2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar mastit oldum çok acıyor bebeği kucağıma alamıyorum mastit olunca hangi antibiyotik içiliyor çok kötü süt bile çıkmıyor

Kuzum uyanıp kaldırıp emzir diyormuş, ben emzirdim diyip uyuyormuşum çok kafaya taktım evet ama bu durum kötü böyle.bizim kız bi kere uyuyo o da gece. Sabaha kadar da uyanıp aglamiyo bu gece kipirdanmasina uyandım. Saat kursam da duyup uyanamıyorum. Anlayamadım valla

Mastit olanlar ne olur yardım edin
  1. Lahana yapraklarını 30 dakika boyunca buzdolabında soğutunuz.
  2. İltihaplı bölgeyi lahana yapraklarıyla sarın.
  3. Yaprak oda sıcağına ulaştığında soğuk olan başka bir yaprakla değiştirin.
  4. Enfeksiyondan tamamen kurtulana kadar günde birkaç kez yapın

bilemedim ki canım yani gün içinde emiyorsa uyumuyrsa sıkıntı oşmaz gece uykusu demek ki ihtiyacı var kuzunun. ama istersen bi doktora danış çünkü psikolojik olarak da nasıl olur ileride veya geçer mi bilmiyorum

Tamam canım bnm mecbur artık doktor benim icin

B Bebe58 canım sıcak duş almıştım birde bebek bezini sıcak suya batırıp sarmıştım ve parmaklarımla masaj yapmıştım. pompayla sağmıştım ve geçmişti şükür. çok geçmiş olsun canım

Ayyy nerden bulcaz şimdi pazarda yarın bizim

Kizlar yaa kusmamizhala devam ediyo. Tam kusacak oluyo, yarisi cikiyo yarisi geri gidiyo randevu da almadik. Eşimdeişe gidecek napcam bilmiyorum.

Kizlar yaa kusmamizhala devam ediyo. Tam kusacak oluyo, yarisi cikiyo yarisi geri gidiyo randevu da almadik. Eşimdeişe gidecek napcam bilmiyorum.
yatirinca mi kusuyor.kendini sıkıyormu .cok fazla emiyormu kilo almasi varmi huzursuzlugu falan.bize dr basinui yuksek yatirin dedi.gerci kusacagi varsa dikde tutsan kusuyor ama bizimki kendini sıkarsa gazi varsa o zaman kesin kusuyor yada cok hareketkenip heyecanlaniosa kusuyor her beslenmeden sonra kusmuyorsa sıkıntı yok demisti bu ara bixim de her beskenmeden sonra oluyor emdigi süt cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…