2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sürekli emmesi normal mi canım? Oyun halısı var mı onunla bayağı oyalanıyorlar.
Canım popoyu kaldırıp gitmiştir. Ben oğlumun bezini zor değiştiriyorum popo kaldırıyor bez altında durmuyor
Bilemedim hç öyle yandaki yatağa geçecek gibi bir hareketini göremedim artık nasıl gitri kim bilir

Bizimkisinin acıkıp da ağladığı çok nadirdir canım. Açlığını hissetmez. Zorla veririm ağzına memeyi
açlığı hissetmeyen bebek olurmu yaa benim kızımda öyle sanki saatlerce aç dursa bas bas bağırmaz.ve bu durumda benim sütüm var mi yokmu yetiyirmu yetmiyormu anlamak çok zor

Yetmezse çok ağlarlar kuzum. Doyduklari için öyleler. Bir de sık besliyoruz, acıkmaya fırsatları olmuyo sanırım
açlığı hissetmeyen bebek olurmu yaa benim kızımda öyle sanki saatlerce aç dursa bas bas bağırmaz.ve bu durumda benim sütüm var mi yokmu yetiyirmu yetmiyormu anlamak çok zor

ay bazen bende öyle düşünüyorum benim kıza ikide bir meme tıkıyorum ağzına aç olmasa bile ıh dese direk meme.saat başı bazen 45 dakkada sürekli memeye koyuyorum.sonra bi bakıyorum hic bir is yapmamışım sadece bebek emzirmişim

Haftaya cuma kendi doktorumuzda randevumuz var ona sorarız kullanın derse kullanırız. Ondan 3 gün sonra da 4.ay aşısı için sağlık ocağına gideceğiz zaten.
Doktorun söylediğini burda yazarsınız dimi. Kasım annelerinde kilerin doktorları kullanmayın dedi diye okudum iyice karıştı kafam :)

Sürekli emmesi normal mi canım? Oyun halısı var mı onunla bayağı oyalanıyorlar.

Bilemedim hç öyle yandaki yatağa geçecek gibi bir hareketini göremedim artık nasıl gitri kim bilir
Yani bilmiyorum belki sütüm az bi seferde karnını tam doyuracak kadar olmuyor sanırım o yüzden çok emiyor. Mama verince uykuya dalıyor yoksa saatlerce memede. Bıraksa yerine koysam maksimum yarım saat uyur hemen uyanıyor.

Minoris yüzey temizleyici al canım bebekler için organik

Kızlar oğlumun yatağı benimkine bitişk. Bugün gündüz ağlayınca gittim yanına çocuk benim yatakta sırtüstü. Nasıl olmuş olabilir dönse yüzüstü düşer
Canm kendilerini ite ite yer değiştiriyorlar. Benimki de yan yatakta yatıyor. Gece diğer uca koyuyorum sonra bi bakıyorum bana doğru gelmiş.

Salya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değil ben de dişten şüpheleniyorum ama daha erken diye düşünmüştüm
Bizimkinin kulağı ağrıyor gibi geldi bize hatta süt damlatmıştık rahatlamıştı. Üç aylık kontrolünde Doktora söyledik kulağını elini emiyor mu dedi evet dedik damaklar kaşınıyordur artık diş kaşıyıcı kullanın dolapta soğutup verin kulaklarına(hemen yanına) masaj yapın ellerini yıkayın sık sık dedi. Biz şaşırdık erken diye. Bu hemen dişinin çıkacağı anlamına gelmez. Hemen de çıkarabilir iki üç ay sonra da çıkarır belli olmaz dedi. Damaklar sertleşti beyazladı bizimkinin ama ne zaman çıkar dişler bilemeyiz

Ya bu pek mümkün değil biliyorum ama bebekleriniz mırıldanırken sizinle konuşurken falan size de “anne” diyormuş gibi geliyor mu? Ben hep kendi kendime benzettiğimi düşünürdüm dün eşim bugün de annem aaa bu anne diyor dediler yani değildir tabi de bildiğin anne diye mızırdanıyor çok hoşuma gidiyor

Bilgi için teşekkürler CANIM. Ben de şimdi okudumerken belirti gösterenler genelde daha geç çıkarıyormuş

Eveettt biz de hep öyle duyuyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…