2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Büşra nur çalar var canım. Ben kullanmıyorum ama bebeğini biliyorum
Baktım canm şimdi tam 1 hafta önce doğmuş benimkinden takip edeyim bari. Ben böyle bebeğinin gelişimiyle ilgili falan bilgiler veren birini istiyorum aslında. İlerde ek gıdalarını falan paylaşsın.

Ya ben yerim onuuuu bıcırık gülümsemeye bak :))

Baktım canm şimdi tam 1 hafta önce doğmuş benimkinden takip edeyim bari. Ben böyle bebeğinin gelişimiyle ilgili falan bilgiler veren birini istiyorum aslında. İlerde ek gıdalarını falan paylaşsın.
O paylaşmaz galiba canım ama soru cevap yapıyor. Bn fotoğraflarını çok seviyorum onun. Istediğin gibi birisi hiç bilmiyorum keşke bilsem

Masallah canım ❤ nasıl bilmiş bakıyo ya yerim

Rota virüs aşısı yaptırmakta kararsız olanlar şu videoyu izleyebilirsiniz. Buara çok sık görülüyormuş ishaller.

Eklentiler

• 911FAAAB-B45C-45CB-9AD7-948B17528F4A.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 32
Reactions: 114
O Büşra anca hediye gönderen sponsorları paylaşıyor canım başka bi halt paylaştığı yok sinir olup çıkmıştım ben takıpten. Mevaca var ehhh işte çok iyi değil ama bi bak istersen

Kızlar biz ruhum_mavi ile özel mesajdan birbirimize yemek fotoğraflarımızı ya da menülerimizi paylaşıyoruz. Ckolatakahve canım sen de katılmak istiyosan memişlerin sözünde durcaksa:)) seni de dahil edicem. Yarım akşam açıcam grubu. Özelden mesajlaşmış olucaz yani. Katılmak isteyenler varsa dahil edeyim yarın akşama kadar

Canı çekmeyecek olanlar gelsin

Canım yaa :) çok güldürdün beni, allah ta seni güldürsün. :) söz verdiler beni de ekle :)

Hiç kimse dönence otizme sebep oluyor şaşılığa sebep oluyor demedi dönencenin zararlı olduğunu söyleyen birkaç yer gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…