- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.901
Daha kavrayamiyor tabiki canim :) uzanip vuruyo sadece :)Maşallah canım bizimki daha uzanması tutması yok ondan merak etmiştim çıngırağı bile tutturamıyorum tepki veriyor tabiki ama uzanma alma isteği yok daha
3 gun olmustu bizimde ama su an 6. Gune girdik telas yaptim o yuzden ama olabiliyo sanirim :)canim benim bebek de 4gun yapmadi zeytinyagi icirdik 1cay kasigi.masaj yaptik yapmadi doktora gittik fitil verdi daha fitili vermeden kendisi yapti.simdi yine 3gun gecti yapmadi.
InsAllah skintisiz gecer canim. Esin yok mu yaninda?Bende çok korkuyorum TEK’im de nasıl yapcam bilmiyorum
Hadi gecmis olsun o zaman :)h
Aslında öyle zaten ama verem aşısını saatli ve ayda iki kere açıyoruz dedi pers saat 1e randevu veriyorum o saatte burda olursun dedi ebemız.
Bizde verem aşısı için bı hafta bekliyoruz şuan.inş aksilik olmazsa ayın 14ünde vurulacak
Bizim minnoşda iki ayda 8cm uzamış 2200 de kilo almış çok şükür. Doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadece
buraya yazdıktan sonra yaptı kakasını çok şükür durdu kusması.aslında günlerce yapmadı değil ama normalde günde 5 jez falan yaptığı için bünyesi şaşırdı sanırım.birazda gaz huzursuz etti galiba.hasta olacak diye çok panikledim, hasta olmasın kuzularımız kıyamam hıc♥
hepimiz inşaAllah canımAteşsiz ağrısız geçerirsiniz inşAllah
Kız aman ne acısı hiç yapmadığımız şey mi diyodum ama o ne beee! Gerdek gecesi bile böyle acı çekmedim. Ne alaka sezeryan oldum ben. Sanki küçülmüş gibi tövbe estafurullah inşallah hep böyle devam etmezYa bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayım
Asi yapılmasının belli bir süresi var canım. O süre içinde ne zaman gelirse ayarlayıp o gün yapıyorlar. Onların elinde olan birşey değil malesef. Kendimde sağlık ocağında çalıştım ordan biliyorum bende.Ya biliyorum ama 10gün de biraz fazla değil mi
Ayyy adet mı yaniiEvet canım arkasından taze kan geldi benim ertesi güne .
Canım bende tam nerelerdesin yazacaktım:) niye öyle aciyo anlamıyorum bende. Dikişlerden sanıyordum ama sezaryen olanlarda aciyo diyo. Anlamadim gittiKız aman ne acısı hiç yapmadığımız şey mi diyodum ama o ne beee! Gerdek gecesi bile böyle acı çekmedim. Ne alaka sezeryan oldum ben. Sanki küçülmüş gibi tövbe estafurullah inşallah hep böyle devam etmez
Ins bu iyi gelir cnm bizedeBize de ilk vicol verdi hiç fayda etmedi ben oğlumda çoğu gaz damlasını dememiştim o yüzden o zaman en iyi gelen sab simplex di onu aldım kızıma biraz daha iyi geldi
Ay ne guzelmis besikleri yanlis yapiolarAa kesinlikle biz hep yukarı aşağı hareketler uyguladık ve baştan beri pilates topunda saniyede sakinleşip uykuya geçiyor :)
İki türlü varmış biz 3ve 5. ayda yapılanı tercih ettik.Rotayi da 2.ay asilariyla birliktemi yaptirdiniz kizlar ne zaman yaptiriliyor
Bizimki de 3 ve 5.ayda yapılacak.Rotayi da 2.ay asilariyla birliktemi yaptirdiniz kizlar ne zaman yaptiriliyor
Bazilarinda yara izi 4.ve 5.aylarda cikabiliyormus.İki aylık aşımız yapıldı kolundakinin yara olması gerekiyordu daha tık yok.B ugün 5inci gün.Tutmadımı acaba yaa????
Canım sabun yerine gliserin fitil alsana zararsız ben onla yaptırdım jiletle kazıyıp inceltip kısaltıp sonra kullanıyorsun daha sağlıklı çok ucuzMinik bebis in bebeği kakasını yapamıyordu die yorum yapmıştım fikir vermiştim ondan sonra benim oğlanda yapmamaya başladı 12 gün bekledim sabunla yaptırdım birilerine fikir vermeye gelemiyoruz bizi buluyor malesef şimdi iki günde bir sabun yardımıyla yapıyoror Drumuz zeytin yağı vermemizi önerdi bir çay kaşığı falan onuda yapmadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?