- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.561
Cukur cukur şaplata şaptala emiyo valla . Gece bile uyanıp ağlamıyo direkt parmaşını emiyo şapırtısına uyanıyorumKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Teşekkür ederim canım nede takip edeceğim bakalım denk gelirse inşallah.. gülle güle kullan canım :)Benimki özgenin bir alt modeli canım. 290’a aldım. Normal fiyatı 410
joie indirimi bekliyorum canım canlı görüp indirim denk gelirse alacağım bende . Güle güle kullanın :)Benimki 355 canım @ruhum_mavi ninki emin olmamakla beraber 290 dı galiba. İndirimli fiyatları. Ama onunki daha güzel gibi ben daha Fırsat bulup acamadım çok yorgunum güne gittim kayınvalidemle şimdi geldim yemeği koydum azıcık dinleneyim açıcam
Evet canım ishal yapıyor bildigin su gibi sırtlarından cıkıyodu kakası. Hatta yesil yaptıgı bile oluyodu . Ama bizimki uykusuzlugun aksine antibiyotik ictiğinde cok uyuyordu. Öyle deme kuzum isyan etme hamd olsun bu haline Allah dermansız dert vermesin
Evet canım ishal yapıyor bildigin su gibi sırtlarından cıkıyodu kakası. Hatta yesil yaptıgı bile oluyodu . Ama bizimki uykusuzlugun aksine antibiyotik ictiğinde cok uyuyordu. Öyle deme kuzum isyan etme hamd olsun bu haline Allah dermansız dert vermesin
Suan 3 aylıgız malesref 1 aylıkkende kullandık 2 aylıkken de . İkisindede ishalde uykuda yapmıstı canım. Yan etkilerine bak bi istersen . Muhtmeelen açlıktan uyumuyodurAslinda uykusu geliyor fakat dalamiyor ishalden dolayı karni mi agriyor, istahsiz oldugu için aç kalıyor da ondan mi uyumuyor anlamiyorum. Ilk geçirdiği zaman antibiyotik uyutuyordu, ama 1 aylıktı o zaman.
canim sürekli bebegimizle ilgilendigimiz icin oyle oluyor ben de emziriyorum zannediyorum bazen uayndigimda düşecek gibi hissediyorum .hatta bu ara hergun bi de ruyalarima giriyo minigim .normal yaniKızlarben geceleri adam akıllı uyuyamiyorum deliriyo muyum diye düşünmeye başladım. Mesela eşimle uyuyoruz. Sonra kalkıyorum. Kucagimda bebeğim varmış gibi tutuyorum kollarımı dakikalarca. Eşime seslenip, aşkım çocuğa baksanda tuvalete gitseme diyorum. Eşim, çocuk yatağında ya aşkım diyo. Bakıyorum boş kucağım her gece bu tarz şeyler oluyo hep uykudan uyanıp, oturuyorum. Kolumu, kucagimda kızım varmış gibi tutup bekliyorum. Tabbi bunları sonradan anlıyorum. Aklım yerinde olmuyo delirdim mı acaba
Kızlarben geceleri adam akıllı uyuyamiyorum deliriyo muyum diye düşünmeye başladım. Mesela eşimle uyuyoruz. Sonra kalkıyorum. Kucagimda bebeğim varmış gibi tutuyorum kollarımı dakikalarca. Eşime seslenip, aşkım çocuğa baksanda tuvalete gitseme diyorum. Eşim, çocuk yatağında ya aşkım diyo. Bakıyorum boş kucağım her gece bu tarz şeyler oluyo hep uykudan uyanıp, oturuyorum. Kolumu, kucagimda kızım varmış gibi tutup bekliyorum. Tabbi bunları sonradan anlıyorum. Aklım yerinde olmuyo delirdim mı acaba
Canım çok aşırı beklemek tuhaf. Korkarak kalkıyorum zaten normalde ama beklemek tuhaf geliyor. Bazen 1 saat bekliyomusum. Eşim anlatiyocanim sürekli bebegimizle ilgilendigimiz icin oyle oluyor ben de emziriyorum zannediyorum bazen uayndigimda düşecek gibi hissediyorum .hatta bu ara hergun bi de ruyalarima giriyo minigim .normal yani
Canım onu çok yaşadım ama bu farklı. Hiç bilmiyorum ne yaptigimi, sabah hatırlıyorum. Dakikalarca bekliyorum. Emziriyo gibi, hemde uyanik haldeyken☺☺
Canım bende ilk 1.5 ay falan senin gibiydim . Uykudan uyandıgımda kızım kucagımda sanıyodum yatagın icinde bebegi arıyodum dakikalarca hatta bi keresinde yorganı nevresiminden cıkarmısım bebeği arıcam diyecok sükğr geçti . Aklımız hep bebeklerde oldugu icin normal . Uyandıgında kendını telkin et bebek kucagımda değil beşiğinde gayet iyi vs . Diye öyle öyle bıraktım ben
esin 1 saat bekletmesin cnm)grdugu anda durtsun seniCanım çok aşırı beklemek tuhaf. Korkarak kalkıyorum zaten normalde ama beklemek tuhaf geliyor. Bazen 1 saat bekliyomusum. Eşim anlatiyo
Diyo canım ama dinlemiyorum kiesin 1 saat bekletmesin cnm)grdugu anda durtsun seni) Korkma bisey olmaz kiz ))
kız haptan olmayasın bu senin gece olanlar@shericanim cerazette sende kullanıyordun demi? 28 günden sonra kaç gün bekliyorsun kutu bitince ?
Benim eşimde de oluyodu bebek ağlıyo sanıp benim popoya vurup pışpış yapiyoduKızlarben geceleri adam akıllı uyuyamiyorum deliriyo muyum diye düşünmeye başladım. Mesela eşimle uyuyoruz. Sonra kalkıyorum. Kucagimda bebeğim varmış gibi tutuyorum kollarımı dakikalarca. Eşime seslenip, aşkım çocuğa baksanda tuvalete gitseme diyorum. Eşim, çocuk yatağında ya aşkım diyo. Bakıyorum boş kucağım her gece bu tarz şeyler oluyo hep uykudan uyanıp, oturuyorum. Kolumu, kucagimda kızım varmış gibi tutup bekliyorum. Tabbi bunları sonradan anlıyorum. Aklım yerinde olmuyo delirdim mı acaba
Baya sıkıntılı günler geçirmişsin cnm annem de diyor bir kere bu virüs girdi mi hep tekrar eder diye doğru bence de kime sorsam mutlaka tekrar etmiştir işin kötü kısmı çok erken kapmış olmaları yoksa dediğin gibi şükür beterinden korusun allahım ama ne bileyim bağışıklık çok düşük çıkıyor değerlerde ve eviniz rutubetli taşınma şansım şuan için yok şimdi evde kalmıyoruz bi yakınımızın evindeyiz ama nereye kadar sakınan göze çöp batarmış derler ama ben hiç sakınmadım böyle oldu sakınsam ne olurdu acep valla cnm geçen dr dedi astımı tetikliyor bu hastalıklar diye 2 yaş altı olanlara tam olarak astım diyilmez dedi inş olmaz olursa da yapacak birşey yok ama artık ilaç kullanmasın istiyorum yavrum 1/5 aylıkken oldu o ağır ilaçları kullandılar yine tekrar etti yine başlandı bu üzülüyor beni canı acıyor bu gün uyuyordu bir uyandı nasıl ağlıyor ama için yanar içli içli ağlıyor duruyor bir daha rabbim şifa versin yavrularımıza rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ne olur dua edin kuzuma iyi olsun bir daha yaşamasınYıllarca hep bronşit gezdi artık evde hapis yaşıyorduk ayda iki şişe antibiyotik içiyordu devamlı ventolinli pulmicortlu buhar alırdı burun akıntısı hiç bitmezdi hep öksürürdü doktorlar da gezerdik doktor küçük yaşta yapılan alerji testi bi işe yaramıyor dedi 5 yaşını bekledik fakültede testte çıktı benim evde Samsun da deniz kenarı rutubetli başka eve taşındık sıfır bir ev yalıtımlı güneş cephe tabi çocuğumda okadar yaşadığı akciğer hastalıklarından eser kaldı artık astım tedavisi görüyor olsun diyorum millet nelerle uğraşıyor bunuda atlatcaz inşallah sprey kullanıyoruz şimdi çok şükür o günler bitti
ins bi an once sagligina kavusur bebeğin cnmBaya sıkıntılı günler geçirmişsin cnm annem de diyor bir kere bu virüs girdi mi hep tekrar eder diye doğru bence de kime sorsam mutlaka tekrar etmiştir işin kötü kısmı çok erken kapmış olmaları yoksa dediğin gibi şükür beterinden korusun allahım ama ne bileyim bağışıklık çok düşük çıkıyor değerlerde ve eviniz rutubetli taşınma şansım şuan için yok şimdi evde kalmıyoruz bi yakınımızın evindeyiz ama nereye kadar sakınan göze çöp batarmış derler ama ben hiç sakınmadım böyle oldu sakınsam ne olurdu acep valla cnm geçen dr dedi astımı tetikliyor bu hastalıklar diye 2 yaş altı olanlara tam olarak astım diyilmez dedi inş olmaz olursa da yapacak birşey yok ama artık ilaç kullanmasın istiyorum yavrum 1/5 aylıkken oldu o ağır ilaçları kullandılar yine tekrar etti yine başlandı bu üzülüyor beni canı acıyor bu gün uyuyordu bir uyandı nasıl ağlıyor ama için yanar içli içli ağlıyor duruyor bir daha rabbim şifa versin yavrularımıza rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ne olur dua edin kuzuma iyi olsun bir daha yaşamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?