2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Normal değil mi biz hiç hasta olmadık ilaçta kullanmadık anne sütü sadece ama 4-5 yapıyor bir günde çişi de iyi yapıyor
Ben ilaçtan ötürü oldu sandım ama sizlerde de varmış demekki normal annem işte beni de evhamlı yaptı zaten normal değilim artık herşeyi takar oldum şimdi tamamen endişeliyim birşey mi oldu aman öksürdü aman burnu tıkandı niye tıkandı kafayı yemezsem iyi tv izlerken bebeklerini topluluğa götürenleri görünce nasıl kızıyorum aslında normal olan birşey ben korktuğum için artık kalabalık kabusum oldu öyle bir hal aldım ki kimse evime gelmesin istiyorum ya grip olursa diyorum İnan bana hastalanmadan önce sakınmıyordum çok rahattım ne bileyim işte zamanla ben de düzelirim inş

Ben cogu seyi hepsiburadadan aldim canim. Bez haric aldigim hicbiseyden pisman olmadim. Yorumlari okuyarak siparis veriyorum. Hamileyken hepsini iyice arastirmistim
Aynen benim gibi yapmışsın ben de herşeyi ordan aldım bezi şuan minies kullanıyorum ben de memnunum ama araba konusun da emin olamadım

Ya akşamdan beri kızım çok kusuyor panik oldum biraz.bugün kakasını yapmadı bağırsak dolu ondan mı acaba.huzursuz da aynı zamanda. İnşallah hasta falan olmuyordur
Canim ayni durum bizdede oldu bi gece. Sabaha kadar emdikce kustu. Burnundan bile geldi cok korkmustum. Sabah kakasini yapti rahatladi yavrum. InsAllah seninde oyledir. Ama yinede bi dr una danis sen

Aynen benim gibi yapmışsın ben de herşeyi ordan aldım bezi şuan minies kullanıyorum ben de memnunum ama araba konusun da emin olamadım
Canım babybeenin baston var onu gördün mü bayagi güzel ve uygun duruyo. Ben o markayı bayagi sevdim. Küveti de ondan almıştık. Arabanın tekerlekleri sağlamlığı falan çok hoşumuza gidiyo. Beklediğimizden çok daha iyi cıktı

Yok cnm görmedim bi bakayım ona da bir kaç markanın baktım da çok pahalıydı uygun olanları da dandik olur diye almaya korkuyor insan o nedenle kararsız kaldım ama iyi bir marka almak en iyisi

h
Burda üçünü birden vuruyorlar
Aslında öyle zaten ama verem aşısını saatli ve ayda iki kere açıyoruz dedi pers saat 1e randevu veriyorum o saatte burda olursun dedi ebemız.
Bizde verem aşısı için bı hafta bekliyoruz şuan.inş aksilik olmazsa ayın 14ünde vurulacak
Çok iyi uzamış. Bizim 2.ay bittiğinde 9 cm uzamıştı. Bu hafta kontrolümüz var 3.ayımız doluyor bakalım merak ediyorum boyunu ve kilosunu.
Bizim minnoşda iki ayda 8cm uzamış 2200 de kilo almış çok şükür. Doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadece
Canim ayni durum bizdede oldu bi gece. Sabaha kadar emdikce kustu. Burnundan bile geldi cok korkmustum. Sabah kakasini yapti rahatladi yavrum. InsAllah seninde oyledir. Ama yinede bi dr una danis sen
buraya yazdıktan sonra yaptı kakasını çok şükür durdu kusması.aslında günlerce yapmadı değil ama normalde günde 5 jez falan yaptığı için bünyesi şaşırdı sanırım.birazda gaz huzursuz etti galiba.hasta olacak diye çok panikledim, hasta olmasın kuzularımız kıyamam hıc♥

Düzelirsin merak etme gayet normalsin kendini anormal davranıyormuş gibi hissetme biz şükür hiç hastalanmadık kötü bişey yaşamadık ama evham insanı yoruyor eşim annem çalışıyor hasta olmasınlar diye hasta olmasalar bile zorla grip ilacı falan içirdiğimi bilirim hormonlarımız falan da düZelmedi daha bana göre senin böyle olman çok normal canım az bişey yaşamadın bebişinin sağlıkla büyüdüğünü görünce evhamlarında geçecek

İki aylık aşımız yapıldı kolundakinin yara olması gerekiyordu daha tık yok.B ugün 5inci gün.Tutmadımı acaba yaa????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…