2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Döndüğünü hiç görmedim ilk kez başıma geldi artık daha dikkat ederim..
Çok şükür yerdeymiş canım. Ben de ilk döndüğünde şaşırmıştım ama annem hep derdi küçük diye dönmez sanma, tedbir almadan bırakma diye :) Hareketlenmeye başlamış senin kuzucuk da annesi :)

Ben ilk oğluma klamplı yaptırdım çok düzgün oldu gayet de memnunum çocuk cerrahi yaptı. Hem halkalıda az kesme çok kesme pipiye zarar verme gibi bişey olmuyor. Hem de şekil olarak çok daha düzgün oluyor. Yine de teşekkür ederim fikrin için

40 gün tek hekim rapor hakkı var. Tek hekim en fazla 10 gün, toplamda 20 gün verebiliyor. Heyetin sınırı yok am 3 hekim imzalaması gerekiyor özelde, devlet için nasıl bilemiyorum.
İşte heyetin sınırı yok. Normal rapor senede en fazla 40gün. Heyet raporunu da tanıdık biri olmayınca vermezler ki

Maşşallah diyim kuzucuğuma şaşırtı beni ya koltuğa bıraksaydım şimdi çok ağlardı Allahtan aklıma geldi yere koydum.. benim kız zayıf ama çok haraketli sürekli oyun oynuyoruz belki ondandır.. ama çok mutlu oldum bunu günlüğüne. Yazacağım ilk çocuğun mu senin pıtırcığın.

Eki Görüntüle 2238497 Kızlar birkaç yerde okudum bu mama sandalyesi çok iyiymiş alırsanız indirimde bana iki tane lazım ucuz arıyorum o yüzden alamıyorum
Kızlar tavsiyem basit bi mama sandalyesi alın hem az yer kaplasın hem de mama sandalyesinde pek oturmuyorlar o kadar verilen paraya yazık olmasın. Hesabını bilen annede görmüştüm a 101 de şokta english homeda 50-60arası var ben olsam onlardan alırdım. Büyük bir mama sandalyesi almış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum

Maşallah maşallah oyun oynamanın çok faydası oluyordur tabi. Yine de çocuktan çocuğa değişiyor ya, bir arkadaşımın oğlu kırkı çıkmadan tam dönebiliyordu. Bebekliğinden belliydi yani büyüyünce de çok hareketli bir çocuk oldu

Evet canım ilk çocuğum benim bizim kız da zayıf belki ondandır, cadı da biraz, profil fotoğrafımda uyurken anlaşılmıyor pek

aynen çok yer kaplıyor ve sıkılıyorlar fazla oturmuyorlar. kızım 1 buçuk yaşına kadar anca oturabildi çok sıkılırdı ve inanılmaz yer kaplıyor mutfağım müsait olmasına rağmen ben çok kes katlayıp koyduğum halde ayağımı çok çarptım
bence en mantıklısı bu

https://www.e-bebek.com/baby-plus-eglenceli-tilki-mama-sandalyesi-p-byp6/
yani bu tür mama sandalyesi. hem sizinle birlikte masada oturmayı yemeği öğreniyor. çocuklar daha çok görüp de öğreniyorlar.

Ben de banyoya sokup yıkayabileceğim bişey almayı düşünüyorum, nasıl olsa her tarafı yemek olacak

Burada 2 a101 e gittim kalmamışti. :/ sinir oluyorum çok az getiriyorlar. Bugünde şok a biraz daha pahalısı gelecekti. Bende oglumda pahali almistim annemde evine katlanandan almıştı, ikisini de sattim sonra keske biri dursaydi cok iyi olurdu şimdi.

Tecruben varmis zaten cnm daha iyi bilirsin o zmn

tabi ki süt alerjisi varsa diyet dışında bir şey yok. o farklı bir konu. ben tamamen gazdan bahsediyorum ve biogaia kullanalı bir hafta oldu gayet memnunum oğlum rahat hala çok şükür. ve ilk gelen süt çocukların su tüketimi için iyi olduğunu biliyorum. susuzlukları için önemli kısım o. ilk gelen sütün tamamını sağıyorsan eğerki bu ileride sıkıntı çıkarmasın canım bir kaç doktora daha sor bence

Bizde aynı durumdayız ateşi yok ama aşırı huysuz . k saattir bir çocuk en azından yorulup gözünü kırpmaz mı..
Sabaha karşı 4 te hala uyanıktık kaçta uyuduk bilmiyorum bayılmışım hala huysuz emzik vereyim dedim kustu ilk defa hiç kusmamıştı şimdiye kadar. Şimdi emzirirken yine kustu emzikten bi süre sonra kussa neyse emerken kustu anlamadım. Çok moralim bozuk

Banyoda olsaydı daha kolay olurdu benim evimin hiç bir yerinde sürekli kurulu vaziyette kalacağı bi alan yok malesef çok küçük evim.yatak odamın mobilyasını bile sığsın diye özel yaptırmıştık

benimki bugün 64 gunluk.bizde bronşitten 10 gün yattık hastanede ama onla alakalı olacağını sanmıyorum son 1 haftadır filan var çünkü bu cok kaka yapma olayi..hastaneden çıkalı 1 ay i geçti
Cnm bizde aynı şekilde yattık bronşiolit olmuştu çıktıktan sonra kaka sayısı fazla oldu sanki ya da bana öyle geliyor bilmyorkm dr normal demişti ben de üstelemedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…