- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.621
Baktım canm şimdi tam 1 hafta önce doğmuş benimkinden takip edeyim bari. Ben böyle bebeğinin gelişimiyle ilgili falan bilgiler veren birini istiyorum aslında. İlerde ek gıdalarını falan paylaşsın.Büşra nur çalar var canım. Ben kullanmıyorum ama bebeğini biliyorum
Ya ben yerim onuuuu bıcırık gülümsemeye bak :))Kızlar bizimkisi oyun halısına bayiliyo:) günlük 1 saatten fazla oyalanıyor:) en çok yaprağı izliyo, ayağıyla da ayıyı tekmeleyip duruyo,sesi çıkınca da heyecanlaniyo. Bakıp bakıp biseyler soyluyo. Gün geçtikçe daha çok duruyo. Bugün o oylanırken temizlik, bulaşık, yemek, çamaşır bütün işlerimi hallettim. Üstüne bi de yemek yedik :) çok rahatladım ve mutluyum. :) keyfini yediğimEki Görüntüle 2239684
Yanina babasını da aldı:) keyfi katlandı:)
Eki Görüntüle 2239686
Eki Görüntüle 2239687
O paylaşmaz galiba canım ama soru cevap yapıyor. Bn fotoğraflarını çok seviyorum onun. Istediğin gibi birisi hiç bilmiyorumBaktım canm şimdi tam 1 hafta önce doğmuş benimkinden takip edeyim bari. Ben böyle bebeğinin gelişimiyle ilgili falan bilgiler veren birini istiyorum aslında. İlerde ek gıdalarını falan paylaşsın.
Aşk bunlar kuzum aşkk:) ilgi manyaa:)Ya ben yerim onuuuu bıcırık gülümsemeye bak :))
Masallah canım ❤ nasıl bilmiş bakıyo ya yerimKızlar bizimkisi oyun halısına bayiliyo:) günlük 1 saatten fazla oyalanıyor:) en çok yaprağı izliyo, ayağıyla da ayıyı tekmeleyip duruyo,sesi çıkınca da heyecanlaniyo. Bakıp bakıp biseyler soyluyo. Gün geçtikçe daha çok duruyo. Bugün o oylanırken temizlik, bulaşık, yemek, çamaşır bütün işlerimi hallettim. Üstüne bi de yemek yedik :) çok rahatladım ve mutluyum. :) keyfini yediğimEki Görüntüle 2239684
Yanina babasını da aldı:) keyfi katlandı:)
Eki Görüntüle 2239686
Eki Görüntüle 2239687
Teşekkür ederim kuzum :) öyle valla, büyümüşte küçülmüş sanki :) kahkahalarıma karşılık veriyo sıpa:)Masallah canım ❤ nasıl bilmiş bakıyo ya yerim
Hatları karıştırdım pardon canım :)Yok canım asker değil, orman muhafaza memuru
O Büşra anca hediye gönderen sponsorları paylaşıyor canım başka bi halt paylaştığı yok sinir olup çıkmıştım ben takıpten. Mevaca var ehhh işte çok iyi değil ama bi bak istersenBaktım canm şimdi tam 1 hafta önce doğmuş benimkinden takip edeyim bari. Ben böyle bebeğinin gelişimiyle ilgili falan bilgiler veren birini istiyorum aslında. İlerde ek gıdalarını falan paylaşsın.
Bakayım canm ona da sağolO Büşra anca hediye gönderen sponsorları paylaşıyor canım başka bi halt paylaştığı yok sinir olup çıkmıştım ben takıpten. Mevaca var ehhh işte çok iyi değil ama bi bak istersen
Canı çekmeyecek olanlar gelsinKızlar bizruhum_mavi ile özel mesajdan birbirimize yemek fotoğraflarımızı ya da menülerimizi paylaşıyoruz. Ckolatakahve canım sen de katılmak istiyosan memişlerin sözünde durcaksa:)) seni de dahil edicem. Yarım akşam açıcam grubu. Özelden mesajlaşmış olucaz yani. Katılmak isteyenler varsa dahil edeyim yarın akşama kadar
Canım yaa :) çok güldürdün beni, allah ta seni güldürsün. :) söz verdiler beni de ekle :)Kızlar bizruhum_mavi ile özel mesajdan birbirimize yemek fotoğraflarımızı ya da menülerimizi paylaşıyoruz. Ckolatakahve canım sen de katılmak istiyosan memişlerin sözünde durcaksa:)) seni de dahil edicem. Yarım akşam açıcam grubu. Özelden mesajlaşmış olucaz yani. Katılmak isteyenler varsa dahil edeyim yarın akşama kadar
Doğum iznine ayrılırken iş yerine hastaneden alıp rapor vermedin mi canım? Işte o raporların parasını postaneden alıyorsun.Bende çalışıyorum canım ama bu durumdan haberim Yok.. nasıl bir işlem uyguladınız acaba
:))))) tamam bakalımCanım yaa :) çok güldürdün beni, allah ta seni güldürsün. :) söz verdiler beni de ekle :)
Tamam canım haber veririmCanim haber alirsan bana da söyler misin? Eşime dedim, yatmiyomus diyo. Maaşa yansıdıysa da bilmiyorum dio.
Anladım canım sağol.saglik guvencesiyle ilgili bi konu cnm sskliysan alirsin emekli sandigiysa alamazsin
Pozitif anlamdada çok ayrım var ama maaş özelikle zamlarında :))Bi anlasam canım. Deli oluyorum böyle şeylere. Biz emzirmiyoruz sanki! Böyle şeylerde bile ayrım var
O kadar da olsun kuzum. Bizim maaş, en düşük memur maaşı zatenPozitif anlamdada çok ayrım var ama maaş özelikle zamlarında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?