2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar 2 ay asisindan once bisey yapmak gerekiyormu.bi gun once banyo yaptirmak iyi olur heralde kac gun banyo yaptırılmiyor huzursuzluk ates yaptımi sizin bebeginizde
Ben bugun vurduk asisini takipteym ama huzurszluk var yanndaym hep ayrlmyrm3 gum bnyo yokms dun degil ondn oncki gun yaptrmstm keske dundr yaptrsaydm dyrm

Dermatit olduğunu nasıl anladım canım . Bundan farkı nedir acaba bu da mı dermatit
Dermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.

Bugün mama sandalyemiz geldi çok beğendim. 290 liraya aldım indirimden joie marka. Tam yatırarak şimdi de yemekte yanımıza alabiliriz rahatlıkla.

Eklentiler

• 18E881EE-F882-4545-8510-E27161281E67.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 69
  • B77B1ABE-1144-4554-B570-8E2E1AB9C847.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar dönence için ne düşünüyorsunuz benimki uykudan uyandığında bi 10-15 dk bakıyo konuşuyo onlarla heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyor tepiniyo :)
Bizimde var dönence ama daha kullanamıyoruz çünkü anne yani beşikte takılmıyor. 1-2 aya mobilya beşiğe geçeriz o zaman kullanırız çok geç olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…