2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Müziğiniz ne canımm

Ya bu 7-8 saatlik aralıksız gece uykularına ne zaman geçtiniz

Canm sabahları bazen 8-8:30 bazen 10-10:30 kafasına göre:) ama geç kalkması işime gelmez çünkü 2 hafta sonra işe başlıcam sabahın köründe evden çıkacağız.

Büyük banyomun olmasını kızımı ayaklı küvette her akşam yıkamayı çok isterdim ya
Canm bizim banyo aslında çok büyük değil. Sadece o küvet ayağı ve eşim ve ben sıkışarak sığıyoruz. İşimiz bitince toplayıp kenara koyuyoruz. Sürekli açık durmuyor yani.

Canm sabahları bazen 8-8:30 bazen 10-10:30 kafasına göre:) ama geç kalkması işime gelmez çünkü 2 hafta sonra işe başlıcam sabahın köründe evden çıkacağız.
Ah canım ya ben de 15 Nisan da başlayacağım daha zaman var ama şimdiden nasıl bırakacağım diye düşünüyorum hep aklımda, kaynanam da çok mama vermeyi seviyor ben süt izni kullanmak istiyorum eve emzirmeye gelince yavrum tok olursa emmek istemez diye düşünüyorum kara kara

Kızlar bebeğimin kafasının omurilik soğanı kısmı böyle çıkıntılı sizinkilerde öylemi?

İyi geceler kızlar şu an ogluşum koyuncagızımda yatıyor. Bizde Bi uyuduk mu bir kez uyanıyoruz oda genellikle babamız işe giderken çok şükür oglum sabaha kadar uyur. Sabahta uyanıp yatakta kendi kendine oynuyor gülüyor annecini uyandırmadan :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…