2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Eklentiler

• E9670EDF-0577-44E3-AFDA-150BEFE8B42F.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
Kaolina seni merak ettim baya. Nasilsin simdi ? Bebege alisabildinmi biraz ?
Yani yavaş yavaş daha iyi gibi.
Hala deli gibi eski hayatımı özlüyorum, her yapamadığım şeyde tekrar tekrar yıkılıyorum. Sabah yatak keyfi yapamamak, akşam istediğimiz saatte gezip gelememek, motora atlayıp hava alıp gelememek gibi. Bakalım alışırım inşallah ama ne kadar sürecek bilemiyorum

Canım ben baş dağıtıcıyı aradım ben pahalı şeyler arıyorum lütfen gelince zile basın ya da gelmeden arayın dedim. Ya arıyorlar ya zile basıyolar ama yine de en sağlıklısı bir iş adresine teslim edilmesi

Bebek buyudukce sana daha fazla zaman kaliyor. Ilk 40 gun bende cok zorlanmistim. Balkonda bi kahve icmek bile bana cok iyi geliodu. Zamanla daha aralikli emmeler basliyor. Ananeyle daha fazla birakabiliosun. Buyudukce senin hayatina ayak uydurucak. Aslinda senin icin en guzeli kabullenmek durumu. Kabul edebilsen biraz daha duzelicek araniz. Bildigim kadariyla ananedesin simdi arada birak ciksana cok iyi gelir sanada.

Evet bırakıp çıktığım oluyor ama içimdeki huzursuzluk hissi geçmiyor hiç. Annem zaten beni anlamadığı ve durumu garipsediği için destek olamıyor duygusal anlamda.
Aslında kendime vakit ayırmıyor değilim. Eskiden yaptığım hemen her şeyi yapabiliyorum, kuaföre gidebiliyorum, çay-kahve içebiliyorum. Ama bunları yaparken de içimdeki huzursuzluğu, istediğim zaman değil bebeğe uyan zamanda eve dönmeliyim hissini, ağır bir sorumluluk altında olduğum düşüncesini atamıyorum. Bu da beni oldukça mutsuz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…