2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba kizlar bana bir akıl verin. Antibiyotik benim bebeyi ishal yaptı. Istahi da iyice kesildi kusması da arttı. Uyumuyor huzursuz sürekli Ne yapsam doktora tekrar mı götursem?
D Duygu1701 size de boyle etkisi oldu mu antibiyotigin?
Allahım bir gün yüzü görmeyecek mi benim bebem

joie indirimi bekliyorum canım canlı görüp indirim denk gelirse alacağım bende . Güle güle kullanın :)

Evet canım ishal yapıyor bildigin su gibi sırtlarından cıkıyodu kakası. Hatta yesil yaptıgı bile oluyodu . Ama bizimki uykusuzlugun aksine antibiyotik ictiğinde cok uyuyordu. Öyle deme kuzum isyan etme hamd olsun bu haline Allah dermansız dert vermesin

Aslinda uykusu geliyor fakat dalamiyor ishalden dolayı karni mi agriyor, istahsiz oldugu için aç kalıyor da ondan mi uyumuyor anlamiyorum. Ilk geçirdiği zaman antibiyotik uyutuyordu, ama 1 aylıktı o zaman.

Aslinda uykusu geliyor fakat dalamiyor ishalden dolayı karni mi agriyor, istahsiz oldugu için aç kalıyor da ondan mi uyumuyor anlamiyorum. Ilk geçirdiği zaman antibiyotik uyutuyordu, ama 1 aylıktı o zaman.
Suan 3 aylıgız malesref 1 aylıkkende kullandık 2 aylıkken de . İkisindede ishalde uykuda yapmıstı canım. Yan etkilerine bak bi istersen . Muhtmeelen açlıktan uyumuyodur

Kızlar ben geceleri adam akıllı uyuyamiyorum deliriyo muyum diye düşünmeye başladım. Mesela eşimle uyuyoruz. Sonra kalkıyorum. Kucagimda bebeğim varmış gibi tutuyorum kollarımı dakikalarca. Eşime seslenip, aşkım çocuğa baksanda tuvalete gitseme diyorum. Eşim, çocuk yatağında ya aşkım diyo. Bakıyorum boş kucağım her gece bu tarz şeyler oluyo hep uykudan uyanıp, oturuyorum. Kolumu, kucagimda kızım varmış gibi tutup bekliyorum. Tabbi bunları sonradan anlıyorum. Aklım yerinde olmuyo delirdim mı acaba

canim sürekli bebegimizle ilgilendigimiz icin oyle oluyor ben de emziriyorum zannediyorum bazen uayndigimda düşecek gibi hissediyorum .hatta bu ara hergun bi de ruyalarima giriyo minigim .normal yani

Canım bende ilk 1.5 ay falan senin gibiydim . Uykudan uyandıgımda kızım kucagımda sanıyodum yatagın icinde bebegi arıyodum dakikalarca hatta bi keresinde yorganı nevresiminden cıkarmısım bebeği arıcam diye cok sükğr geçti . Aklımız hep bebeklerde oldugu icin normal . Uyandıgında kendını telkin et bebek kucagımda değil beşiğinde gayet iyi vs . Diye öyle öyle bıraktım ben

canim sürekli bebegimizle ilgilendigimiz icin oyle oluyor ben de emziriyorum zannediyorum bazen uayndigimda düşecek gibi hissediyorum .hatta bu ara hergun bi de ruyalarima giriyo minigim .normal yani
Canım çok aşırı beklemek tuhaf. Korkarak kalkıyorum zaten normalde ama beklemek tuhaf geliyor. Bazen 1 saat bekliyomusum. Eşim anlatiyo

Canım onu çok yaşadım ama bu farklı. Hiç bilmiyorum ne yaptigimi, sabah hatırlıyorum. Dakikalarca bekliyorum. Emziriyo gibi, hemde uyanik haldeyken

@shericanim cerazette sende kullanıyordun demi? 28 günden sonra kaç gün bekliyorsun kutu bitince ?

Benim eşimde de oluyodu bebek ağlıyo sanıp benim popoya vurup pışpış yapiyodu bende surekli kollarimi bacaklarimi salliyorum gece uyku sersemi besikte bebegi goremeyip yataktan firliyorum. Galiba cok ilgilendiğimiz icin oluyo bunlar. Aklimiz surekli onlarda bide uzerine yorgunluk eklenince bu tarz olaylar yasiyoruz canim.

Baya sıkıntılı günler geçirmişsin cnm annem de diyor bir kere bu virüs girdi mi hep tekrar eder diye doğru bence de kime sorsam mutlaka tekrar etmiştir işin kötü kısmı çok erken kapmış olmaları yoksa dediğin gibi şükür beterinden korusun allahım ama ne bileyim bağışıklık çok düşük çıkıyor değerlerde ve eviniz rutubetli taşınma şansım şuan için yok şimdi evde kalmıyoruz bi yakınımızın evindeyiz ama nereye kadar sakınan göze çöp batarmış derler ama ben hiç sakınmadım böyle oldu sakınsam ne olurdu acep valla cnm geçen dr dedi astımı tetikliyor bu hastalıklar diye 2 yaş altı olanlara tam olarak astım diyilmez dedi inş olmaz olursa da yapacak birşey yok ama artık ilaç kullanmasın istiyorum yavrum 1/5 aylıkken oldu o ağır ilaçları kullandılar yine tekrar etti yine başlandı bu üzülüyor beni canı acıyor bu gün uyuyordu bir uyandı nasıl ağlıyor ama için yanar içli içli ağlıyor duruyor bir daha rabbim şifa versin yavrularımıza rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ne olur dua edin kuzuma iyi olsun bir daha yaşamasın

ins bi an once sagligina kavusur bebeğin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…