- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.801
Ben e bebekten aldim 2 tane 1 kitap 1de hişirtıli oyuncak hamagin tepesine asiyorum 1 saate yakin onlara dokunmaya calisarak oyalaniyor tavsiye ederimKızlar bebekler için yumuşak kitaplar var farklı kumaşlarda fışır fışır olan falan falan işte anladınız siz. Ondan almayı düşünüyorum siz aldınız mı nereden aldınız
Allah Allah oyun halıları dönenceler filan hep öyle tepeden sallantili olunca bı zararı olduğunu hiç düşünmedim ben. Yerdeki şeylerle nasıl oynayacak ki ama daha dönemiyor emekleyemiyor sonuctaKızlar ilk aylarda göz için öğretmenim mobil yapmayın 6 ay bitsin sonra yapın demişti bende ondan halıyı yaptım bilginiz olsun.
Benimkide bazen aglio bazen guluoKızlar benim bebeğim uykuda bazen yüksek sesle ağlıyor böyle olanınız var mı ?
Biz bide misafir gelince cok guzel uyuyoBu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Yok canm 4lü değil tek geliyor. Modelini seçiyorsun satın alınırken.Çok iyi canım sağolasın. Peki 4 lü mü bu bir tane mi geliyor acaba. Ona göre bir kaç tane alacağım. Ebebekte 79 lira resmen. Hemde bu ingilizce
Lansinoh un gaz onleyici aparati yok ama yorumlari da cok guzel yazmislar. Dr. Brown alicam sanirim insallah memnun kalirimYok hic kullanmadim bastan ber dr brown. Gaz onleyici aparatida var bn baya memnun kaldim
Canım benim ki de gece 2 de uyanır sabah 8 e kadar aglardi. Sonra 50 . Gün civarı sanırım birden mucize gibi gece deliksiz uyumaya başladı. Emzirip geri koyuyorum kendi kendine uyuyor şu anda geceleri. Galiba bağırsak gelişimiyle alakalı. Bağırsak gelişimlerini tamamladilarmi gaz sıkıntısı bitiyor ve rahat uyuyorlar sanırım. Her bebeğin ki farklı zamanda olur muhtemelen. Sabret senin ki de yakındır merak etme. Biz şu anda sadece uykuya geçerken problem yaşıyoruz.Bu bebislerin uykusu ne zaman düzelir? Uyuduktan sonra hemen uyanmalari düzelir mi? Kafayi yiyecem. Sanki tek gaz sıkıntısı benim kız da. Sese de alışmıyor en ufak seste uyaniyor ama hastanede arabada uyuyor anlamadim gitti. Evde uyumuyor bu kız hava güzel olsa dışarı çıkaracam ama kış tıkıldık kaldık evin içinde. Bir de yeni bir huy edindi uykusu gelince ağlıyor avazi çıktığı kadar, sonra uyuyor hemen uyanip tekrar ağlıyor. Bizim gibi olan var mi?
Normal yani böyle olmasıBenimkide bazen aglio bazen guluo
İlk aylar iyi değil demişti ben de onun dediğini yapıyorum 2 ay sonra ancak mobili veririm şimdi perdeye asmışım öylece bakıyorAllah Allah oyun halıları dönenceler filan hep öyle tepeden sallantili olunca bı zararı olduğunu hiç düşünmedim ben. Yerdeki şeylerle nasıl oynayacak ki ama daha dönemiyor emekleyemiyor sonucta
Evet canı acımış gibi bağırdı bir kaç kez bende korktum hatta neden oluyor diye ama gaz sıkışması falan sanırım sık olmadı birdahaKızlar benim bebeğim uykuda bazen yüksek sesle ağlıyor böyle olanınız var mı ?
Ben nazara inanıyorum ve muhtemelen en çok ben deydiriyprum oğlana geçen çıldırmış gibi sustaramadım ağlamasını genellikle babasına okutturuyorum dualarını ben tekrar babası bi okudu sakinleşti uyudu çocuk herzaman olmasada nazarda etkileyebilirNedeni ne doktora götürsem mi.. bende alıp öpüyorum ayetel kürsi okuyorum bırakıyorum..
Çok güzel olmuş bayıldım hemen çaldım fikrini :) bence oyun halısından daha kullanışlı oyun alanı olmuş senin kiArkadaşlar oyun halısı almak yerine böyle basit bi düzenek yaptırdım ben eşime. Arka duvara da ayna takicam boydan boya. Çok eğleniyor şimdi altinda. Oyuncaklari filan sıkıldıkça değiştiricem. Bilerek büyük yaptırdım ileride ben de altına yatar birlikte oyuncaklara bakarak hikaye filan anlatırım diye düşünüyorum. Hatta zeka kartları, hayvan meyve kartları filan aldım onları zimbayla delip asıcam onlarla ilgili de konuşuruz
Senin bebiş ne kadar oldu uzanmaya başlamış maşallahBen e bebekten aldim 2 tane 1 kitap 1de hişirtıli oyuncak hamagin tepesine asiyorum 1 saate yakin onlara dokunmaya calisarak oyalaniyor tavsiye ederim
Çalın diye paylaştım zaten canim..:) zaten benim fikrim değil yabancı DIY sayfalarını geziyorum oralarda gördüm yapabileceğimiz şekle uyarladim sadece birazÇok güzel olmuş bayıldım hemen çaldım fikrini :) bence oyun halısından daha kullanışlı oyun alanı olmuş senin ki
yok ya korkulacak bi durum oldgunu sanmıyorum büyük kizimdada olurdu cunkuNedeni ne doktora götürsem mi.. bende alıp öpüyorum ayetel kürsi okuyorum bırakıyorum..
Kabak tatlsii gaza iyimi geliyo bayilirimCanım ben televizyon açıyorum uyuturken doğduğundan bu yana sesle uyuttum çünkü evde oğlumda var ses yapıyor ve oyun oynuyor bebek devamlı uyumak istiyor her uykuya geçirdiğimde oğluma sus sessiz oyna dememek için annem sayesinde sese alıştı oğlum kızım odada uyurken yanına oyuncak döküp oynuyor bağırıyor falan benim kızımda aynı uykusu gelince deli gibi ağlar 5 dk sonra uyanır devam gaz bizim çok kötüydü 5 gündür kendi çıkarıyor çok şükür bol bol kabak tatlısı ye seviyorsan tabi
Iz catlak ne ararsan var hamileyken cok belirgin değildi ama simdi görüntü ii degil vallaAyy bende çok endişeliyim hala geçmedi ne zaman geçer acaba göbekteki iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?