- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.861
Canim bende gecen gun deniyim dedim 30 cc cikti :) ama cok ebe takip ediorum asla makinayla bebegin cekisi ayni olmaz diolar. Ben sadece anne sutu veriyorum bizimki ac olsa kiyameti kopariyor o yuzden icim rahat sende makinaya takilma hickızlar canım çok sıkıldı göğüslerimi sagdim birinden 20 birinden 40 cc çıktı 1 saat filan önce emzirmiştim.hepmi böyle acaba çok sık sagmıyorum bugün bi sağayım dedim çünkü yumuşak göğüslerim.hic sismiyor.bazen sabah kalktıgımda şişmiş oluyor ama gunicinde hiç şişmiyor hep yumuşak.kizim azlamı yetiniyor acaba ağlamıyorda.cok uzgunum1 saatte veya 2 saatte sağım yapınca nekadar çıkması gerekir en azından tek meme 60 70 çıksaydı bari.
Allahim ogluna uzun saglikli mutlu omur versin canimDiyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.
Benimki de tam geçmedi ama giderek azalıyor özellikle üst tarafOffff çok soru soruyorum biliyorum ama kızı 9’da uyuttum kendimi buraya vurdum yinehamilelikte karnınızda oluşan kahverengi çizgi geçti mi benim hala geçmedi. Kalıcı mı oluyor bu çizgiler.
Ben doktora sorduğumda başı zaten daha sıcak olur dedi. O yüzden önemsemedim herhangi bir önlem de almadım düşürmek için. 37.2 bizim ki de hep.Canım kaca cıkınca veriyordun. Benim bebeğimin de başı sıcak bir kac gündür. Soyuyorum üstünü tamamen. Ev çok aşırı sıcak ben ona bağladım vermedim. 37.5 a kadar çıkıyor başı ıslak bezle silip düşürüyorum
Aynen ya benimki de çok eskiden beri diyor ama ben hiç dillendiremedim bunu. Tek bana böyle geliyordur diye :)Malasef canım sadece gece emiyor gündüz sağıp veriyorum.
Yaa ben şokbi tek benimki böyle sanıyordum. 1aylik olduğundan beri bazen mızmızlanınca anni diyor diyordum kimse inanmıyordu bana
ay çok seviniyorum böyle olumlu şeyler duyunca saol kuzumCanim bende gecen gun deniyim dedim 30 cc cikti :) ama cok ebe takip ediorum asla makinayla bebegin cekisi ayni olmaz diolar. Ben sadece anne sutu veriyorum bizimki ac olsa kiyameti kopariyor o yuzden icim rahat sende makinaya takilma hic
Benim 2. çocuğum.ilkinde ben de devamlı sağardım,emzirirken doymuyor gibi geliyordu.şimdi hiç umursamıyorum öocuğun halinden anlamaya çalışıyorum doyuyor mu doymuyor mu diye.kilo alımı iyiyse ve emerken ya da emdikten sonra huzursuzluğu yoksa doyuyor demek ki.bir de bezinden anlayabilirsin.benim göğüslerim de genelde yumuşak sadece gece bazen 3-4 saate çıkarırsa emmeyi doluyor biraz.artık terbiye oldu göğüslerimiz sanırımay çok seviniyorum böyle olumlu şeyler duyunca saol kuzum
Diş mi bilmiyorum ki canım aşızamanı 38.5dan önce verme dedi caipolü eczacıda demiş sadece yarım çay kaşığı diye üstelik huysuzda bana diş gibi geliyor aslında huysuzluğu arttı dr mecburen gidicez heraldeCanım benim ilk çocuğumda hep diş zamanı kafası sıcak olurdu sadece ateşi çıkmazdı eğer diş gibiyse bir çay kaşığı çalpol ver istersen tabi sen bilirsin rahatlar biraz ben öyle yapardım Dr ver derdi
Ben dr düzenli götürmedi. Açıkcası korktum sağlam çocuğu hasta edicem diye hastaneler çok kalabalık olduğu için aşılarındA ebelerine sordum hep anormal gelen varmı varsa dr götürelim diye onlarda hep normal dediler e hiç hastada olmadı mŞallah ama bu diş için gidicez sanırım anlamıyorum ama huysuzluk arttı geçen 1 saatliğine dışarı çıktım karnını doyurup eşim annem durduramamış zorla uyutmuş ikisi yıkmış ortalığı mesela daha önce bu derece ağlama krizleri yoktuBizimkinin kulağı ağrıyor gibi geldi bize hatta süt damlatmıştık rahatlamıştı. Üç aylık kontrolünde Doktora söyledik kulağını elini emiyor mu dedi evet dedik damaklar kaşınıyordur artık diş kaşıyıcı kullanın dolapta soğutup verin kulaklarına(hemen yanına) masaj yapın ellerini yıkayın sık sık dedi. Biz şaşırdık erken diye. Bu hemen dişinin çıkacağı anlamına gelmez. Hemen de çıkarabilir iki üç ay sonra da çıkarır belli olmaz dedi. Damaklar sertleşti beyazladı bizimkinin ama ne zaman çıkar dişler bilemeyiz
kızlar canım çok sıkıldı göğüslerimi sagdim birinden 20 birinden 40 cc çıktı 1 saat filan önce emzirmiştim.hepmi böyle acaba çok sık sagmıyorum bugün bi sağayım dedim çünkü yumuşak göğüslerim.hic sismiyor.bazen sabah kalktıgımda şişmiş oluyor ama gunicinde hiç şişmiyor hep yumuşak.kizim azlamı yetiniyor acaba ağlamıyorda.cok uzgunum1 saatte veya 2 saatte sağım yapınca nekadar çıkması gerekir en benimde ayni yaa doku olurdu son bir haftadir iyice yumusadilar hic sut yok gibi bebege yetiuormu bilmiyorum moralim bozuluyo sutum bitecek diye habirede yiuorum sagmadim ben hic zaten bos diye dolu oldugu zaman sahip buzluga atiyordum sagsam benden de cikmaz simdi sanirim dra da dogdugundan beri 1 kere gittik ozaman kilosu iyiydu pazartesi kontrolu ama anlasilirmi bilmiuorum
malesef benimde cizgilerde duruyor göbekde safra ameliyati olmustim gobek deligimin hemen altinsa iz var ikinci gobek delihi gibi orasi daha siyah cok kotuOffff çok soru soruyorum biliyorum ama kızı 9’da uyuttum kendimi buraya vurdum yinehamilelikte karnınızda oluşan kahverengi çizgi geçti mi benim hala geçmedi. Kalıcı mı oluyor bu çizgiler.
Bi götür olmadı hem için rahat ederDiş mi bilmiyorum ki canım aşızamanı 38.5dan önce verme dedi caipolü eczacıda demiş sadece yarım çay kaşığı diye üstelik huysuzda bana diş gibi geliyor aslında huysuzluğu arttı dr mecburen gidicez heralde
Bizimde aynıydı diş diye düşünüyodum doktor da diş dedi sizin de diştir büyük ihtimalBizimde kafası sıcak oluyor ateşini ölçüyorum koltuk altından 35lerde kafası sıcak olunca yine de ateşi olmuş oluyormu ki ? Dişin çıktığını nasıl anlıycam diş yerleri beyaz ellerini ısırıyor emziği hiç sevmedi tutmuyor ama uyuyturken zorla veriyorum onu dA ısırıyor acaba diş çıkmanın sancılarımı bilemedim bende
Ya bu pek mümkün değil biliyorum ama bebekleriniz mırıldanırken sizinle konuşurken falan size de “anne” diyormuş gibi geliyor mu? Ben hep kendi kendime benzettiğimi düşünürdüm dün eşim bugün de annem aaa bu anne diyor dedileryani değildir tabi de bildiğin anne diye mızırdanıyor çok hoşuma gidiyor
Bbenimmkızım da ağlamayı pek bilmezdi .2 ay alışında o. Kadar canı yandı ki ağlamayı ve bağırmayı öğrendi resmen.Ben dr düzenli götürmedi. Açıkcası korktum sağlam çocuğu hasta edicem diye hastaneler çok kalabalık olduğu için aşılarındA ebelerine sordum hep anormal gelen varmı varsa dr götürelim diye onlarda hep normal dediler e hiç hastada olmadı mŞallah ama bu diş için gidicez sanırım anlamıyorum ama huysuzluk arttı geçen 1 saatliğine dışarı çıktım karnını doyurup eşim annem durduramamış zorla uyutmuş ikisi yıkmış ortalığı mesela daha önce bu derece ağlama krizleri yoktu
Ya ben dün gece de oyuncak, puset çantası ve önlük aldım. Şubat mart battık
Aaaa aynıBakayım canım . Kızıyorum ama kullanmadığımız duşakabin i bile tekrar yıkıyor anasına çekmiş benim kocam, temizlik hastası
Benim kızım resmen anne diyo bariz bi şekildeYa bu pek mümkün değil biliyorum ama bebekleriniz mırıldanırken sizinle konuşurken falan size de “anne” diyormuş gibi geliyor mu? Ben hep kendi kendime benzettiğimi düşünürdüm dün eşim bugün de annem aaa bu anne diyor dedileryani değildir tabi de bildiğin anne diye mızırdanıyor çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?