2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sümüksü şeyler var mı benimkinde onlar da var. Ay inşallah hasta falan değildir çok korkuyorum
Canım hasta değil ama sık oluyorsa alerjisi olabilir . İstersen mukuslu yapınca birkaç fotoğraf çek elinde olsun doktoruna sor. Bu arada benimkinde de o tanecikler oluyordu ben süt ürünleri ni bırakınca hiç olmadı . Tabi ne kadar sık yapıyor bebeğin bu da önemli.

24 saat içerisinde en fazla 10 defa yaptı. Genellikle anne sütü aldığı zaman yapıyor.

Kizlar aklima ne takildi subatta 3lu asi olduk ya martta da rota yaptirinca arada 1 ay olucak subat 28 cekiyo bunu dikkate alicaz demi. 7subat asiydi rota 10 yada 11 mart olmali degil mi sizler nasil hesapladiniz.
Öyle arada tamı tamına 30 gün olmasına gerek yok canm. Bir kaç gün oynayabilir. Şubatın 28 çekmesini dikkate almadı doktorumuz.

Kızlar koton kids siparişlerim geldi bayıldımmmm. Kalitesi kumaşı desenleri nefis. Çok da ucuza aldık :)

Eklentiler

• 3BF76270-7294-48A5-9C20-E81CCD17583A.webp
    58 KB · Görüntüleme: 65
  • 3D298763-B532-4AF8-AC1E-1A32FB7C3048.webp
    158,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 0F9FE6FB-871B-4EFD-A7C9-6AF4A3CA23BE.webp
    157,5 KB · Görüntüleme: 63
1 aylık aşıyı 17 ocakta ikinciyi 15 şubat rota içinde 3 mart dedi.
Ben de arada tam 30 gün olmalı diye biliyordum. Kayseride özele bi dr a gittik bebeğim hastalandığında ona sordum. Dedi ki ağızdan verilen aşılar arasında 30gün olmalıymış mesela 3.ayda mart 3te rota olmuşsa 4.aydaki çocuk felci aşısında tam 30gün ara olmalıymış

Sende mi sunnet yaptiracaksin cnm. Sakin halkali yaptirma en iyisi dikisli olani.
İznim salı günü bitiyor 20günde rapor alabilirsem rapırluyken halledelim istiyorum sonra bi daha izin alamayabilirim. Bir de hareketlenmeden yaptıralım dönünce falan o aparat canını acıtmasın. Tek korkum suda oturması gerekiyor ya inşallah üşümez

Kızlar koton kids siparişlerim geldi bayıldımmmm. Kalitesi kumaşı desenleri nefis. Çok da ucuza aldık :)
cidden çok güzelmiş yaaa bayıldım bende istiyorum ama ben alamam kiiii büyük kızımdan kalan kiyafetleri var anneannesi desen sürekli alıyor ev çamaşır dolu nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım güle güle sağlıkla giysin prenses

Cnm tavsiyem iyi bir cocuk cerrahina goturmen o zaten dikisli sunnet yapacaktir. Halkali olanin zararlarını internetten arastir tekrar derinin uzamasida soz konusu. Suya oturma gibi bisey soz konusu olmadi bizde . ankaradaki cok iyi bir profa yaptirdik bence sunnet cok onemli o hicbisey yapmaniza gerek yok gunluk hayata devam dedi.

Canım toplam 40gün rapor hakkımız var diye biliyorum tek hekim en fazla 20gün verebiliyor heyet dışında tek hekim ya da değil toplam 40günden fazla alamazsın diye biliyorum ama yanlışım mı var
40 gün tek hekim rapor hakkı var. Tek hekim en fazla 10 gün, toplamda 20 gün verebiliyor. Heyetin sınırı yok am 3 hekim imzalaması gerekiyor özelde, devlet için nasıl bilemiyorum.

Kızlar birkaç yerde okudum bu mama sandalyesi çok iyiymiş alırsanız indirimde bana iki tane lazım ucuz arıyorum o yüzden alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…