2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ah canim benim senin sinirlerin bozulmuş. Annen beljiyorulmus olabilir yada sana diyemediği bir rahatsızlık vs vardır. Yoksa anneler asla kıyamaz yavrularına.
Kocan da bak ne güzel yanaşmış benimki kardeşten beter olduk.
Yıpratma kendini sakin. Bak kimselere bisey olmaz bebeğine yazık değil mi? Sen sağlam güçlü olacaksin ki bebeğin de iyi olsun büyüsün gelişsin. Sana muhtaç o. Iyilesmeye bak biran önce. Kafana da takma. Bak bende çok zorlaniyorum 1 haftadır tek başıma bakıyorum ama gel demiyorum kimseye. Alışmak zorundayım. Ve annem de hasta

Ben de humana ve ayrıca rezene almıştım ikisini de 1kez içtim bir daha içmedim duruyor öyle. Ben baklagil yemiyorum henüz sen yiyor musun nohut fasulye falan ?

Ay evet bildiğin baloncuk bile yapıyor tükürüğünden . Bugun altını alırken bi püskürttü tükürüğü ağzıma girdi zillinin

Sadece emzirdiğim halde 2.ayda regl oldum. Var mı benim gibi erken regl olan?

Ben de humana ve ayrıca rezene almıştım ikisini de 1kez içtim bir daha içmedim duruyor öyle. Ben baklagil yemiyorum henüz sen yiyor musun nohut fasulye falan ?
Yedim bu hafta 1 kez kuru fasulye 1 kezde nohut yedim fakat bu aralar gaz derdimiz pek kalmadi kendi halletmeye basladı damlayi gunde 3 kere veriyodum artik 1 kez veriyorum 3. Ayda tamamen keseriz zaten gaz derdi kalmaz.

Canım hiç olur mu öyle şey yaaa. Arada boş gibi olabilir. Bi sakinleş. Benim annem de erken doğum yapcam gel dediğimde ya doğum olmazsa o zaman fazla kalırım demişti. Amannnn boşver kuzum anadan da kocadan da hayır yok takma kafana. Bak şimdi ne yap biliyor musun. Banyoya gir sıcak suyla bi duş al bak memişler nasıl şişecek. Sütüm kesildi diye de düşünme. Ne mu su mu birden kesilsin. Sular kesildi olmaz bunda korkma memeler yumuşak olsa da sütü üretmeye devam eder. Sen bi sakinleş

Ben genelde 60 a atiyorum canım

Canım bi görsen tarif edemiyorum ya. Meme değil sanki başka bişey ben hamile kalmadan önce bile bu kadar yumuşak değillerdi

Canım bi görsen tarif edemiyorum ya. Meme değil sanki başka bişey ben hamile kalmadan önce bile bu kadar yumuşak değillerdi
Bugün benimkiler de öyle sıkıyorum süt damla damla geliyor bebeğim de zor emiyor ama eminim sütüm var sen vaktin varsa bi yapsana dediğimi. Bi gir banyoya sonra da emzir bak sütün var emin ol. Süt hemen öyle birden kesilir mi. Sen kafanda bitirmişssin sütü bedende memede var merak etme

Benimkinde de 1 haftadır var hatta dedim bu ne oğlum diş çıkarırken gelecek bunlar erken daha ama akıyor valla hatta köpük yapıyor dudaklarında çok tatlı oluyor.

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki genelde kucağımda ve sallayarak uyuyor. Neredeyse 6 kilo oldu ve artık hem yoruluyorum hem de yanlis bi sey yapiyorum diye düşünüyorum surekli. 2.5 aylık oldu ve şükürler olsun ki gece çok güzel uyuyor artik. Ama gece uykusuna geçmesi çok problemli oluyor. Saat 7.30 gibi uykusu geliyor yatırmaya calisiyorum ama bazen saatlerce uykuya gecemiyor. Banyo, masaj,müzik uyku rutini her şeyi deniyoruz ama dönüp dolaşıp en sonunda pes edip kucakta sallayarak uyutuyoruz. Gündüz uykusu gelince koyuyorum uyuyor ama gece uykusuna başlarken niye böyle yapıyor anlamıyorum.

Ben de ayakta hafif sallayarak uyutuyordum ama en son başım dönüyordu korktum düşerim diye bir de saat 9dan itibaren uykusu var ama uyuyamıyor genelde ben de hadi uyu oğlum hadi derken stres oluyordum canım. Şimdi yapmiyorum. 11 de ışığı kapatıyorum sürekli emiyor kucağımda masaj yapıyorum sırtına, pış pışla falan en son emerken uyuya kalıyor.
O direniyor uykuya ben de uyutmaya çabalayınca çok yıprandım birkaç hafta. Böyle daha sakin oluyorum kendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…