2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eki Görüntüle 2238497 Kızlar birkaç yerde okudum bu mama sandalyesi çok iyiymiş alırsanız indirimde bana iki tane lazım ucuz arıyorum o yüzden alamıyorum
Ya ben sabahtan beri bunu almaya çalışıyorum ama hata veriyor alamıyorum. Diğer renkleri kalmamış zaten. Bu da hata veriyor. Ben de 3 mama sandalyesi alıcam buarada. Annemin ve kvnin evine de birer tane almam gerek. Diğer ikisini ikea alıcam.

Kızlar Bebeğimi minderin üstüne koydum gittim su alıp gelmeye baktım yuvarlanıp düşmüş ağlıyor.. sizinkiler de böyle yapıyormu çok korktum

Reactions: 114
Lalekiran canım, bebeğinin kilo alımı iyiysse bence uykuya da ihtiyacı var. Kendi kaç saatte kalcak bi beklesene belki 4-5 saatte kalkıcak. Kalkmazsa bence en azından bir sefer bırak bi 5 saat uyusun seninde uykuya ihtiyacın var onunoolduğu kadar.

Canım güncelleme yapınca hata vermiyo. Bende iki kere hata vermişti uygulama. Güncelledim düzeldi. Bi de öyle dene istersen

Stokta yok diyor canım belki mağazadan bulursun kapışa gitmiştir

Yerdeydi şükür birşey olmadı minder yüksek değil nasıl öyle oldu anlayamadım.. ben yanındayken kendini çevirmez anlam veremedim
Canım benim kızım 3aylık oldu dün. Yaklaşık 2haftadır dönmeye başladı. Küçük bebek dönmez diyorlar ama öyle bir şey yok, bebekten bebeğe değişiyor. Çok dikkat etmek gerekiyor, koltuktan da düşebilirdi bak çok şükür yerdeymiş.. Allah korusun.. Biz de kaç kere yaşadık, kucağımdan atıyordu iki kere kendini

Döndüğünü hiç görmedim ilk kez başıma geldi artık daha dikkat ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…