2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım toplam 40gün rapor hakkımız var diye biliyorum tek hekim en fazla 20gün verebiliyor heyet dışında tek hekim ya da değil toplam 40günden fazla alamazsın diye biliyorum ama yanlışım mı var

Erkenden kapattim ışığı alışır inşallah erken uyumaya :)
Canm ben banyo yaptırarak çok rahat uykuya geçiriyorum. Eğer zor olmayacaksa sen de akşamları yıkayıp yatırmayı deneyebilirsin. Bir de ben gündüzleri gece yatacağı yatakta yatırmıyorum. Ana kucağında, koltukta, bizim yatağın üzerinde falan uyutuyorum. Ama akşamları banyo yapıp uyku müziği açıldığında ve yatağına yatırdığımızda biliyor ki gece uykusu saati geldi.

Kaç kez okudum yazmadım ama helal olsun sana canım biz 3 veya 4 güne bir yıkıyoruz maalesef. Biraz da kış diye tedirginim. Bahar olunca yaptırırım sanırım :) ben gündüz de kendi yatağına koyuyorum genelde uyuyor sıkıntı yok ama geceleri 12 buçuk 1 i buluyordu bazen uyuması ama şimdi ışığı kapatınca 15 dk önce uyudu. Bakalım sabah nasıl olacak. Sabah kaçta uyanıyor peki :) bizimki 8 veya 8 buçukta uyanıyor genelde sonra dalsa bile sadece yarım saat daha uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…