2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de çok bunalinca Yeter ki uyusun diye her yolu deniyorum ama sonra pişman oluyorum. Kucakta uyutmak, memede uyutmak, sallamak filan hepsi anlık çözümler uzun vadede işimizi iyice zorlaştıracak şeyler. Bir ay sonra ise başlayacağım o zaman kadar bı düzene oturtmam lazım bu işi. Günün 5-6 saatini çocuk uyutmaya çalışarak geçiriyorum resmen

Geçen tahin dene dediler onu yaptım paramparça oldu.. dünya kadar krem aldım neler yaptım olmadı lahana denemedim.. göğsümü kapatınca kötü oluyor ya :-(
Kuzum ben yaraliyken hep kalkanla gezdim. Onu çıkarınca sıkıntı oluyodu. Uyurken bile çıkarmadım. Öyle geçti. Lanolini sürüp kapatiyordum

Kakasini yapamadığı için galiba kuzum allahım kolaylık versin. 10 saat yapmayınca bile kasilmaya ağlamaya başlıyo bizimki. Seninkinin durmaması normal zorlaniyo kuzucun allah yardımcın olsun

İnşallah düzene girer canım , ama uyutmaya çalıştıkça zor oluyor . Bir de ablam uyumaz o uyanıkken yemeğini ye falan dedi. Ben de önceden uyusun da yemek yiyeyim diyordum öyle olunca çok aç kaldım maalesef. Şimdi takmıyorum.

Canım sen bezleri yıkamak için hangi deterjani kullaniyorsun?
Dalan roxy ile yikiyorum 40 derece uzun programda. Ben gunu gunune yikiyorum genelde. 20 tane bambu bezim var. İlk 6ay sadece anne sutunun lekesi
Sadece emzirdiğim halde 2.ayda regl oldum. Var mı benim gibi erken regl olan?
Ben varım malesef

Tamam eve gider gitmez gircem duşa. Sağım yapsam mı . Bi yapayım çoğalır belki diyorum bi zaten azıcık süt var ya biterse diyorum

Bebek uyudu ben uyumadım şimdi ben yatıcam o kalkicak hadi bakalım hayırlısı nasıl bir gece olacak

Molfix 4 bizde kokmadı canım. 3 öyle gibiydi. Ben bayagi memnunum ama

Canım sureklı emınce kusmuyor mu? Bızım ki uyuyabılmek ıcın fazla emsın musluktan bosalır ggibi kusuyo hobaa sil baştan yapıyoruz

Canım sureklı emınce kusmuyor mu? Bızım ki uyuyabılmek ıcın fazla emsın musluktan bosalır ggibi kusuyo hobaa sil baştan yapıyoruz
Canım işte benim sütüm az olduğu için kusma yaşamadım hiç keşke biraz fazla olsaydı sütüm. Yani midesi hiç tıka basa olmadi mamayı da az vermeye çalışıyorum 4 defa 60 CC mama bitince sinirleniyor ağlıyor hafiften hatta

Tamam eve gider gitmez gircem duşa. Sağım yapsam mı . Bi yapayım çoğalır belki diyorum bi zaten azıcık süt var ya biterse diyorum
Canımcım senin sütün bebeğine yetecek. Gece sağım yapıyorum ben bir kere. Çalışmaya başlayınca işe yarar diye atıyorum buzluğa. Sen mutlu ol, bebeğini düşün köpeğini düşğn beraber dışarda koşup oynayacakları zamanı düşün mutlu ol kafana takma canım

Canim bunu dusunmemeye calos. Kendini olumlu motive et. Varsin bu gece gelmesin mama ver ama de ki sabah uyanicam ve sutum gelicek gitti deme. Bu gece aileden biri varsa sana yardim edebilecek yat dinlen bi guzel

Duş da aldım tahin helvaları çaylar rezeneler yok yok .. kızlar dua edin nolur geri gelsin sütüm kahroluyorum
Canım galaktago damla var onu dene. maltana iç bir de. Bulgur pilavı ye bol kimyonlu. Dereotu ve su. Yarın sabah her şey düzelmiş olacak. Sütünün olmadığını nasıl anladın. Kız bence ne yap biliyor musun. Madem kocacığın sana yanaşmaya çalıştı ver agzına çeksin güçlü bir şekilde sen de gör sütünün bitmediğini geldiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…