2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canim benim bebek de 4gun yapmadi zeytinyagi icirdik 1cay kasigi.masaj yaptik yapmadi doktora gittik fitil verdi daha fitili vermeden kendisi yapti.simdi yine 3gun gecti yapmadi.
3 gun olmustu bizimde ama su an 6. Gune girdik telas yaptim o yuzden ama olabiliyo sanirim :)

Minik bebis in bebeği kakasını yapamıyordu die yorum yapmıştım fikir vermiştim ondan sonra benim oğlanda yapmamaya başladı 12 gün bekledim sabunla yaptırdım birilerine fikir vermeye gelemiyoruz bizi buluyor malesef şimdi iki günde bir sabun yardımıyla yapıyoror Drumuz zeytin yağı vermemizi önerdi bir çay kaşığı falan onuda yapmadım daha.

Hadi
Hadi gecmis olsun o zaman :)

Ya bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayım
Kız aman ne acısı hiç yapmadığımız şey mi diyodum ama o ne beee! Gerdek gecesi bile böyle acı çekmedim. Ne alaka sezeryan oldum ben. Sanki küçülmüş gibi tövbe estafurullah inşallah hep böyle devam etmez

Canım bende tam nerelerdesin yazacaktım:) niye öyle aciyo anlamıyorum bende. Dikişlerden sanıyordum ama sezaryen olanlarda aciyo diyo. Anlamadim gitti

Kaka konusunda müdahale etmeyeceğim oğluma. Tabi yapmasi yaklaşınca ikinma ve biraz kusma oluyor. Olsun. En son pazartesi yapmıştı bir de dün yaptı. Sadece sabah akşam karnına düzenli masaj yapacağım aksatmadan. Güya doktor uyardı da ne oldu yapmadı yine. Ablam da 10 güne kadar elleme çocuğu bı rahat bırak dedi.

Kızlar önceleri sabah kalktıgımızda bezimiz dolu çiş olurdu. Simdi pekbişey olmuyor . Eskıye göre baya baya iştahsızız tabi bundan kaynaklanıyo. Günde 3-5 kere kaka yapıyor azlı çoklu . Kaka sayısındanda bebek doyuyo dıyebılır mıyız

Canım sabun yerine gliserin fitil alsana zararsız ben onla yaptırdım jiletle kazıyıp inceltip kısaltıp sonra kullanıyorsun daha sağlıklı çok ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…