2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebekler için yumuşak kitaplar var farklı kumaşlarda fışır fışır olan falan falan işte anladınız siz. Ondan almayı düşünüyorum siz aldınız mı nereden aldınız
Ben e bebekten aldim 2 tane 1 kitap 1de hişirtıli oyuncak hamagin tepesine asiyorum 1 saate yakin onlara dokunmaya calisarak oyalaniyor tavsiye ederim

Kızlar ilk aylarda göz için öğretmenim mobil yapmayın 6 ay bitsin sonra yapın demişti bende ondan halıyı yaptım bilginiz olsun.
Allah Allah oyun halıları dönenceler filan hep öyle tepeden sallantili olunca bı zararı olduğunu hiç düşünmedim ben. Yerdeki şeylerle nasıl oynayacak ki ama daha dönemiyor emekleyemiyor sonucta

Biz
Biz bide misafir gelince cok guzel uyuyo

Canım benim ki de gece 2 de uyanır sabah 8 e kadar aglardi. Sonra 50 . Gün civarı sanırım birden mucize gibi gece deliksiz uyumaya başladı. Emzirip geri koyuyorum kendi kendine uyuyor şu anda geceleri. Galiba bağırsak gelişimiyle alakalı. Bağırsak gelişimlerini tamamladilarmi gaz sıkıntısı bitiyor ve rahat uyuyorlar sanırım. Her bebeğin ki farklı zamanda olur muhtemelen. Sabret senin ki de yakındır merak etme. Biz şu anda sadece uykuya geçerken problem yaşıyoruz.

Kızlar bebegimi slinge koyup dışarıda yürüyüş yapıyorum ve daha dışarı çıkar çıkmaz uyuyakaliyordu. Ben de biraz araştırdım ve bebekler bizim klasik yaptığımız sağa sola sallamaktan ziyade aşağı yukarı sallanmaktan hoşlanıyorlarmis. Anne karnında da benzer şekilde sallandiklari için o şekilde daha iyi sakinleşiyolarmis. Ben de denemeye başladım gerçekten de deli gibi ağlarken bile kucağıma alıp squat yapar gibi aşağı yukarı yaylaniyorum iki üç dk içinde sakinlesıp uykuya geçiyor. Ya da pilates topuna oturup yaylaniyorum daha az yorucu oluyor. İki gündür mucize gibi geldi bu yöntem bize. Gerçi sürekli böyle kendimce mucize yöntemler buluyorum iki gün sonra sıkılıyor bizim kız ama neyse Belki sizlerde de işe yarar bı deneyin.

Allah Allah oyun halıları dönenceler filan hep öyle tepeden sallantili olunca bı zararı olduğunu hiç düşünmedim ben. Yerdeki şeylerle nasıl oynayacak ki ama daha dönemiyor emekleyemiyor sonucta
İlk aylar iyi değil demişti ben de onun dediğini yapıyorum 2 ay sonra ancak mobili veririm şimdi perdeye asmışım öylece bakıyor

Nedeni ne doktora götürsem mi.. bende alıp öpüyorum ayetel kürsi okuyorum bırakıyorum..
Ben nazara inanıyorum ve muhtemelen en çok ben deydiriyprum oğlana geçen çıldırmış gibi sustaramadım ağlamasını genellikle babasına okutturuyorum dualarını ben tekrar babası bi okudu sakinleşti uyudu çocuk herzaman olmasada nazarda etkileyebilir

Çok güzel olmuş bayıldım hemen çaldım fikrini :) bence oyun halısından daha kullanışlı oyun alanı olmuş senin ki

Kabak tatlsii gaza iyimi geliyo bayilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…