- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.581
Aminnn cnm aminnn rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye de bize deins bi an once sagligina kavusur bebeğin cnm
Benimki de ağlamıyor maalesef aynen önceleri elini almaya çalışıyor yapamıyordu. Şimdi hop baş parmak direk ağzınaCukur cukur şaplata şaptala emiyo valla . Gece bile uyanıp ağlamıyo direkt parmaşını emiyo şapırtısına uyanıyorum
Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum bizim tanıdıktan grip aldı oğlum birdaha hiç toparlanamadı önümüz yaz inşallah geçer canımBaya sıkıntılı günler geçirmişsin cnm annem de diyor bir kere bu virüs girdi mi hep tekrar eder diye doğru bence de kime sorsam mutlaka tekrar etmiştir işin kötü kısmı çok erken kapmış olmaları yoksa dediğin gibi şükür beterinden korusun allahım ama ne bileyim bağışıklık çok düşük çıkıyor değerlerde ve eviniz rutubetli taşınma şansım şuan için yok şimdi evde kalmıyoruz bi yakınımızın evindeyiz ama nereye kadar sakınan göze çöp batarmış derler ama ben hiç sakınmadım böyle oldu sakınsam ne olurdu acep valla cnm geçen dr dedi astımı tetikliyor bu hastalıklar diye 2 yaş altı olanlara tam olarak astım diyilmez dedi inş olmaz olursa da yapacak birşey yok ama artık ilaç kullanmasın istiyorum yavrum 1/5 aylıkken oldu o ağır ilaçları kullandılar yine tekrar etti yine başlandı bu üzülüyor beni canı acıyor bu gün uyuyordu bir uyandı nasıl ağlıyor ama için yanar içli içli ağlıyor duruyor bir daha rabbim şifa versin yavrularımıza rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ne olur dua edin kuzuma iyi olsun bir daha yaşamasın
Canım sling ilk kısmı atlatmışsın. Sling bebekken kullanışlı ben kanguru kullanabilcek pozisyona gelsin hemen kanguruya geçicem. Slingi bağlaması meşakkatli ve anneyle çok temas halinde olduğu için çok sıcak tutuyo. Önümüz yaz. Bence kanguru alKızlar sling mi kanguru mu alayım? Benim bebiş 5 kg civarı kanguru olur mu?
Canım çok geçmiş olaun.evdeki nemi alan makineler de var durumunuz nasıl bilmiyorum ama onu da bir araştırabilirsin.Baya sıkıntılı günler geçirmişsin cnm annem de diyor bir kere bu virüs girdi mi hep tekrar eder diye doğru bence de kime sorsam mutlaka tekrar etmiştir işin kötü kısmı çok erken kapmış olmaları yoksa dediğin gibi şükür beterinden korusun allahım ama ne bileyim bağışıklık çok düşük çıkıyor değerlerde ve eviniz rutubetli taşınma şansım şuan için yok şimdi evde kalmıyoruz bi yakınımızın evindeyiz ama nereye kadar sakınan göze çöp batarmış derler ama ben hiç sakınmadım böyle oldu sakınsam ne olurdu acep valla cnm geçen dr dedi astımı tetikliyor bu hastalıklar diye 2 yaş altı olanlara tam olarak astım diyilmez dedi inş olmaz olursa da yapacak birşey yok ama artık ilaç kullanmasın istiyorum yavrum 1/5 aylıkken oldu o ağır ilaçları kullandılar yine tekrar etti yine başlandı bu üzülüyor beni canı acıyor bu gün uyuyordu bir uyandı nasıl ağlıyor ama için yanar içli içli ağlıyor duruyor bir daha rabbim şifa versin yavrularımıza rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ne olur dua edin kuzuma iyi olsun bir daha yaşamasın
Bi bakayım canım, olur mu kikız haptan olmayasın bu senin gece olanlaryan etkilere bi bak istersen canım
Canım artık delirmiş gibi hissediyorum, işin kötü yani; çocuğu öyle emzirdim sanıp aslında gece hiç emzirmiyorumBenim eşimde de oluyodu bebek ağlıyo sanıp benim popoya vurup pışpış yapiyodubende surekli kollarimi bacaklarimi salliyorum gece uyku sersemi besikte bebegi goremeyip yataktan firliyorum. Galiba cok ilgilendiğimiz icin oluyo bunlar. Aklimiz surekli onlarda bide uzerine yorgunluk eklenince bu tarz olaylar yasiyoruz canim.
Oyy kuzum allahima çok şükür ona rağmen iyi almış maşallah. Bizde kusma, meme reddi vardı inşallah vermemiştir diyorumEvet kızlar 3.ayı 600 gr alarak kapattık meme reddi yüzünden ve halada devam ediyor
Aynen öyle. Basparmagını eme eme kendını uyutuyo açlık hıc umrunda değil. İnsallah gecici biseydirBenimki de ağlamıyor maalesef aynen önceleri elini almaya çalışıyor yapamıyordu. Şimdi hop baş parmak direk ağzına
canım ben 20lik dişlerimi çektirdiğimde doktor bana ilaç yazdı hapı aldım ve ter bastı soğuk soğuk ve bayıldım yerde buldum kendimi. mutfaktaydım babam da içerde oturma odasında. ben yerde yatıyorum ama babama seslenemiyorum. ve Prospektüsüne baktım çok nadir görülür müş o da bana düşmüş =)Bi bakayım canım, olur mu ki
Beklemiyoruz cnm 2.ye devam araliksiz@shericanim cerazette sende kullanıyordun demi? 28 günden sonra kaç gün bekliyorsun kutu bitince ?
Doğum kontrol hapının hiç öyle yan etkisi olabileceğini duymadım kuzum ondan şaşırdım. Başka ilaçlarda olabilir de bunda olur mu? Hemen bakıyorum.canım ben 20lik dişlerimi çektirdiğimde doktor bana ilaç yazdı hapı aldım ve ter bastı soğuk soğuk ve bayıldım yerde buldum kendimi. mutfaktaydım babam da içerde oturma odasında. ben yerde yatıyorum ama babama seslenemiyorum. ve Prospektüsüne baktım çok nadir görülür müş o da bana düşmüş =)
Tamam canım çok teşekkür ederim, ben sormayı umutmusumBeklemiyoruz cnm 2.ye devam araliksiz
Duygudurum değişikliği yapıyomuş canım, sadece o varcanım ben 20lik dişlerimi çektirdiğimde doktor bana ilaç yazdı hapı aldım ve ter bastı soğuk soğuk ve bayıldım yerde buldum kendimi. mutfaktaydım babam da içerde oturma odasında. ben yerde yatıyorum ama babama seslenemiyorum. ve Prospektüsüne baktım çok nadir görülür müş o da bana düşmüş =)
Evet yaa kimse olmuyoama eskisi gibi kimse girmiyo nedense
Eskidende goruyoduk aslinda kaldirmislardii. Simdi ise baslayanlar olunca artik kimse gelmez buralara cnm hep oyle oluyor.kimlerin cevrimici oldugu da gorunuyo site baya asmis kendini)
hmm anladım canım. sen çok mu kafana taktın bebeğini bu kusma olayını? ondan da olabilir canım ama 9 saat emmemek biraz çok gibi. o zaman eşin destekci olması lazım yani seni hatırlatması gerekiyor bebeğini emzirmen için.Duygudurum değişikliği yapıyomuş canım, sadece o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?