- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.141
Niye çılgınlık olsun ne güzel doğal doğal hallediyorsunuz. Ben başkalarının fikrine ki heleki annelerin çocukları için aldığı kararlara müdahale edilmesini sevmiyorum. Sen öyle uygun görmüşsün öyle yapıyorsun o öyle bu böyle. Takmayın öyle kişileri. Kendi yapamadıklarına dil uzatıyorlar gibi geliyor banaİnsanlar birbirine girmis acaba hangi deterjani kullansam diye ama nedense butun gun bebegin cinsel organina degen bezin icinde ne oldugunu dusunmuyoruz. Malesef duzen boyle olmus. Ozumuz bu iken ybb kullaniyorum deyince cilginlik gibi bakiyor insanlar
Bizimde aşımız yarın gelişim uygulamasında koldan olucağı yazıyoYarın aşımız var 2.ay aşısı koldan mı vuruluyor kızlar
ben careyi avent yeni dogan biberonunda buldum..bilmem sende ise yararmiKızlar kızım biberon almıyor canım dışarlarda açık havada gezmek istiyor deniz kenarında oturuyoruz nasıl emzircem isterse bebek bu yani bazen saat başı istiyor bazen 3 saat emmiyor nasıl ayarlıcam siz nasıl yapıyorsunuz oğluma biberona koyardım termosa sıcak su koyardım yanımada kupa alırdım sıcak suyu kupaya döküp biberonu içine koyup ılıtır içirirdim bu direk memeden emiyor
şöyleki; 4 hafta sonra ise baslamak zorundaysan, o bebekte biberonu almak zorunda malesef..kasikla hem gaz oluyor hem tam beslenemiyorlar..ilk kizimdan biliyorum...herkes ayni durumda degil, hicbir anne rahati icin mama vermiyodur emin olun.emzirme önlüğü ile emzirebilirsin. neden meme varkene biberona zorluyorsunuz anlamadım. kimileri sütü gelmiyor diye üzülüyor mama verirken içleri gidiyor kimileri biberon almıyor diyor ben anlamıyorum. dışarda temiz havada deniz kenarında da emzirebilirsin buna engel birşey yok. sonra meme redd yaşıyoruz diyorsunuz. ben heryerde emziriyorum. alıyorum müslinimi örtüyorum emziriyorum. zaten ne kadar etmiyorlar ki. kendinize bebeğinize yazık etmeyin. mis gibi anne sütü ver git =)
Nasıl yaaaaKızlar dünden beri Sütüm kesildidenemediğim yemediğim şey kalmadı gitti birden puf diye ağlamaktan helak oldum gözümde yaş kalmadı artık.
Ahh kuzuuummmCanım o kadar çok şey üst üste geldi ki.çok ağır bi grip atlatıyorum çok zor günler geçirdim. Hastalandığımda annem köydeydi her Cuma gidip Pazar dönüyorlar kedilerimiz köpeklerimiz var orda onlara yemek vermeye gidiyorlar. Cumartesi günüydü anneme 39.8 derece olan ateşimin fotoğrafını attım kalkıp Gelmedi kayınvaliden gelmez mi dedi. O kadar gücüme gitti ki birine muhtaç olup geri çevrilmek. Annem bile olsa birinden bişey isteyemiyorım ben. Ben fotoğrafı atınca soluğu bende alır sanmıştım. Ama daha da kötüleştim eşim de hastaydı bebeğe bulaşmasın diye annemi aramak zorunda kaldım ve hala içimden çıkmıyo bu durum beni muhtaç bıraktı.sonra da daha tam iyileşmeden eşim yanaşmaya çalıştı o daha da gücüme gitti. Ben Nefes almakta zorlanıyorken o ne düşünüyor bana acımıyor hiç diye bi De ona üzüldüm içime attım hep kimseye bişey diyemedim ama öyle kötü hissettim ki uykularım kaçtı günlerdir ağlıyordum bunlar aklıma geldikçe istemsiz. Dün sabah bi uyandım normalde uyandığımda şiş olur göğüslerim. Bi elledim sönük balon bildiğin. Yok hiç bişey yok içinde. Sanki süt kanalları bile yokolmuş bomboş
siz sanırım yanlış anladınız durumu! dışarda deniz kenarında oturmak için biberon vermek idi konu! çalışanlar değil, konuyu başka yere çekmeyin lütfen! ayrıca keyfi için mama verenler var burda hatta yazan arkadaşlar oldu hatta doktorları bile "biraz mama ver de sende rahat edersin" diye yazan da oldu ve uygulayan da. ama dediğim gibi konu bu değil idi.şöyleki; 4 hafta sonra ise baslamak zorundaysan, o bebekte biberonu almak zorunda malesef..kasikla hem gaz oluyor hem tam beslenemiyorlar..ilk kizimdan biliyorum...herkes ayni durumda degil, hicbir anne rahati icin mama vermiyodur emin olun.
Pes etme canım. Kesildi diye daha da üzülme. Emzir hep, sonra uyu. Uyku şişirecek. Kendi üzmek yok. Bisey olunca yaz. Kafana takma. Bak benim dedem öldü. Hâlâ oturup da öldü demedim kendime. Sırf kesilecek korkusuyla olmamış gibi davranıyorum. Gormezden gel, olmamış gibi yapYavrum kaçıncıya uyuyorum geceden beri yok yok yok
Biri koldan ikisi bacaktan canım.Yarın aşımız var 2.ay aşısı koldan mı vuruluyor kızlar
Yavrum dolapta sağdığım son paket sütü verdi eşim bu saate kadar o ilgilendi uyuyim diye. Uyandım göğüsler yine puf ağırlığı bile yok. İçinde süt var ama doyurmuyor ki çocuğu. Dalamıyor uykuyaPes etme canım. Kesildi diye daha da üzülme. Emzir hep, sonra uyu. Uyku şişirecek. Kendi üzmek yok. Bisey olunca yaz. Kafana takma. Bak benim dedem öldü. Hâlâ oturup da öldü demedim kendime. Sırf kesilecek korkusuyla olmamış gibi davranıyorum. Gormezden gel, olmamış gibi yap
Sadece emziriyorum 50 lerde oldum sanirimKaçıncı günde oldun? Emziriyor musun sende?
Galactagoyu sabahtan beri 3.kez içtim şimdi canım. 1 kutu Maltana akşam içmiştim. Öğle yemeğimde mercimekli bulgur pilavı yemiştim koca bi tabak. Göğüslerim hem şiş olur içi ağır olur normalde. Emzirmek için bi aldım elime sabah uyanınca meme gitmiş yerine sönmüş balon gelmiş içi boşCanım galaktago damla var onu dene. maltana iç bir de. Bulgur pilavı ye bol kimyonlu. Dereotu ve su. Yarın sabah her şey düzelmiş olacak. Sütünün olmadığını nasıl anladın. Kız bence ne yap biliyor musun. Madem kocacığın sana yanaşmaya çalıştı ver agzına çeksin güçlü bir şekilde sen de gör sütünün bitmediğini geldiğini
Biri koldan ikisi bacaktan ama bacaga vurulan igneyi tam iceri soktu. Bebegim agladi ben agladim yani. Bir de aksamina bizde hafif ates basladi hemen soydum ustunu tum gece takip ettimYarın aşımız var 2.ay aşısı koldan mı vuruluyor kızlar
Canım benimde öyle oldu hastalandığımda gögsüm boş bir balona dönmüştü o ara.Ama nomale döndü iki üçgün içinde.Sen çocuğu aç bırakmamaya bak o hastalanırsa daha kötü.insallah biran önce sütlenirsin çok çok geçmiş olsun..Galactagoyu sabahtan beri 3.kez içtim şimdi canım. 1 kutu Maltana akşam içmiştim. Öğle yemeğimde mercimekli bulgur pilavı yemiştim koca bi tabak. Göğüslerim hem şiş olur içi ağır olur normalde. Emzirmek için bi aldım elime sabah uyanınca meme gitmiş yerine sönmüş balon gelmiş içi boş
Biraz skışına bırakmak lazım ama maalesef bırakamıyoruzAynen öyle cnm ya ben kafayı yedim zaten bu hastalandığından beridir sürekli bir şey mi var ne oldu diye diye yedim
Pes etme kuzum. Moralini bozmadan devam et, emebildigi kadar emzir. Uyuyunca da bisiler ye hemen uyuYavrum dolapta sağdığım son paket sütü verdi eşim bu saate kadar o ilgilendi uyuyim diye. Uyandım göğüsler yine puf ağırlığı bile yok. İçinde süt var ama doyurmuyor ki çocuğu. Dalamıyor uykuya
Humana iç, rezene içGalactagoyu sabahtan beri 3.kez içtim şimdi canım. 1 kutu Maltana akşam içmiştim. Öğle yemeğimde mercimekli bulgur pilavı yemiştim koca bi tabak. Göğüslerim hem şiş olur içi ağır olur normalde. Emzirmek için bi aldım elime sabah uyanınca meme gitmiş yerine sönmüş balon gelmiş içi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?