2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar gece kendim dusuk yaptim kurtaj olmadan Rabbim kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun canım inan ki çok üzüldüm yakın tarihlerdi seninle günlermiz. Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder. Veren de Rabbim alan da.. Ahirette şefaatçin olsun İnşaAllah. Ne kadar üzülme desek de elinde olan biley değil tabi ki. Bir sonraki gebeliğin İnşaAllah sağlıklı sıhhatli sıkıntısız geçer. Düşük sebebini öğrendin mi? Bu senin için önemli. Sebebi ne ise diğer gebelikte ona göre tedbir alınır.

Canim bebekte sorun yoktu kesem gelismedi ama sormadim doktora dun cok kotuydum su son kalan parcam var kucuk onu da dusrurmusum gidicem doktara sorcam kurtaj olmadan bittiya cok sevindim ama cok zormus o agri anlatilmaz.

Merhabalar kızlar bende aralık annesi grubuna giriyorum çok yeni öğrendik hamile olduğumu çok şükür RABBİME Mart 2015 annesiyim tüp bebekle kızımız oldu ALLAHIMA çok şükür kızımın doğumundan 8 ay sonra hamile kaldım fakat bebeğimizi görmeden düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ALLAH Normal yolla bize tekrar verdi RABBİM keseyi görüp bebeğimin kalp atışlarını duymamızı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bana hepimize kızlar dualarınızı eksik etmeyin Listeye Benide ekleyebilir misiniz tıpkı 2015 mart anneleri gibi bütün heycanlarımı tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum tecrübe sahibi olanlardan da yararlanmak istiyorum hiç tanımadan aile olunuyor burda tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmak kadar güzel birşey Yok öpüyorum bebişlerinizi ve sizi

Gozunaydin canimm sagliklaa hepsini gorursun insallah. Asama asama rabbim hepsini nasip eder nasil ki tedavisiz olmus hepsi de olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…