- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.841
Rota aşımızı olacagiz bu hafta bizKızlar bu hafta 3 aşısını olacaklar varmı?
Çarşamba günü olucaz biz canım. Aynı gün doktor randevumuzda var.Kızlar bu hafta 3 aşısını olacaklar varmı?
Ne bileyim cnm hastalanmadan öncesini unuttum ana cidden unuttum kafa okadar gitti ki hatırlamıyorum kaç kez yapıyordu diye ama nedense sonrasın da hastaneden çıktık bana fazla gibi geldi demekki normal dr sordum normal dedi ama ben artık dr söylediklerine pek güvenmiyorum malum oğluma normal dedi neler geldi başımıza iyi bari cnm teşekkür ederimBı kaç güne kadar benim kızımda 5-6 kez cıvık kaka yapıyordu az az bazen çok.ama hiç ilaç vs kullanmadık anne sütü alan bebeklere gunde 5-6 kez kaka yada 6-7 gune kadar yapılmayan kaka normal kabuk ediliyor .tabi kilo alımını baz alırlar kontrolde. Biz ne desek bilgimiz sadece araştırdığımız kadar
Aynen cnm ben de görüyorum burda yapmayıp sıkıntı yaşayanları acaba çok mu diyorum sonuçta antibiyotik aldı günlerce iki çeşit o mu yaptı diye düşündüm dr normal demişti ben güvenmedim yine sormak istedim iyi ya annem tutturmuş bu çocuk çok kaka yapıyor yok kilo almaz bilmem ne diyor moralim bozuluyor şimdi kilo alımıyla ilgili henüz bilmyorum çünkü hastanede kilo kaybetti bir 15 gün açığımız da var yaklaşı 1 kilo gibi o nedenle şuan için ne durumdayız bilmiyorum anca kontrolünde belli olur kilo alımı ama saol cnm rahatladım birazBizimkisi de günlük 4-5 civarı canım. Yapsın da, çok olması sorun değil benim için. Buraya kaç gündür yapmıyor ağlıyo diye yazan çok o yüzden şükrediyorum
Ohhh miss bizim arabamız hala yok ben bi beğenip alabilsem bizde çıkacaz da yok hala karta veremedim senin markası ne memnun musunKızlar bugün kızımı eşime verdim, arabasıyla 4-5 saat gezdirdi, arada ben altını alıp emzirdim. O gezdirirken temizlik yaptım çok iyi geldi. Hem bizimki dışarıya çıktığı zaman huzurlu oluyor. Bol bol da güneş gördü, hava aldı.
Önemli değil kuşum, sen öyle denileni takma. Bizimki günde 4-5 defa kaka yapiyo 10-15 kerede kusuyo. Ona rağmen 50 günde 2200 gram aldı. Endiselenme. Sagligi yerinde kuzucunun buna şükürAynen cnm ben de görüyorum burda yapmayıp sıkıntı yaşayanları acaba çok mu diyorum sonuçta antibiyotik aldı günlerce iki çeşit o mu yaptı diye düşündüm dr normal demişti ben güvenmedim yine sormak istedim iyi ya annem tutturmuş bu çocuk çok kaka yapıyor yok kilo almaz bilmem ne diyor moralim bozuluyor şimdi kilo alımıyla ilgili henüz bilmyorum çünkü hastanede kilo kaybetti bir 15 gün açığımız da var yaklaşı 1 kilo gibi o nedenle şuan için ne durumdayız bilmiyorum anca kontrolünde belli olur kilo alımı ama saol cnm rahatladım biraz
Hepsini denedim yinede yapmadı hemde 3 gundür deniyorum 1 kezde degil olsa yapardi heralde oyle cok huysuzlanmasida yok sadece anne sutu aliyor yarin doktora goturcem artik bosa fitil vermiyimDr bize kati yapmadigi sürece kabiz olmuyo dedi.bizimki 1 gun yapmasin cok huysuz oluyor.zeytinyagi iciriyorum .istemesemde kulak copune zeytinyagi surup uyariyorum poposunu.bana sacma gelio anne sutu alanin 10 gune kadar kaka yapmamasi normal diyolar .bi gun yapmasin neler çekiyoruz
Memnunum canım, öyle çok para vererek bisey almadık. 700 e babybee aldık.Ohhh miss bizim arabamız hala yok ben bi beğenip alabilsem bizde çıkacaz da yok hala karta veremedim senin markası ne memnun musun
Evet ablamin bebegi de ayniydi. Gazini cikariyor cok hareketli fakat kakayi yapamiyordu sonra bir yapti pir yapti her yer batti.kabiz da degilKızlar benim oglan 5 gundur kakasini yapmiyor zeytinyagini ben ictim cocuga bi damla verdim poposunu uyardim genede yapmiyor bi damla yapmis sadece dün oda kabiz degil bayagi cıvık olsa yapardi diye dusunuyorum bazen ama kafam karisti fitil vermek istemiyorum gazini çok guzel cikariyor bi problem yok boyle basina gelen var mi
Biz bariz cuma günü olacağız :)Kızlar bu hafta 3 aşısını olacaklar varmı?
Rota aşımızı olacagiz bu hafta biz
Şimdiden ateşsiz ağrısız geçer inşAllahÇarşamba günü olucaz biz canım. Aynı gün doktor randevumuzda var.
Ya buradaki hemşire mutlaka Perşembe günü olmalı demiş herhangi yan etkide doktora götürün diye demiş eşimeBiz bariz cuma günü olacağız :)
Artik bilet kullanmiyorum canm. Nasıl olsa fayda etmiyor. Yine gaz yine gaz.Him su an ne kullaniosn cnm
Burda üçünü birden vuruyorlarBiz pers günü iki bacaktan olduk bu pers verem olcaz koldan
Biz hafta sonu da ulaşabiliyoruz doktorumuza cnmYa buradaki hemşire mutlaka Perşembe günü olmalı demiş herhangi yan etkide doktora götürün diye demiş eşime
evet biz perşembe gideceğizKızlar bu hafta 3 aşısını olacaklar varmı?
Aa kesinlikle biz hep yukarı aşağı hareketler uyguladık ve baştan beri pilates topunda saniyede sakinleşip uykuya geçiyor :)Kızlar bebegimi slinge koyup dışarıda yürüyüş yapıyorum ve daha dışarı çıkar çıkmaz uyuyakaliyordu. Ben de biraz araştırdım ve bebekler bizim klasik yaptığımız sağa sola sallamaktan ziyade aşağı yukarı sallanmaktan hoşlanıyorlarmis. Anne karnında da benzer şekilde sallandiklari için o şekilde daha iyi sakinleşiyolarmis. Ben de denemeye başladım gerçekten de deli gibi ağlarken bile kucağıma alıp squat yapar gibi aşağı yukarı yaylaniyorum iki üç dk içinde sakinlesıp uykuya geçiyor. Ya da pilates topuna oturup yaylaniyorum daha az yorucu oluyor. İki gündür mucize gibi geldi bu yöntem bize. Gerçi sürekli böyle kendimce mucize yöntemler buluyorum iki gün sonra sıkılıyor bizim kız ama neyseBelki sizlerde de işe yarar bı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?