2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Müdahale edilecek bir durum yok zaten canım ne güzel haftada iki kez fitilsiz kendi isteği ile ıkınarak yapmış daha ne olsun benim kızım hiç yapamıyordu bağırsak röntgeninde çıktı bağırsaklar full dü doktor bi ilaç verdi içirdik 4 bez doldurdu akşama kadar çocuk nasıl dayanmış anlamadık

Bizde aynıyız canım 13 şubatta açılıyor aşı dediler 73 günlük olucaz

Biz aşılarını doktorunda yaptırıyoruz. Ücretsiz zaten

Şu an piyasadaki ennn güzel araba chicco liteway plus. Kesinlikle travel alma
Benimkide chicco liteway müthiş bir araba oğlumdan kaldı kılıfı komple çıkıyor güzelce yıkattım içinin kışlık tulumu var onu taktım üstünün yağmurluğu var onuda geçirdim çocuğun üşüme rüzgar alma olasılığı hiç Yok evde beşiğinde gibi gezer ayrıca sadece baston olup tam yatabilen ve katladığında azıcık yer kaplayan tek araba güzelce hazırladım kapalı olan balkonumda evim asansörlü asansörden inince merdivende Yok önümüzdeki ay beni kimse tutamaz

Canım bende tam nerelerdesin yazacaktım:) niye öyle aciyo anlamıyorum bende. Dikişlerden sanıyordum ama sezaryen olanlarda aciyo diyo. Anlamadim gitti
Canım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah

Eklentiler

• CF62A279-8A87-4D33-AFFC-1FB21DB686F4.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 102
İnş cnm çünkü bu şekilde olmak insanın kendine zarar belki ilk çocuk diye böyle diyorum bazen hamileliğim de çok güzel geçmedi benim 5 ay istisnasız kustum sonrasın da enfeksiyonla uğrarım şükür 9 ayda doğdu ama benim burnumdan geldi dışarı doğru düzgün çıkmadım hep evdeydim ozman başladı psikolojim bozulmaya Doğunca rahatladım derken başımıza neler geldi hamdolsun evimizdeyiz inş hepimiz sağlıkla büyütürüz yavrularımızı da bu halden bir an önce kurtuluruz rahat anneler oluruz

Canım mevlüdüm vardı dün aman bi telaşe bi telaşe atlattık çok şükür allaha. Kabul etsin inşallah
Cok tatlisiniz masallah cnm bebek ne kadarlik oldu cok guzel suslemissiniz masayi da.bn de arkadaşlarıma ayri akrabalara ayri yapayim diyorum.kuran felan okundumu naptiniz

Bizde aynıyız canım 13 şubatta açılıyor aşı dediler 73 günlük olucaz
kızlar nerde yasıyosunuz,siz büyükşehirlerdemi.acaba buyuksehirlerdemi sorun oluyor bizim buralarda hiç sıkıntı olmuyor asi konusunda.kardesim istanbulda oda bir türlü bebeğinin aşılarını zamanında yaptiramiyor sürekli geç kalıyor sağlık ocagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…