2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.
Yüzünde hiçbir belirti YÖK canım . Sadece kakasında beyaz pütürler var birde boynu bu şekilde olmuş .. reflü yatağım da boynu katlanır gibi oluyor ya o yüzden pişik olmuştır diye düşünmüştüm

Kızlar bizimkisi oyun halısına bayiliyo:) günlük 1 saatten fazla oyalanıyor:) en çok yaprağı izliyo, ayağıyla da ayıyı tekmeleyip duruyo,sesi çıkınca da heyecanlaniyo. Bakıp bakıp biseyler soyluyo. Gün geçtikçe daha çok duruyo. Bugün o oylanırken temizlik, bulaşık, yemek, çamaşır bütün işlerimi hallettim. Üstüne bi de yemek yedik :) çok rahatladım ve mutluyum. :) keyfini yediğim
Yanina babasını da aldı:) keyfi katlandı:)

Maşallah canım artık benim kızda bayılıyor sevmeleri için belli bir haftaya gelmeleri lazım demekki

kizlar 2 ay asisindan once bisey yapmak gerekiyormu.bi gun once banyo yaptirmak iyi olur heralde kac gun banyo yaptırılmiyor huzursuzluk ates yaptımi sizin bebeginizde
Üç gün banyo yaptırılmıyor canım. Evet biraz huzursuzluk oluyor birazda ateş. Geceye kadar geçiyor ama bol bol beslenmesi şazım gün içerisinde hemşiremiz öyle demişti. Ağrısı oluyormuş anne sütü bol ver demişti

tsk.ederim cnm

basta emzik vermemeistim ogluma ama simdi de emzik agzindan dusse basiyor cigligi bide agzindsn dusse boynunu kaldirip agzina tekrar aliyor masallah cok hareketli ama asla uykuyu seven rahat bi bebek degil mizmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…