- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.921
Müdahale edilecek bir durum yok zaten canım ne güzel haftada iki kez fitilsiz kendi isteği ile ıkınarak yapmış daha ne olsun benim kızım hiç yapamıyordu bağırsak röntgeninde çıktı bağırsaklar full dü doktor bi ilaç verdi içirdik 4 bez doldurdu akşama kadar çocuk nasıl dayanmış anlamadıkKaka konusunda müdahale etmeyeceğim oğluma. Tabi yapmasi yaklaşınca ikinma ve biraz kusma oluyor. Olsun. En son pazartesi yapmıştı bir de dün yaptı. Sadece sabah akşam karnına düzenli masaj yapacağım aksatmadan. Güya doktor uyardı da ne oldu yapmadı yine. Ablam da 10 güne kadar elleme çocuğu bı rahat bırak dedi.
Bizde aynıyız canım 13 şubatta açılıyor aşı dediler 73 günlük olucazKızlar yarın bebeğim 70günlük olacak hala 2aylık aşıları yapılmadı. Geçen hafta da 3kez aradım sağlık ocağını.aşı gelmedi biz size haber vereceğiz deyip duruyorlar. Valla yarın da arayacağım hala bekleyin derlerse sayıp söveceğim artık.çocuk 2.5aylık olacak elinizde nasıl olmaz aşı ya. Sinir oldum. Zaten tedirginim ateş falan olmaz inş diye. Birde 10 gündür bugün ararlar yarın ararlar diye beklemekten panik oldum. Var mı aranızda bu kadar uzun süre aşı için bekleyen
Benimki de uyurken kıkır kıkır gülüyor :)))benimkide uykusunda ağlıyor dua okuyorum elimi yüzüne koyuyorum susuyor
Kahkaha attım:)))Eki Görüntüle 2234378 Kendimi gördüm sandım
Yara olması gerekiyor diye birşey yok ki. Oladabilir olmayadabilir. Bizim de olmadı.İki aylık aşımız yapıldı kolundakinin yara olması gerekiyordu daha tık yok.B ugün 5inci gün.Tutmadımı acaba yaa????
Ya 2 ve 4. aylarda yada 3 ve 5. aylarda iki doz olarak yapılacak. Biz 3 ve 5’te yaptıracağız.Rotayi da 2.ay asilariyla birliktemi yaptirdiniz kizlar ne zaman yaptiriliyor
Şu an piyasadaki ennn güzel araba chicco liteway plus. Kesinlikle travel almaOhhh miss bizim arabamız hala yok ben bi beğenip alabilsem bizde çıkacaz da yok hala karta veremedim senin markası ne memnun musun
İlk gördüğümde öyle bi gülmüşüm ki oğlum odasından geldi ne oldu diye :)))))))Kahkaha attım:)))
Biz aşılarını doktorunda yaptırıyoruz. Ücretsiz zatenKızlar yarın bebeğim 70günlük olacak hala 2aylık aşıları yapılmadı. Geçen hafta da 3kez aradım sağlık ocağını.aşı gelmedi biz size haber vereceğiz deyip duruyorlar. Valla yarın da arayacağım hala bekleyin derlerse sayıp söveceğim artık.çocuk 2.5aylık olacak elinizde nasıl olmaz aşı ya. Sinir oldum. Zaten tedirginim ateş falan olmaz inş diye. Birde 10 gündür bugün ararlar yarın ararlar diye beklemekten panik oldum. Var mı aranızda bu kadar uzun süre aşı için bekleyen
Benimkide chicco liteway müthiş bir araba oğlumdan kaldı kılıfı komple çıkıyor güzelce yıkattım içinin kışlık tulumu var onu taktım üstünün yağmurluğu var onuda geçirdim çocuğun üşüme rüzgar alma olasılığı hiç Yok evde beşiğinde gibi gezer ayrıca sadece baston olup tam yatabilen ve katladığında azıcık yer kaplayan tek araba güzelce hazırladım kapalı olan balkonumda evim asansörlü asansörden inince merdivende Yok önümüzdeki ay beni kimse tutamazŞu an piyasadaki ennn güzel araba chicco liteway plus. Kesinlikle travel alma
Canım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallahCanım bende tam nerelerdesin yazacaktım:) niye öyle aciyo anlamıyorum bende. Dikişlerden sanıyordum ama sezaryen olanlarda aciyo diyo. Anlamadim gitti
İnş cnm çünkü bu şekilde olmak insanın kendine zarar belki ilk çocuk diye böyle diyorum bazen hamileliğim de çok güzel geçmedi benim 5 ay istisnasız kustum sonrasın da enfeksiyonla uğrarım şükür 9 ayda doğdu ama benim burnumdan geldi dışarı doğru düzgün çıkmadım hep evdeydim ozman başladı psikolojim bozulmaya Doğunca rahatladım derken başımıza neler geldi hamdolsun evimizdeyiz inş hepimiz sağlıkla büyütürüz yavrularımızı da bu halden bir an önce kurtuluruz rahat anneler oluruzDüzelirsin merak etme gayet normalsin kendini anormal davranıyormuş gibi hissetme biz şükür hiç hastalanmadık kötü bişey yaşamadık ama evham insanı yoruyor eşim annem çalışıyor hasta olmasınlar diye hasta olmasalar bile zorla grip ilacı falan içirdiğimi bilirim hormonlarımız falan da düZelmedi daha bana göre senin böyle olman çok normal canım az bişey yaşamadın bebişinin sağlıkla büyüdüğünü görünce evhamlarında geçecek
Hadi ya sen de onu mu aldın ?Şu an piyasadaki ennn güzel araba chicco liteway plus. Kesinlikle travel alma
Rotadan baska ozel asi yaptircakmsn cnmYa 2 ve 4. aylarda yada 3 ve 5. aylarda iki doz olarak yapılacak. Biz 3 ve 5’te yaptıracağız.
Evet canm hepsini yaptıracağım. Tam olarak neler var bilmiyorum doktorumuz zamanı geldiğinde bilgilendirecek. Menenjit falan var bildiğim kadarıyla.Rotadan baska ozel asi yaptircakmsn cnm
Cok tatlisiniz masallah cnm bebek ne kadarlik oldu cok guzel suslemissiniz masayi da.bn de arkadaşlarıma ayri akrabalara ayri yapayim diyorum.kuran felan okundumu naptinizCanım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah
Him bizim drlar bisey demio daEvet canm hepsini yaptıracağım. Tam olarak neler var bilmiyorum doktorumuz zamanı geldiğinde bilgilendirecek. Menenjit falan var bildiğim kadarıyla.
benimki henüz,sadece tebessüm ediyor kıkırdamaya nezaman başlar acaba :) senin bebiş ne kadarlik bu arada sütun geldi mi canimBenimki de uyurken kıkır kıkır gülüyor :)))
kızlar nerde yasıyosunuz,siz büyükşehirlerdemi.acaba buyuksehirlerdemi sorun oluyor bizim buralarda hiç sıkıntı olmuyor asi konusunda.kardesim istanbulda oda bir türlü bebeğinin aşılarını zamanında yaptiramiyor sürekli geç kalıyor sağlık ocagiBizde aynıyız canım 13 şubatta açılıyor aşı dediler 73 günlük olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?