- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #51.781
Çok şükür yerdeymiş canım. Ben de ilk döndüğünde şaşırmıştım ama annem hep derdi küçük diye dönmez sanma, tedbir almadan bırakma diye :) Hareketlenmeye başlamış senin kuzucuk da annesi :)Döndüğünü hiç görmedim ilk kez başıma geldi artık daha dikkat ederim..
Aynen canım koşarak kaçıyoruz resmen işimiz bitince. AminAy çok sevindim. Aylık kontrole bile eşimin zoruyla götürdüm nefret ediyorum hastaneden. Allah kimseyi muhtaç etmesin, minik bebişlerimizi de korusun Amin
Yaz kreasyonu tamam :))Kızlar koton kids siparişlerim geldi bayıldımmmm. Kalitesi kumaşı desenleri nefis. Çok da ucuza aldık :)
Ben ilk oğluma klamplı yaptırdım çok düzgün oldu gayet de memnunum çocuk cerrahi yaptı. Hem halkalıda az kesme çok kesme pipiye zarar verme gibi bişey olmuyor. Hem de şekil olarak çok daha düzgün oluyor. Yine de teşekkür ederim fikrin içinCnm tavsiyem iyi bir cocuk cerrahina goturmen o zaten dikisli sunnet yapacaktir. Halkali olanin zararlarını internetten arastir tekrar derinin uzamasida soz konusu. Suya oturma gibi bisey soz konusu olmadi bizde . ankaradaki cok iyi bir profa yaptirdik bence sunnet cok onemli o hicbisey yapmaniza gerek yok gunluk hayata devam dedi.
İşte heyetin sınırı yok. Normal rapor senede en fazla 40gün. Heyet raporunu da tanıdık biri olmayınca vermezler ki40 gün tek hekim rapor hakkı var. Tek hekim en fazla 10 gün, toplamda 20 gün verebiliyor. Heyetin sınırı yok am 3 hekim imzalaması gerekiyor özelde, devlet için nasıl bilemiyorum.
Maşşallah diyim kuzucuğuma şaşırtı beni yaÇok şükür yerdeymiş canım. Ben de ilk döndüğünde şaşırmıştım ama annem hep derdi küçük diye dönmez sanma, tedbir almadan bırakma diye :) Hareketlenmeye başlamış senin kuzucuk da annesi :)
Kızlar tavsiyem basit bi mama sandalyesi alın hem az yer kaplasın hem de mama sandalyesinde pek oturmuyorlar o kadar verilen paraya yazık olmasın. Hesabını bilen annede görmüştüm a 101 de şokta english homeda 50-60arası var ben olsam onlardan alırdım. Büyük bir mama sandalyesi almış biri olarak hiç tavsiye etmiyorumEki Görüntüle 2238497 Kızlar birkaç yerde okudum bu mama sandalyesi çok iyiymiş alırsanız indirimde bana iki tane lazım ucuz arıyorum o yüzden alamıyorum
Valla ben varım çok bunaldım ya, şu kötü hava da geçsin bence buluşabiliriz :)İstanbuldakiler olarak biz de düzenleyelim . Bir de tanıdıklar çıkarmış arada
Maşallah maşallahMaşşallah diyim kuzucuğuma şaşırtı beni yakoltuğa bıraksaydım şimdi çok ağlardı Allahtan aklıma geldi yere koydum.. benim kız zayıf ama çok haraketli sürekli oyun oynuyoruz belki ondandır.. ama çok mutlu oldum bunu günlüğüne. Yazacağım ilk çocuğun mu senin pıtırcığın.
aynen çok yer kaplıyor ve sıkılıyorlar fazla oturmuyorlar. kızım 1 buçuk yaşına kadar anca oturabildi çok sıkılırdı ve inanılmaz yer kaplıyor mutfağım müsait olmasına rağmen ben çok kes katlayıp koyduğum halde ayağımı çok çarptımKızlar tavsiyem basit bi mama sandalyesi alın hem az yer kaplasın hem de mama sandalyesinde pek oturmuyorlar o kadar verilen paraya yazık olmasın. Hesabını bilen annede görmüştüm a 101 de şokta english homeda 50-60arası var ben olsam onlardan alırdım. Büyük bir mama sandalyesi almış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
Ben de banyoya sokup yıkayabileceğim bişey almayı düşünüyorum, nasıl olsa her tarafı yemek olacakKızlar tavsiyem basit bi mama sandalyesi alın hem az yer kaplasın hem de mama sandalyesinde pek oturmuyorlar o kadar verilen paraya yazık olmasın. Hesabını bilen annede görmüştüm a 101 de şokta english homeda 50-60arası var ben olsam onlardan alırdım. Büyük bir mama sandalyesi almış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
Kızlar tavsiyem basit bi mama sandalyesi alın hem az yer kaplasın hem de mama sandalyesinde pek oturmuyorlar o kadar verilen paraya yazık olmasın. Hesabını bilen annede görmüştüm a 101 de şokta english homeda 50-60arası var ben olsam onlardan alırdım. Büyük bir mama sandalyesi almış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum
Ben de banyoya sokup yıkayabileceğim bişey almayı düşünüyorum, nasıl olsa her tarafı yemek olacak
Tecruben varmis zaten cnm daha iyi bilirsin o zmnBen ilk oğluma klamplı yaptırdım çok düzgün oldu gayet de memnunum çocuk cerrahi yaptı. Hem halkalıda az kesme çok kesme pipiye zarar verme gibi bişey olmuyor. Hem de şekil olarak çok daha düzgün oluyor. Yine de teşekkür ederim fikrin için
tabi ki süt alerjisi varsa diyet dışında bir şey yok. o farklı bir konu. ben tamamen gazdan bahsediyorum ve biogaia kullanalı bir hafta oldu gayet memnunum oğlum rahat hala çok şükür. ve ilk gelen süt çocukların su tüketimi için iyi olduğunu biliyorum. susuzlukları için önemli kısım o. ilk gelen sütün tamamını sağıyorsan eğerki bu ileride sıkıntı çıkarmasın canım bir kaç doktora daha sor benceBiogaia çok geç etki ediyor hatta faydası var mı onu da anlamadım.Ben iki ayrı doktora gidiyorum biri bunu verdi diğeri ise tüö bunların para tuzağı plduğunu tek çözümün süt tereyağ margarin paketli gıda çikolata yememek olduğunu söyledi.ki haklı çıktı ben geçen pazar günü hazır kek yedim o gece bebeğim ağlamsktan sinir krizi geçirdi ve o kekin sütten ayrışması 3 gün sürdü .3gün evlsdım feryat figan ağladı.eger bebeğinin süt alerjisi varsa ne damla ne ilaç tekçözüm diyet.Şükürler olsun bir anda kolik bitti çılgınca ağlamalar bitti sadece normal gaz sancısı var o da birşekilde geçiyor.Ayrıca göğüsten gelen ilk beyaz sütü sağıp döküyorum çümkü o sütte yüksek miktarda laktoz var bebeğe gaz yapıyor arkada kalsn sarı sütü emziriyorum.Hem gaz yapmıyor hem de tok tutuyor bu da doktor tavsiyesi
Sabaha karşı 4 te hala uyanıktık kaçta uyuduk bilmiyorum bayılmışım hala huysuz emzik vereyim dedim kustu ilk defa hiç kusmamıştı şimdiye kadar. Şimdi emzirirken yine kustu emzikten bi süre sonra kussa neyse emerken kustu anlamadım. Çok moralim bozukBizde aynı durumdayız ateşi yok ama aşırı huysuz . k saattir bir çocuk en azından yorulup gözünü kırpmaz mı..
3 gün sürebiliyormuş canımDünkü aşılar bugüne etki ediyor mu acaba ateşinin sebebi aşımı ki çok üzüldüm ya inşallah geçer canım hemen
Banyoda olsaydı daha kolay olurdu benim evimin hiç bir yerinde sürekli kurulu vaziyette kalacağı bi alan yok malesef çok küçük evim.yatak odamın mobilyasını bile sığsın diye özel yaptırmıştıkCanım daha önce konuşmuştuk bende chicconun banyo küveti var alt açma masalı benim banyomda çok küçük küvet yatak odasında duruyor. Orasida çok büyük sayılmaz peteğin önüne koyduk dolap kapagimin biri açılmıyor hatta. Hee bizde her akşam 8 gibi yıkıyoruz ama uyku düzeni kuramadık @ruhum_mavi gibi yatması 12-1 oluyor ama banyo keyfi bir başka .
Cnm bizde aynı şekilde yattık bronşiolit olmuştu çıktıktan sonra kaka sayısı fazla oldu sanki ya da bana öyle geliyor bilmyorkm dr normal demişti ben de üstelemedim artıkbenimki bugün 64 gunluk.bizde bronşitten 10 gün yattık hastanede ama onla alakalı olacağını sanmıyorum son 1 haftadır filan var çünkü bu cok kaka yapma olayi..hastaneden çıkalı 1 ay i geçti
Oh be bi tek benim sanıyodum ben de öyle giydiriyorum duruma göre örgü patiği bazen giydirmiyorumBen iki çorap iki patikli pijama giydiriyorum üstüne birde örgü patik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?