2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum bizim tanıdıktan grip aldı oğlum birdaha hiç toparlanamadı önümüz yaz inşallah geçer canım

Kızlar sling mi kanguru mu alayım? Benim bebiş 5 kg civarı kanguru olur mu?
Canım sling ilk kısmı atlatmışsın. Sling bebekken kullanışlı ben kanguru kullanabilcek pozisyona gelsin hemen kanguruya geçicem. Slingi bağlaması meşakkatli ve anneyle çok temas halinde olduğu için çok sıcak tutuyo. Önümüz yaz. Bence kanguru al

Canım çok geçmiş olaun.evdeki nemi alan makineler de var durumunuz nasıl bilmiyorum ama onu da bir araştırabilirsin.

Canım artık delirmiş gibi hissediyorum, işin kötü yani; çocuğu öyle emzirdim sanıp aslında gece hiç emzirmiyorum kuzum 9 sâat bile ac kaliyo sabah olunca anlıyorum ne olduğunu istesem de aklım yerinde olmuyo

Bi bakayım canım, olur mu ki
canım ben 20lik dişlerimi çektirdiğimde doktor bana ilaç yazdı hapı aldım ve ter bastı soğuk soğuk ve bayıldım yerde buldum kendimi. mutfaktaydım babam da içerde oturma odasında. ben yerde yatıyorum ama babama seslenemiyorum. ve Prospektüsüne baktım çok nadir görülür müş o da bana düşmüş =)

Doğum kontrol hapının hiç öyle yan etkisi olabileceğini duymadım kuzum ondan şaşırdım. Başka ilaçlarda olabilir de bunda olur mu? Hemen bakıyorum.

Duygudurum değişikliği yapıyomuş canım, sadece o var

Duygudurum değişikliği yapıyomuş canım, sadece o var
hmm anladım canım. sen çok mu kafana taktın bebeğini bu kusma olayını? ondan da olabilir canım ama 9 saat emmemek biraz çok gibi. o zaman eşin destekci olması lazım yani seni hatırlatması gerekiyor bebeğini emzirmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…