- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.881
Ben ilaçtan ötürü oldu sandım ama sizlerde de varmış demekki normal annem işte beni de evhamlı yaptı zaten normal değilim artık herşeyi takar oldum şimdi tamamen endişeliyim birşey mi oldu aman öksürdü aman burnu tıkandı niye tıkandı kafayı yemezsem iyi tv izlerken bebeklerini topluluğa götürenleri görünce nasıl kızıyorum aslında normal olan birşey ben korktuğum için artık kalabalık kabusum oldu öyle bir hal aldım ki kimse evime gelmesin istiyorum ya grip olursa diyorum İnan bana hastalanmadan önce sakınmıyordum çok rahattım ne bileyim işte zamanla ben de düzelirim inşNormal değil mi biz hiç hasta olmadık ilaçta kullanmadık anne sütü sadece ama 4-5 yapıyor bir günde çişi de iyi yapıyor
Çok iyi uzamış. Bizim 2.ay bittiğinde 9 cm uzamıştı. Bu hafta kontrolümüz var 3.ayımız doluyor bakalım merak ediyorum boyunu ve kilosunu.Kızlar bebekleriniz aylik kaç cm uzadi? Bizimkisi 45 günlükken 10 cm uzamış demisti doktor. Sizinkiler nasıl?
Biz carsamba gunu gidicez. 2 haftadir dua ediorum insAllah skintisiz atlatırız diye. Asilardan sonra atesi cikan oldumu?Kızlar bu hafta 3 aşısını olacaklar varmı?
Aynen benim gibi yapmışsın ben de herşeyi ordan aldım bezi şuan minies kullanıyorum ben de memnunum ama araba konusun da emin olamadımBen cogu seyi hepsiburadadan aldim canim. Bez haric aldigim hicbiseyden pisman olmadim. Yorumlari okuyarak siparis veriyorum. Hamileyken hepsini iyice arastirmistim
Canim ayni durum bizdede oldu bi gece. Sabaha kadar emdikce kustu. Burnundan bile geldi cok korkmustum. Sabah kakasini yapti rahatladi yavrum. InsAllah seninde oyledir. Ama yinede bi dr una danis senYa akşamdan beri kızım çok kusuyor panik oldum biraz.bugün kakasını yapmadı bağırsak dolu ondan mı acaba.huzursuz da aynı zamanda. İnşallah hasta falan olmuyordur
Iyi uzadı kuzum. Bugün eşimin iş arkadaşı geldi. Hiç 1,5 aylik gibi degil çok uzamış dedi tuhafıma gitti normal değil mi diyeÇok iyi uzamış. Bizim 2.ay bittiğinde 9 cm uzamıştı. Bu hafta kontrolümüz var 3.ayımız doluyor bakalım merak ediyorum boyunu ve kilosunu.
Bende çok korkuyorum TEK’im de nasıl yapcam bilmiyorumBiz carsamba gunu gidicez. 2 haftadir dua ediorum insAllah skintisiz atlatırız diye. Asilardan sonra atesi cikan oldumu?
Canım babybeenin baston var onu gördün mü bayagi güzel ve uygun duruyo. Ben o markayı bayagi sevdim. Küveti de ondan almıştık. Arabanın tekerlekleri sağlamlığı falan çok hoşumuza gidiyo. Beklediğimizden çok daha iyi cıktıAynen benim gibi yapmışsın ben de herşeyi ordan aldım bezi şuan minies kullanıyorum ben de memnunum ama araba konusun da emin olamadım
Bize de ilk vicol verdi hiç fayda etmedi ben oğlumda çoğu gaz damlasını dememiştim o yüzden o zaman en iyi gelen sab simplex di onu aldım kızıma biraz daha iyi geldiSab simpleks gaz damlası kullanan varmj memnubmusnz dr yeni yazdi vicolden fayda grmedim
Yok cnm görmedim bi bakayım ona da bir kaç markanın baktım da çok pahalıydı uygun olanları da dandik olur diye almaya korkuyor insan o nedenle kararsız kaldım ama iyi bir marka almak en iyisiCanım babybeenin baston var onu gördün mü bayagi güzel ve uygun duruyo. Ben o markayı bayagi sevdim. Küveti de ondan almıştık. Arabanın tekerlekleri sağlamlığı falan çok hoşumuza gidiyo. Beklediğimizden çok daha iyi cıktı
Yorumları iyi oku kuzum. Onlardan belli oluyorYok cnm görmedim bi bakayım ona da bir kaç markanın baktım da çok pahalıydı uygun olanları da dandik olur diye almaya korkuyor insan o nedenle kararsız kaldım ama iyi bir marka almak en iyisi
Aslında öyle zaten ama verem aşısını saatli ve ayda iki kere açıyoruz dedi pers saat 1e randevu veriyorum o saatte burda olursun dedi ebemız.Burda üçünü birden vuruyorlar
Bizde verem aşısı için bı hafta bekliyoruz şuan.inş aksilik olmazsa ayın 14ünde vurulacakKızlar yarın bebeğim 70günlük olacak hala 2aylık aşıları yapılmadı. Geçen hafta da 3kez aradım sağlık ocağını.aşı gelmedi biz size haber vereceğiz deyip duruyorlar. Valla yarın da arayacağım hala bekleyin derlerse sayıp söveceğim artık.çocuk 2.5aylık olacak elinizde nasıl olmaz aşı ya. Sinir oldum. Zaten tedirginim ateş falan olmaz inş diye. Birde 10 gündür bugün ararlar yarın ararlar diye beklemekten panik oldum. Var mı aranızda bu kadar uzun süre aşı için bekleyen
Bizim minnoşda iki ayda 8cm uzamış 2200 de kilo almış çok şükür. Doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadeceÇok iyi uzamış. Bizim 2.ay bittiğinde 9 cm uzamıştı. Bu hafta kontrolümüz var 3.ayımız doluyor bakalım merak ediyorum boyunu ve kilosunu.
buraya yazdıktan sonra yaptı kakasını çok şükür durdu kusması.aslında günlerce yapmadı değil ama normalde günde 5 jez falan yaptığı için bünyesi şaşırdı sanırım.birazda gaz huzursuz etti galiba.hasta olacak diye çok panikledim, hasta olmasın kuzularımız kıyamam hıc♥Canim ayni durum bizdede oldu bi gece. Sabaha kadar emdikce kustu. Burnundan bile geldi cok korkmustum. Sabah kakasini yapti rahatladi yavrum. InsAllah seninde oyledir. Ama yinede bi dr una danis sen
Ya biliyorum ama 10gün de biraz fazla değil miCanım bacaktaki aşılar oluyo ellerinde genelde ama kol aşısı gelmedi bize de daha. Bacağa haftaya yapacaklar, diğerini gelince yapacaklar. Asiyi onlar getirtmiyo. Onların elinde değil yani
Düzelirsin merak etme gayet normalsin kendini anormal davranıyormuş gibi hissetme biz şükür hiç hastalanmadık kötü bişey yaşamadık ama evham insanı yoruyor eşim annem çalışıyor hasta olmasınlar diye hasta olmasalar bile zorla grip ilacı falan içirdiğimi bilirim hormonlarımız falan da düZelmedi daha bana göre senin böyle olman çok normal canım az bişey yaşamadın bebişinin sağlıkla büyüdüğünü görünce evhamlarında geçecekBen ilaçtan ötürü oldu sandım ama sizlerde de varmış demekki normal annem işte beni de evhamlı yaptı zaten normal değilim artık herşeyi takar oldum şimdi tamamen endişeliyim birşey mi oldu aman öksürdü aman burnu tıkandı niye tıkandı kafayı yemezsem iyi tv izlerken bebeklerini topluluğa götürenleri görünce nasıl kızıyorum aslında normal olan birşey ben korktuğum için artık kalabalık kabusum oldu öyle bir hal aldım ki kimse evime gelmesin istiyorum ya grip olursa diyorum İnan bana hastalanmadan önce sakınmıyordum çok rahattım ne bileyim işte zamanla ben de düzelirim inş
Evet canım arkasından taze kan geldi benim ertesi güne .Kızlar kanamam 45. Günlerde falan geçmişti. Bugün 53 günlüğüz. Değişik bi kanama olmuş, adet gibi degil. Lekelenme gibi ama miktarı lekelenmeden fazla. Koyu renk. Böyle bisey yaşayan oldu mu
Kızarıklık vardı bizim yani vurduğu yer belli oluyodu. Yara hemen olmuyo canım. 6 8 hafta içinde kabuk tutuyo.İki aylık aşımız yapıldı kolundakinin yara olması gerekiyordu daha tık yok.B ugün 5inci gün.Tutmadımı acaba yaa????
İngnenin yeri belli sadece sanki olmiycak gibi tutmama ihtimalide varmış o kafa kurcalayan inşallah tutar yarası olur..Kızarıklık vardı bizim yani vurduğu yer belli oluyodu. Yara hemen olmuyo canım. 6 8 hafta içinde kabuk tutuyo.
Kac gun sonra yapti pekiEvet ablamin bebegi de ayniydi. Gazini cikariyor cok hareketli fakat kakayi yapamiyordu sonra bir yapti pir yapti her yer batti.kabiz da degil
Insallah yapar o zaman icimi rahatlattin :)Biz neredeyse Bi aydır 5günde bir kaka yapiyoruz.anne sütü aldiği için sadece doktor normal dedi. Ama 5 günü geçmedi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?