestim yine kakası normale dönmedi dr gittik geçen günlerde başka sıkıntıları olduğu için unuttum sormayı yarın yine gidecez aşıları için dr sorayım bi olmadı biz de yapalım o testi birde kaka resmî ben hiç çekmedim çeksem mi ?

Canim sagmama ragmen tazyik gitmiyor makinede kullanmiyorum elle 120 cc sagdim geçen hala tazyikliydi süt bitti tazyik bitmedi sonrada yumusak oldu diye begenmedi evet istemiyo zaten maalesef memeyi aglaya aglaya emiyo
Maşallah Allah daim etsin canım sütünü özellikle süt olsun diye yediğin veya içtiğin bir şey var mı?

Herkes yapabilir ama işte gözlerinde büyütüyor insanlar.
Ben her altını açtığımda banyoya goturup tuvalete tutuyorum uykudan yeni uyanmissa kesin çişini yapıyor. Sonra orda poposunu yıkayıp geliyorum. Kakası da çok bariz anlaşılıyor benimkinin ihliyor. Anlayınca hemen kapıp götürüyorum. Bence sen de gözlemlesen en azından kakalari yakalarsin. Biraz daha büyüyünce kakalarinin şekli değişecek ama o zaman da sıklığı azalacak düzenli olacakola aramızdaki iletişim de artacak diye düşünüyorum. Bence de bir
yaşına kadar bezden kurtulacagiz.

Yazın ben de öyle yapacağım en güzeli yıkamak ama şuan yapmaya kalksam banyodan çıkamayız :)) evet tabi bende anlıyorum ne zaman kakasını yapacağını. Anne olmak böyle birşey :)

Eşin yanında değil mi

Canım sakin ol güzel bir duş al fırsat bulursan hiçbir şey düşünme sadece bebeğini düşün sütüm çok fazla de . Ben de ilk haftalarda çok üzüldüm bir kez ağladım normalde o haftalarda aç tok farketmez 40 CC sagiyordum bi sağayım dedim 10 CC çıkmamıştı. Ama sonra düzeldi hamd olsun seninki de düzelir sen yeter ki takma kafana hiçbir şeyi.

Çek bence canım 1 tane olsun elinde bu kadar küçükken bebişler tanıyı annenin beslenme öyküsüne göre koyuyorlarmış. Alerji testinde çıkmayabilirmiş çünkü. Bana doktor belki bağırsakları yağı sindiremiyor da olabilir dedi. Çünkü biz kaka tahlili vermiştik bir kez sindirilmemiş yağ granülleri göründü yazıyordu tahlil sonucunda.

inşallaj gelir benimki de inşallah

Alla alla aynen senin anlattığın gibi bizim de durumumuz tabi biz kaka tahlili filan yapmadık sadece dr allerjik dedi kes bazı şeyleri dedi ama kakası için birşey demedi ozmaan ben testi yaptırmayayım bekleyeyim sadece sorarım yemem çoğu şeyi

Kızlar bebeğim bir haftadır ağzından salya akıyor ama özellikle dik tuttuğum da ve yüz üstü yatırdığım da geliyor bildiğim kadarıyla bu aylarda salya pek olamazmış ama anlayamadım sizin de var mı salyası ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…