2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bugün kızımı eşime verdim, arabasıyla 4-5 saat gezdirdi, arada ben altını alıp emzirdim. O gezdirirken temizlik yaptım çok iyi geldi. Hem bizimki dışarıya çıktığı zaman huzurlu oluyor. Bol bol da güneş gördü, hava aldı.

Ne bileyim cnm hastalanmadan öncesini unuttum ana cidden unuttum kafa okadar gitti ki hatırlamıyorum kaç kez yapıyordu diye ama nedense sonrasın da hastaneden çıktık bana fazla gibi geldi demekki normal dr sordum normal dedi ama ben artık dr söylediklerine pek güvenmiyorum malum oğluma normal dedi neler geldi başımıza iyi bari cnm teşekkür ederim

Kızlar kanamam 45. Günlerde falan geçmişti. Bugün 53 günlüğüz. Değişik bi kanama olmuş, adet gibi degil. Lekelenme gibi ama miktarı lekelenmeden fazla. Koyu renk. Böyle bisey yaşayan oldu mu

Bizimkisi de günlük 4-5 civarı canım. Yapsın da, çok olması sorun değil benim için. Buraya kaç gündür yapmıyor ağlıyo diye yazan çok o yüzden şükrediyorum
Aynen cnm ben de görüyorum burda yapmayıp sıkıntı yaşayanları acaba çok mu diyorum sonuçta antibiyotik aldı günlerce iki çeşit o mu yaptı diye düşündüm dr normal demişti ben güvenmedim yine sormak istedim iyi ya annem tutturmuş bu çocuk çok kaka yapıyor yok kilo almaz bilmem ne diyor moralim bozuluyor şimdi kilo alımıyla ilgili henüz bilmyorum çünkü hastanede kilo kaybetti bir 15 gün açığımız da var yaklaşı 1 kilo gibi o nedenle şuan için ne durumdayız bilmiyorum anca kontrolünde belli olur kilo alımı ama saol cnm rahatladım biraz

Ohhh miss bizim arabamız hala yok ben bi beğenip alabilsem bizde çıkacaz da yok hala karta veremedim senin markası ne memnun musun

Önemli değil kuşum, sen öyle denileni takma. Bizimki günde 4-5 defa kaka yapiyo 10-15 kerede kusuyo. Ona rağmen 50 günde 2200 gram aldı. Endiselenme. Sagligi yerinde kuzucunun buna şükür

Hepsini denedim yinede yapmadı hemde 3 gundür deniyorum 1 kezde degil olsa yapardi heralde oyle cok huysuzlanmasida yok sadece anne sutu aliyor yarin doktora goturcem artik bosa fitil vermiyim

Evet ablamin bebegi de ayniydi. Gazini cikariyor cok hareketli fakat kakayi yapamiyordu sonra bir yapti pir yapti her yer batti.kabiz da degil

Aa kesinlikle biz hep yukarı aşağı hareketler uyguladık ve baştan beri pilates topunda saniyede sakinleşip uykuya geçiyor :)

Kızlar yarın bebeğim 70günlük olacak hala 2aylık aşıları yapılmadı. Geçen hafta da 3kez aradım sağlık ocağını.aşı gelmedi biz size haber vereceğiz deyip duruyorlar. Valla yarın da arayacağım hala bekleyin derlerse sayıp söveceğim artık.çocuk 2.5aylık olacak elinizde nasıl olmaz aşı ya. Sinir oldum. Zaten tedirginim ateş falan olmaz inş diye. Birde 10 gündür bugün ararlar yarın ararlar diye beklemekten panik oldum. Var mı aranızda bu kadar uzun süre aşı için bekleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…