- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.581
Bende çalışıyorum canım ama bu durumdan haberim YokÇalışanlar doğum iznine çıkıyor ya onun raporu canım. Ben tam ikinci ay bittiği gün aldım hepsini.
Yüzünde hiçbir belirti YÖK canım . Sadece kakasında beyaz pütürler var birde boynu bu şekilde olmuş .. reflü yatağım da boynu katlanır gibi oluyor ya o yüzden pişik olmuştır diye düşünmüştümDermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.
Canım siz de alıyosunuz da direk maaşa ekleniyor. Maaşta farketmemiş mi eşin
A Ayisima bak ben bunu bilmiyordumEşimin hesabına da bana da yatmadı canım 149 tl bilemedim şimdi
Görümcem memur postacı ona yatmış
Bizimki bundan değil ama genelde beşiğin yanına tutturma aparatları oluyor ondan dedim cnm.Bilmem ki şu linkteki bizim ki. Baya ağır bişey sabitlemek için mobilya lazım.
https://goo.gl/images/NYR4ud
Yaptımı canım kendiSadece anne sütü almıyor. 5-6 günde bir yapıyor ama oldukça cıvık.
Maşallah canım artık benim kızda bayılıyor sevmeleri için belli bir haftaya gelmeleri lazım demekkiKızlar bizimkisi oyun halısına bayiliyo:) günlük 1 saatten fazla oyalanıyor:) en çok yaprağı izliyo, ayağıyla da ayıyı tekmeleyip duruyo,sesi çıkınca da heyecanlaniyo. Bakıp bakıp biseyler soyluyo. Gün geçtikçe daha çok duruyo. Bugün o oylanırken temizlik, bulaşık, yemek, çamaşır bütün işlerimi hallettim. Üstüne bi de yemek yedik :) çok rahatladım ve mutluyum. :) keyfini yediğimEki Görüntüle 2239684
Yanina babasını da aldı:) keyfi katlandı:)
Eki Görüntüle 2239686
Eki Görüntüle 2239687
Biz tam zamanında almışız galiba canım. Cumartesi günü yıkayıp hazırlamıştım. Bi zaman sonra dikkatlerini çekiyo demekki :)Maşallah canım artık benim kızda bayılıyor sevmeleri için belli bir haftaya gelmeleri lazım demekki
cok erken otutturmak sakincali geliyo bana.Kızlar, bebeklerimizi oturtur vaziyette tutuyo musunuz? Bn hiç tutmuyorum zor geliyo boyu uzun kaliyo kucagimda.
masallah cok tatliMaşallah canım artık benim kızda bayılıyor sevmeleri için belli bir haftaya gelmeleri lazım demekki
masalllah cnmBiz tam zamanında almışız galiba canım. Cumartesi günü yıkayıp hazırlamıştım. Bi zaman sonra dikkatlerini çekiyo demekki :)
Ben kalca kısmını hafif bile kivirtmiyorum ama azıcık kivirsammi diye düşünüyorum. Kucagimdayken oturamıyorum çünkücok erken otutturmak sakincali geliyo bana.
Üç gün banyo yaptırılmıyor canım. Evet biraz huzursuzluk oluyor birazda ateş. Geceye kadar geçiyor ama bol bol beslenmesi şazım gün içerisinde hemşiremiz öyle demişti. Ağrısı oluyormuş anne sütü bol ver demiştikizlar 2 ay asisindan once bisey yapmak gerekiyormu.bi gun once banyo yaptirmak iyi olur heralde kac gun banyo yaptırılmiyor huzursuzluk ates yaptımi sizin bebeginizde
tsk.ederim cnmÜç gün banyo yaptırılmıyor canım. Evet biraz huzursuzluk oluyor birazda ateş. Geceye kadar geçiyor ama bol bol beslenmesi şazım gün içerisinde hemşiremiz öyle demişti. Ağrısı oluyormuş anne sütü bol ver demişti
Aa öylemiymiş süt parası niye yatmıyor diyorum bende. Ne alaka ama biz anne değilmiyiz :))Memur eşlerine verilmiyo canim
Eminmisiniz canım çünkü eşime görevli memurlar yönlendirmişler başvurduk bizde zaten bi numarayı arıyorsun o kadar.Eşime öyle demişler canım. Doğum için başvuruya gittiği yerdeo yüzden hiç üstüne düşmedik.
Hiç sorma. Ama merak ettim sorduracağım tekrar eşime olmaması lazım böyle bir ayrımın.Memurlar emzirmiyo muymuş ne kadar saçma yaa! Çok sinirleniyorum böyle şeylere. Bi de çocuk çocuk deyip duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?