- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.601
cnm lahana yaprağını koymak cok iyi geliyormus onu deneKızlar mastit oldum çok acıyor bebeği kucağıma alamıyorum mastit olunca hangi antibiyotik içiliyor çok kötü süt bile çıkmıyor
evet cnm ondandirEskidende goruyoduk aslinda kaldirmislardii. Simdi ise baslayanlar olunca artik kimse gelmez buralara cnm hep oyle oluyor.
Kuzum uyanıp kaldırıp emzir diyormuş, ben emzirdim diyip uyuyormuşumhmm anladım canım. sen çok mu kafana taktın bebeğini bu kusma olayını? ondan da olabilir canım ama 9 saat emmemek biraz çok gibi. o zaman eşin destekci olması lazım yani seni hatırlatması gerekiyor bebeğini emzirmen için.
Mastit olanlar ne olur yardım edin
bilemedim ki canım yani gün içinde emiyorsa uyumuyrsa sıkıntı oşmaz gece uykusu demek ki ihtiyacı var kuzunun. ama istersen bi doktora danış çünkü psikolojik olarak da nasıl olur ileride veya geçer mi bilmiyorumKuzum uyanıp kaldırıp emzir diyormuş, ben emzirdim diyip uyuyormuşumçok kafaya taktım evet ama bu durum kötü böyle.bizim kız bi kere uyuyo o da gece. Sabaha kadar da uyanıp aglamiyo bu gece kipirdanmasina uyandım. Saat kursam da duyup uyanamıyorum. Anlayamadım valla
Tamam canım bnm mecbur artık doktor benim icinbilemedim ki canım yani gün içinde emiyorsa uyumuyrsa sıkıntı oşmaz gece uykusu demek ki ihtiyacı var kuzunun. ama istersen bi doktora danış çünkü psikolojik olarak da nasıl olur ileride veya geçer mi bilmiyorum
Nerde gözüküyorkimlerin cevrimici oldugu da gorunuyo site baya asmis kendini)
gidersen yaz olurmu merak ederim. annelerin sağlıklı olması gerekiyor yoksa meleklerimize kim bakacakTamam canım bnm mecbur artık doktor benim icin
Ayyy nerden bulcaz şimdi pazarda yarın bizim
- Lahana yapraklarını 30 dakika boyunca buzdolabında soğutunuz.
- İltihaplı bölgeyi lahana yapraklarıyla sarın.
- Yaprak oda sıcağına ulaştığında soğuk olan başka bir yaprakla değiştirin.
- Enfeksiyondan tamamen kurtulana kadar günde birkaç kez yapın
15 dk boyunca o göğsünü sağman lazım, sıcak duş sıcak havluyla kompres bol bol, ateşin varsa doktora gitmelisin.Mastit olanlar ne olur yardım edin
Haklisin canım. Yine devam ederse gidicem haber veririmgidersen yaz olurmu merak ederim. annelerin sağlıklı olması gerekiyor yoksa meleklerimize kim bakacak
Caninn bisey cekti de yemediysen ye kuzum. Bende de ondan oluyo hepAyyy nerden bulcaz şimdi pazarda yarın bizim
mecbur kendin gitmelisin canım. yapabilirsin sen güçlü bir annesinKizlar yaa kusmamizhala devam ediyo. Tam kusacak oluyo, yarisi cikiyo yarisi geri gidiyorandevu da almadik. Eşimdeişe gidecek napcam bilmiyorum.
yatirinca mi kusuyor.kendini sıkıyormu .cok fazla emiyormu kilo almasi varmi huzursuzlugu falan.bize dr basinui yuksek yatirin dedi.gerci kusacagi varsa dikde tutsan kusuyor ama bizimki kendini sıkarsa gazi varsa o zaman kesin kusuyor yada cok hareketkenip heyecanlaniosa kusuyor her beslenmeden sonra kusmuyorsa sıkıntı yok demisti bu ara bixim de her beskenmeden sonra oluyor emdigi süt cikiyorKizlar yaa kusmamizhala devam ediyo. Tam kusacak oluyo, yarisi cikiyo yarisi geri gidiyorandevu da almadik. Eşimdeişe gidecek napcam bilmiyorum.
Tamam canım bnm mecbur artık doktor benim icin
[/QU
ben olmadim sukur netten baktim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?