2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gece hiç mi uyanmıyor maşallah siz baya 6-7 aylık bebek seviyesine atlamışsınız :)

Dün arkadaşımın oğluna süt anne oldum güzel değişik bir duygu.sütüm okadar çok değil ama yardımcı olmak istiyorum çaresizlik zor Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.Herşeyde üst üste geliyor.Göğüs ucunun olmaması acemi olması,kalkanı kabul etmemesi,mamayı yememesi.Şimdi kalkıp bol bol yiyip sıvı tüketip sütü ççoğaltmam lazım yarın için.Arkadaşıma dua edermisiniz kızlar biran önce herşey yoluna girsin die.

Haklsn benmde kafam karisik sen ne yapmayi dusunuyosun cnm

Bende agliyor icim gidiyor rabbim onlarin acısını yasatmasin amin. Piyanolu bende alcm cok merk edyrm ilk tepkjsj ne olck hemen kamerays cekerm zaten

Yemez olaydım nohutu bebe çatlıcak çok kötüyüm eşime bişey diyemedim ne oldu deyip duruyor çok kötü ya
Yavrum yaş. Benim oğlum kesin çok rahatsız olur. Bir de 4 hafta erken doğdu o yüzden hala rahat yiyemiyorum . İnşallah bir an önce bağırsakları gelişimini tamsmlar

Dün bile bu kadar çıkmamıştı ateşi 38 i gördük kızlar asla durmuyo sürekli mızıklıyor kafayı yicem saatlerdir sıyırdım resmen

Kızlar benim bebiş 9 gündür sulu ve sümüksü kaka yapıyor. Günde 1 defa yapıyordu 10 defa yapmaya başladı. Ama hergün değil 1 gün 3 tane, diğer gün 10 tane. İshal mi değil mi anlamadım. Hemşireye gösterdim kakasını aşı yaptırırken gayet normal biraz daha üşütmemeye dikkat et dedi. Huzursuz değil sıvı kaybı yok ateş yok. Gülüp duruyor. Uykularını rahat uyuyor. Doktora da götürmeye korkuyorum tekrar hastaneye yatıracaklar diye. Sizce ne yapmalıyım? Karnı çok fazla şişiyor. Ama başka hiçbir sıkıntısı yok.

Heyet raporu 20 gunun ustundeki rapor oluyor bir aydan fazla da olabilir az da ama her brans uzun sure heyet veremiyor. Bana 30 gunluk verdi. Fazla da verebilirdi
Anladım teşekkür ederim uygun branşı bulup almak lazım o halde

Dün bile bu kadar çıkmamıştı ateşi 38 i gördük kızlar asla durmuyo sürekli mızıklıyor kafayı yicem saatlerdir sıyırdım resmen
Bizde aynı durumdayız ateşi yok ama aşırı huysuz . k saattir bir çocuk en azından yorulup gözünü kırpmaz mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…