- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #52.541
Ben normalde iki kat giydiririm uzun kollusunu. İp askılı zıbın 1 uzun kollu 1 de patikli alt giydirdim. Çorap giydirmedim.allah kolaylık versin canımince giydireyim ben o zman Allah kolaylik versin bize ins kolay gecer
Ben bugun vurduk asisini takipteym ama huzurszluk var yanndaym hep ayrlmyrm3 gum bnyo yokms dun degil ondn oncki gun yaptrmstm keske dundr yaptrsaydm dyrmkizlar 2 ay asisindan once bisey yapmak gerekiyormu.bi gun once banyo yaptirmak iyi olur heralde kac gun banyo yaptırılmiyor huzursuzluk ates yaptımi sizin bebeginizde
fisher price yildizli dönence aldik cok da ilgilenmeyince kaldirdim tekrrdan takariz bi araKızlar dönence için ne düşünüyorsunuz benimki uykudan uyandığında bi 10-15 dk bakıyo konuşuyo onlarla heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyor tepiniyo :)
ins kolay gecer cnm 3.ayda asi varmiBen bugun vurduk asisini takipteym ama huzurszluk var yanndaym hep ayrlmyrm3 gum bnyo yokms dun degil ondn oncki gun yaptrmstm keske dundr yaptrsaydm dyrm
Maalesef evet pür dikkatKızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Hay maşllah yavruyaKızlar dönence için ne düşünüyorsunuz benimki uykudan uyandığında bi 10-15 dk bakıyo konuşuyo onlarla heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyor tepiniyo :)
İzliyorKızlar yine birşey soracağım? Bebeğiniz lambayı izliyor mu ?
Dermatitin herkeste farklı belirtileri oluyor canım. Bizde yanağında da noktalar vardı mesela. Boynundakini pişik sanıyorduk. Doktora gittik yanağındakiler de boynundakiler de dermatit dedi.Dermatit olduğunu nasıl anladım canım . Bundan farkı nedir acaba bu da mı dermatit
Bende ondan yazdım canım kimlere veriyolar diye :) haklisin valla vermezler :)Iskur programlarına katılan anneye o canım 77 tl :))) boşuna para verirler mi hiç yaa :)
Sadece anne sütü almıyor. 5-6 günde bir yapıyor ama oldukça cıvık.Kızlar sizin bebeklerinizde ishal gibi mi yapıyo? Anne sütü alanlar özellikle?
sağol canım ben aldım ama ikisini ptt den değil 400 tl yi ptt den 149 tl yi bankadan. bilmiyorum bende neden böyle oldu :/ ama aldım ya şükür =)Canım ikisinide ptt den aldım ben. 170 i arayıp bilgi alabilirsin.
Hımm öylemi bak bunu bilmiyordum..Öyle sanırım tüm bebeklerin dikkatini çekiyor diye biliyorum . İlk dört ay sadece beyaz ve siyahı ayırt ettikleri için olabilir
öyle ayrımcılık mı olurmuş, o her annenin hakkı olması gerekirMemur eşlerine verilmiyo canim
Araştıyor afacanEtrafı keşfetmeye başladılar ondan diye düşünüyorum:)))
Bizimkide izliyorDevamlı izliyor zarar gelcek diye engellemeye çalisiyoruz ama nafile çekince ağliyor
Canım ben de 2160 tl aldım ama iki kez mi alcaz çünkü az değil mi bu bir kez daha yatacak sanırım Şubat sonu bilgin var mı sen ne kadar aldınÇalışanlar doğum iznine çıkıyor ya onun raporu canım. Ben tam ikinci ay bittiği gün aldım hepsini.
Bende öyleyimMaalesef evet pür dikkatkucağıma alıyorum o yüzden
Bizimde var dönence ama daha kullanamıyoruz çünkü anne yani beşikte takılmıyor. 1-2 aya mobilya beşiğe geçeriz o zaman kullanırız çok geç olmaz herhaldeKızlar dönence için ne düşünüyorsunuz benimki uykudan uyandığında bi 10-15 dk bakıyo konuşuyo onlarla heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatıyor tepiniyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?